BMW iX3

THE NEW iX3. AVANTURA VAS ČAKA.

THE 7. THE EXCELLENCE.

Uživajte v občutku svobode.

Disclaimer reference invalid

Preberi več
THE NEW iX3. AVANTURA VAS ČAKA.Uživajte v občutku svobode.

KLASIČEN RAZISKOVALEC

Odkrijte svojega sanjskega sopotnika na cesti v NOVEM BMW Ix3

Zasnovan, da preseneti z svojimi zmogljivostmi ter zagotavlja veliko udobje in varnost na cesti, BMW iX3 je ustvarjen kot vaš najzanesljivejši 100 % električni partner za vsako potovanje, na katerega se podate. Tehnologija BMW eDrive pete generacije, ki je vgrajena v BMW iX3, s svojimi naelektrenimi voznimi zmogljivostmi, natančno uravnoteženo karoserijo in aerodinamičnimi lastnostmi zagotavlja več zaupanja v gibanje in veselje do električne vožnje. Razkošna notranjost z dobro zasnovanimi dizajnerskimi rešitvami dopolnjuje celotno podobo lastnega razreda.
NOVA POLNILNA ZMOGLJIVOST BMW iX3

BMW CHARGING

Z vašim BMW iX3 in BMW Chargingom uživajte v številnih prilagojenih ponudbah za polnjenje doma, na potovanju in v službi z osupljivo zmogljivost polnjenja vozila do 150 kW.

 

BMW iX3 VOŽNJA PO ZAVITI CESTI

ELEKTRIČNI DOMET

BMW iX3 ima razvit nov aerodinamični sistem, ki ima optimiziran koeficient upora in notranjo akustiko, da bi izboljšali celostno aerodinamiko avtomobila in izboljšali doseg avtomobila do 460 km.

BMW iX3 Z NOVIMI ZADNJIMI LUČI

ZADNJE POLNE LED LUČI

Tridimenzionalna struktura serijskih žarometov Full LED – in izpušnih cevi proste oblike, dopolnjuje prenovljena zaščita podvozja za splošen impresiven pogled od zadaj.

VETROBRANSKO STEKLO BMW iX3 Z DVOJNIM STEKLENOM

AKUSTIČNO VETROBRANSKO STEKLO

BMW iX3 je opremljen z akustičnim vetrobranskim steklom, zasnovanim za zmanjšanje prenosa hrupa zaradi vetra, prometa, koles in avtomobilskih tresljajev.

EKRAN BMW iX3 NA ARMATURNI PLOŠČI

BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL

BMW Live Cockpit Professional z navigacijsko funkcijo vključuje popolnoma digitalni 12,3-palčni instrumentni zaslon in 12,3-palčni nadzorni zaslon visoke ločljivosti.

BMW iX3 GLAVNI ZASLON

AMAZON ALEXA CAR INTEGRACIJA

Popeljite vožnjo na višjo raven z integracijo Amazon Alexa. Z močjo glasu lahko odklenete številne praktične funkcije Amazon Alexa v svojem BMW.

NOTRANJOST BMW iX3

DRIVING ASSISTANCE PROFESSIONAL

Driving Assistant Professional vam ponuja popolno udobje in več varnosti v vsakodnevnih prometnih razmerah. Dopolnjuje druge funkcije asistirane vožnje, kot so aktivni tempomat s funkcijo Stop&Go, pomočnik za krmiljenje in nadzor voznega pasu, pomočnik za omejevanje hitrosti, pomočnik za zaustavitev v sili ali zaznavanje semaforja, zaradi česar se vozilo samodejno ustavi pri rdečih lučeh, ko se aktivira.

BMW iX3

BMW DRIVE RECORDER

Celotno snemanje, v primeru trka. BMW Drive Recorder uporablja kamere sistemov za pomoč vozniku za snemanje videa iz okolice vozila, ki ga lahko nato shranite ter predvajate na nadzornem zaslonu, ko je parkirano, in izvozite prek vrat USB. V primeru trka, sistem samodejno shrani slike 20 sekund pred in po trku.

Poiščite svojega, zaupanja vrednega potovalnega spremljevalca v BMW iX3!

BMW iX3

BMW iX3

BMW iX3
Od 56.000,00
  • M Sportpaket
  • Driving Assistant
  • Comfort access 2.0

BMW iX3

BMW iX3

BMW iX3
Od 69.000,00
  • Head-up ekran
  • Cocktail usnjeni sedeži
  • Ambientalna osvetlitev

BMW iX3

BMW iX3

BMW iX3
from 71.000,00
  • Usnjena notranjost
  • 19" alu platišča
  • Laserske LED luči

ODKRIJTE VSE MOŽNOSTI!

BMW iX3

Izvedite več o NOVEM BMW iX3

BMW iX3 ima številne funkcije in osupljivo opremo. Raziščite svoje možnosti in poiščite popoln BMW iX3 za svoje potrebe.

Izjava o omejitvi odgovornosti

  • Disclaimer reference invalid