Novi BMW serije 2 Active Tourer

NOVI BMW SERIJE 2 ACTIVE TOURER.

Pripravljen na vsak izziv, ki mu pravimo življenje.

NOVI BMW SERIJE 2 ACTIVE TOURER.Pripravljen na vsak izziv, ki mu pravimo življenje.

 

 

PRIKLJUČNI HIBRID BMW SERIJE 2 ACTIVE TOURER

Priključni hibrid BMW serije 2 Active Tourer

Enostaven za priklop in preprost za polnjenje. Priključni hibrid BMW serije 2 Active Tourer ponuja izjemno kombinacijo učinkovite vožnje v mestu in športne dinamike med daljšimi potovanji zunaj mestnih meja. Njegova popolnoma električna razdalja do 80 kilometrov omogoča vozniku, da se prepusti tihemu užitku v vožnji brez lokalnih emisij. Zanj boste prejeli ves potrebni pribor za polnjenje, da bo postopek čim enostavnejši, pa naj bo to na javnih polnilnih postajah ali doma. Izbirajte med motorjema – BMW 225e xDrive in zmogljivejšim BMW 230e xDrive – ter preidite na nov način vožnje.

IZBOLJŠANA ENERGIJA.

Bolj športen videz pusti močnejši vtis.

Preoblikovan videz komfortno kompaktnega BMW serije 2 Active Tourer mu daje ognjevit in razburljiv značaj. Aerodinamično optimizirana oblika s podolgovatimi okenskimi stekli in vznemirljivim zadkom lepo poudarja dinamično silhueto. Povečana ledvička osmerokotne zasnove in elegantna LED-žarometa zagotavljajo prepoznavno športnost. Novi BMW serije 2 Active Tourer je edinstvena kombinacija športne estetike in funkcionalne vsestranskosti.
Žarometi z LED-tehnologijo

ŽAROMETI Z LED-TEHNOLOGIJO

Tanki in dinamično zasnovani žarometi z LED-tehnologijo so bili prestavljeni visoko navzgor, da bi poudarili energičnost in športnost vozila. Opcijski prilagodljivi LED-žarometi mu dajejo ikonični videz štiriokega obraza. Številne funkcije osvetlitve, kot je svetlobni snop dolgih luči brez zaslepitve drugih voznikov, povečujejo udobje in varno vožnjo. 

Stranska okna in steklena streha

STRANSKA OKNA IN STEKLENA STREHA

Elegantno podolgovata okenska grafika pri pogledu s strani in izrazit A-stebriček vizualno krepita dinamičen značaj. Velika panoramska steklena streha z električnim upravljanjem prepušča še več svetlobe, zaradi česar je že tako prostorna notranjost videti še veličastnejša. Senčnik pa vam ves čas zagotavlja enostaven nadzor nad količino svetlobe. 

Oblika zadka

OBLIKA ZADKA

Napredno in bolj dinamično zasnovo je mogoče opaziti tudi pri pogledu novega BMW serije 2 Active Tourer od zadaj. Tanjša D-stebrička skupaj z ozkimi zadnjimi lučmi krepita energičen in razburljiv videz. Zaradi mask odsevnikov v obliki črke L je zadek vozila še bolj aerodinamičen, skriti zaključki izpušne cevi pa izboljšajo splošno ergonomijo. 

Nova osmerokotna ledvička

NOVA OSMEROKOTNA LEDVIČKA

Najprivlačnejša oblikovna značilnost novega BMW serije 2 Active Tourer je prepoznavna dvojna ledvička osmerokotnega videza. Njena znatno večja velikost in močnejši obrisi poudarjajo športno naravnanost vozila. Za osrednjim območjem ledvičke so nevidno nameščeni radarski senzorji in sistem za aktivno krmiljenje zračnih loput. 

Blagi hibridni modeli za večjo učinkovitost

BLAGI HIBRIDNI MODELI ZA VEČJO UČINKOVITOST

Novi BMW serije 2 Active Tourer je pripravljen slediti spremembam. Modela 220i in 223i imata namaščeno zmogljivo, a ekonomično 48-voltno blago hibridno tehnologijo z elektromotorjem, vgrajenim v menjalnik. Postopek rekuperacije pretvarja zavorno v električno energijo, s čimer poveča splošno učinkovitost vozila. To povzroči nižje emisije in manjšo porabo goriva, hkrati pa poveča moč za 10 kW (14 KM) in doda 40 Nm navora.

Novi iDrive z ukrivljenim zaslonom BMW

NOVI iDRIVE Z UKRIVLJENIM ZASLONOM BMW

Temeljito prenovljen novi BMW iDrive povsem na novo opredeljuje zamisel o interakciji med voznikom in vozilom. Vrhunski operacijski sistem BMW različice 8 omogoča intuitivno uporabniško izkušnjo na podlagi ukazov na dotik in dialoga v naravnem jeziku. Novost v obliki ukrivljenega zaslona, vgrajenega v kokpit, ima digitalni informacijsko-razvedrilni sistem. Njegova nadvse privlačna estetika odraža oblikovalski slog čistih linij notranjih elementov. 

Sistemi za pomoč vozniku

SISTEMI ZA POMOČ VOZNIKU

Novi BMW serije 2 Active Tourer vključuje številne sisteme za pomoč vozniku za najudobnejšo vozno izkušnjo.

Asistent za ohranjanje pozornosti in Active Guard zagotavljata dodatno varnost, še posebej pa se bosta izkazala na daljših potovanjih. Parkirni asistent olajša pravokotno in bočno parkiranje ter vožnjo v vzvratni smeri. Izberete pa lahko tudi naprednejše pakete pomoči, ki bodo zadostili vsem vašim posebnim potrebam.

BMW Intelligent Personal Assistant

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT

BMW Intelligent Personal Assistant je neverjetno koristna funkcija, ki voznikovo komunikacijo z vozilom dvigne na povsem drugo raven. Vozilu lahko glasovne ukaze posredujete kar v naravnem jeziku. Samo recite »Zebe me« in vaš BMW se bo takoj odzval s prilagoditvijo klimatske naprave. BMW Intelligent Personal Assistant bo tudi sam izvedel različna opravila, kar vam omogoča, da se lahko popolnoma osredotočite na cesto. 

Udobje skupaj s sodobno obliko

UDOBJE SKUPAJ S SODOBNO OBLIKO

Za na novo opredeljeno notranjost vozila je značilna izjemna prostornost, ki je edinstvena za model tako kompaktne velikosti. Prostornost v premišljenem smislu ustreza čistim linijam ter posodobljenim oblikovalskim rešitvam, zmanjšanim na najpomembnejše elemente. Notranjost novega BMW serije 2 Active Tourer pričara nadvse sodobno vzdušje, kjer se športnost združi s klasično eleganco. 

Funkcije na zahtevo

FUNKCIJE NA ZAHTEVO

Čeprav je novi BMW serije 2 Active Tourer opremljen z osupljivo količino najsodobnejše opreme, ki je vgrajena standardno, jo lahko vozniki vedno nadgradijo na raven, ki ustreza njihovim osebnim potrebam in željam. Prilagojene in individualno izbrane funkcije lahko dodate prek BMW Shop ter jih namestite po zraku. 

Podstavek za brezžično polnjenje

PODSTAVEK ZA BREZŽIČNO POLNJENJE

Novi BMW serije 2 Active Tourer je opremljen z brezžično polnilno postajo. Podstavek, ki je zelo priročno nameščen v bližini držal za pijačo, zagotavlja preprosto induktivno polnjenje, kar vam omogoča uporabo pametnega telefona brez omejitev v kateri koli fazi potovanja. 

Vaš popolnoma novi BMW serije 2 Active Tourer je bližje, kot si mislite.

Poiščite svoj sanjski BMW serije 2 Active Tourer za turnejo, ki ji pravimo življenje!

BMW 000 model

BMW 000 model

BMW 2 Series Active Tourer
od 56.000,00
 • M Sportpaket
 • Driving Assistant
 • Komfortzugang 2.0

BMW 000 model

BMW 000 model

BMW 2 Series Active Tourer
od 69.000,00
 • Head-Up Display
 • Cocktail Leather Seats
 • Ambient Light Package

BMW 000 model

BMW 000 model

BMW 2 Series Active Tourer
od 71.000,00
 • Leather Interieur
 • 19" Alloy Wheels
 • Laser LED Lights

SPOZNAJTE DRUŽINO BMW SERIJE 2 ACTIVE TOURER.

Novi BMW serije 2 Active Tourer

Odkrijte celotno ponudbo.

Izberite svoj sanjski model BMW serije 2 Active Tourer, ki bo zadostil vašim posebnim potrebam. 

Izjava o omejitvi odgovornosti

 • Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

  Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

  Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

  Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.