»PRIPRAVLJEN NA VSE. TUDI NA NEPRIČAKOVANO.«

Jamstvo trgovca z vozili BMW.

Kot lastnik novega vozila BMW seveda povsem upravičeno pričakujete, da bo vozilo izpolnjevalo najvišje standarde kakovosti in zanesljivosti. Če pa se vaše vozilo kljub temu okvari, vam z jamstvom trgovca z vozili BMW, ki velja po vsem svetu, 5 let ni treba skrbeti glede nepričakovanih stroškov popravila.

Preberi več
»PRIPRAVLJEN NA VSE. TUDI NA NEPRIČAKOVANO.«Jamstvo trgovca z vozili BMW.
  • Pregled prednosti

»TEGA OBČUTKA BI SE LAHKO NAVADIL.«

Načrtujte nepričakovano. Z razširjenim jamstvom BMW.

»TEGA OBČUTKA BI SE LAHKO NAVADIL.«

Načrtujte nepričakovano. Z razširjenim jamstvom BMW.

BODITE ŠE NAPREJ BREZ SKRBI.

Vi imate načrte. Mi pa bomo poskrbeli, da jih boste lahko brez skrbi tudi uresničili: Jamstvo trgovca z vozili BMW vas 24 mesecev varuje pred nepričakovanimi stroški popravila. Tudi po tem obdobju pa ste lahko povsem mirni, saj veste, da ste v dobrih rokah. Pri naročilu novega vozila BMW lahko namreč proti doplačilu enostavno podaljšate obdobje jamstva do 5 let. V primeru okvare vozila lahko obiščete katerega koli sodelujočega servisnega partnerja BMW po svetu povsem brezplačno in brez dodatnih naknadnih stroškov.

Preberi več
  • Pregled prednosti

»MOJA NAJBOLJŠA NALOŽBA? POPOLNA BREZSKRBNOST.«

Jamstvo BMW Premium Selection.

Vozilo, na katerega se lahko zanesete: s certificiranim rabljenim vozilom iz programa BMW Premium Selection avtomatsko prejmete enoletno polno jamstvo trgovca za vse mehanske in elektronske dele. Tako boste morali torej še dolgo čakati, preden boste na vašem novem rabljenem vozilu BMW odkrili kakšno posebnost – razen čistega užitka v vožnji.

»ŽELIM POSKRBETI ZA TISTO, KAR MI JE POMEMBNO.«

Jamstvo BMW za rabljena vozila.

Z jamstvom BMW za rabljena vozila ste lahko bolj mirni. Vaš trgovec BMW namreč skrbno pregleda vse dele in funkcije vozila ter potrdi, da je vozilo v odličnem stanju. Zagotavljamo vam, da je vozilo, ki ste ga kupili, v vrhunskem stanju in bo zahvaljujoč jamstvu BMW za rabljena vozila takšno tudi ostalo.