BMW i

BMW i je celovit koncept za trajnostno in v prihodnost usmerjeno mobilnost. Predstavlja vizionarska električna vozila in storitve mobilnosti, navdušujoče oblikovanje in novo razumevanje premijske znamke, močno zaznamovane s trajnostjo. To trditev utelešata popolnoma električna BMW i3 in BMW i3s kot dosledno trajnostno zasnovani vozili brez emisij.

Električno in naelektreno: vsaka podrobnost, vsaka značilnost, enostavno vse na vozilu BMW i3 z eDrive je narejeno po meri dinamičnega življenja v velikem mestu. Zlasti v mestnih središčih z omejitvami vožnje za nekatera vozila, je odlična rešitev s svojo kompaktno velikostjo in pogonom brez emisij. Poleg ekoloških vidikov lahko vozilo BMW i3s prepriča predvsem s svojim osupljivim pospeškom, bodisi pri nizki hitrosti ali z mesta – in to pri vsakodnevnem dosegu litij-ionske visokonapetostne baterije do 260, kar pokriva vse cilje v okviru vsakodnevne migracije v širšem območju metropole. Hkrati pa omogoča tudi udobne daljše vožnje brez skrbi zaradi zadostnega dosega.

Električno in naelektreno: vsaka podrobnost, vsaka značilnost, vse, kar je v zvezi z BMW i3 z eDrive je zasnovano tako, da dopolnjuje živahno mestno življenje. BMW i3, ki ga poganja elektromotor povsem brez emisij, zagotavlja urbano mobilnost tam, kjer jo mestni avtomobil najbolj potrebuje: v mestnih središčih z že veljavnimi omejitvami za nekatera vozila. Z ekološkega vidika BMW i3 navdušuje s svojim osupljivim pospeškom pri nizki hitrosti ali celo z mirovanja – in z visokonapetostno baterijo (litij-ionska visokonapetostna baterija) z vsakodnevnim dosegom do 260 km, ki zajema vse cilje tudi v zaledju metropole. Prav tako pa omogoča udobna potovanja po kopnem brez skrbi o dosegu.

Preberi več