Modeli BMW M2, G87, G42, zunanjost
M2 Coupe
Shop The Look
Cena77.650,00
zmogljivostiDo 460 hp (338 kW)
Tip gorivaBencin

THE M2

BMW M

MODELI BMW M2 COUPÉ.

Cena77.650,00
zmogljivostiDo 460 hp (338 kW)
Tip gorivaBencin
THE M2MODELI BMW M2 COUPÉ.

NOVI BMW M2 COUPÉ, BMW M240i COUPÉ IN BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

BMW M2 Coupé: 
Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 9,9–9,6
Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km: 223–218
 

BMW M240i Coupé:
Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 8,5–7,8
Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km: 192–177

BMW M240i xDrive Coupé:
Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 8,8–8,1
Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km: 200–185

Preberi več

PRIMERJAVA MODELOV BMW M2 COUPÉ.

Športna dejstva na kratko.

BMW M2 COUPÉ.

Ekskluziven občutek motošporta zaradi prepričljivih vrednosti visoke zmogljivosti.
 • Vrstni 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo visoke zmogljivosti s 460 KM
 • Prilagodljivo M podvozje z aktivnim M diferencialom in zadnjim pogonom
 • Ročni menjalnik ali menjalnik M Steptronic s sistemom Drivelogic
 • 338 kW, 550 Nm, 0 – 100 km/h v 4,1 s (M Steptronic)
BMW M2 Coupé, G87, konfigurator

BMW M240i COUPÉ.

Atletska zmogljivost in izjemna okretnost.
 • Vrstni 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo s 374 KM
 • Podvozje M Sport, diferencial M Sport in zavorni sistem M Sport so del standardne opreme
 • 275 kW, 500 Nm, 0 – 100 km/h v 4,7 s
BMW M240i Coupé, G42, konfigurator

BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Adrenalinska dinamika z vsestransko vsakdanjo uporabnostjo.
 • Vrstni 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo s 374 KM
 • Podvozje M Sport, diferencial M Sport in zavorni sistem M Sport so del standardne opreme
 • Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive
 • 275 kW, 500 Nm, 0 – 100 km/h v 4,3 s
BMW M240i xDrive Coupé, G42, konfigurator
 • BMW M2 COUPÉ.
 • BMW M240i COUPÉ.
 • BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

BMW M2 COUPÉ – POUDARKI IZDELKA.

Vozna dinamika in oblikovne značilnosti BMW M2 Coupé.

BMW M2, G87, vrstni 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo

Vrstni 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo visoke zmogljivosti.

Vrhunski športnik, ki ponuja brezhibni užitek v vožnji. Vrstni 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo odlikujeta dinamičen razvoj moči in značilno raskav M zvok motorja. Nadvse učinkovite tehnologije, kot so dvojni VANOS, Valvetronic, neposredno visokotlačno vbrizgavanje goriva in dvostopenjski turbopolnilnik, zagotavljajo vrhunsko moč.

BMW M2, G87, ročni menjalnik

Ročni menjalnik.

Ročni menjalnik s šestimi prestavami obljublja brezhibni užitek v vožnji. Če sami izbirate prestave in jih ročno pretikate, boste v primerjavi z avtomatskim menjalnikom doživeli neposredno, pristno vez med vožnjo z BMW – in s tem uživali v športnem občutku v najčistejši obliki. Prav tako pa boste imeli koristi od zasnove menjalnika z optimizirano maso.

BMW M2, G87, prilagodljivo podvozje

Prilagodljivo M podvozje.

S prilagodljivim M podvozjem s spremenljivo nastavitvijo blažilnikov lahko individualno prilagodite karakteristike podvozja, od udobnega do posebej športnega z izrazito okretnimi voznimi lastnostmi. S stikalom za uravnavanje vozne dinamike pa boste elektronsko krmiljeno podvozje hitro in enostavno prilagodili pogojem na cesti in voznim razmeram.

BMW M2, G87, oblika prednjega dela

Oblika prednjega dela.

Prepoznavno obliko BMW M2 Coupé opredeljujejo kompaktna sorazmerja in jasni obrisi. V slogu legendarnega BMW 2002 so žarometi zasnovani kot posamezne enote.

BMW M2, G87, streha M Carbon

Streha M Carbon.

Kot del koncepta inteligentne lahke konstrukcije streha M Carbon znatno pripomore k zmanjšanju skupne mase vozila. Po zaslugi zasnove iz plastike, ojačene s karbonskimi vlakni, je približno 6 kg lažja od primerljive jeklene strehe. To prestavi težišče nižje navzdol in poveča njegovo vozno dinamiko.*

BMW M2, G87, oblika zadka

Oblika zadka.

Mišičasti blatniki in značilni M okrovi koles poudarjajo široko in močno držo novega BMW 2 Coupé na cesti, ki svojo moč in športnost jasno kaže navzven. Zadnje luči pa razkrivajo povsem novo interpretacijo značilne oblike v črki L, medtem ko segajo globoko v bok.

BMW M2, G87, školjkasti sedeži M Carbon

Školjkasti sedeži M Carbon.

Školjkasti sedež M Carbon z osvetljenim logotipom M2 in poudarki v M barvah združuje lahkotnost in dirkaški značaj školjkastega sedeža z naborom funkcij sedeža M Sport. Njegova oblika zagotavlja optimalno bočno oporo in visoko udobje na dolgih razdaljah. Združljiv je z večtočkovnimi varnostnimi pasovi, kar pomeni, da je popolnoma primeren za dirkanje.**

BMW M2, G87, M usnjen volan

M volan.

Z M usnjenim volanom boste uživali v športnem, neposrednem občutku krmiljenja, z enim pritiskom gumba pa lahko udobno prikličete prednastavljene konfiguracije M Drive.

BMW M2, G87, ukrivljeni zaslon BMW

Ukrivljeni zaslon BMW.

Enodelni, popolnoma digitalni ukrivljeni zaslon BMW zagotavlja jasno razporeditev informacij o vašem BMW na veliki površini. Združuje 12,3-palčno instrumentno ploščo s 14,9-palčnim nadzornim prikazovalnikom na dotik. Upravljanje je ergonomsko optimizirano in poteka intuitivno. Ukrivljena, skoraj prosto lebdeča zasnova je videti prefinjena in sodobna.

BMW M240i COUPÉ IN BMW M240i xDRIVE COUPÉ – POUDARKI IZDELKA.

Vozna dinamika in oblikovne značilnosti BMW M240i Coupé in BMW M240i xDrive Coupé.

BMW M240i, G42, zunanjost
BMW M240i, G42, vrstni 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo

Vrstni 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo.

Vrhunski športnik, ki zagotavlja čisti užitek v vožnji. Vrstni 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo se odlikuje z izvrstnim razvojem moči in izrazito prepoznavnim zvokom M motorja. Z dvojnim VANOS, Valvetronic, neposrednim visokotlačnim vbrizgavanjem goriva in dvostopenjskim turbopolnilnikom zagotavlja odlično moč.

BMW M240i, G42, športni menjalnik Steptronic

Športni menjalnik Steptronic.

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic ponuja neverjetno športno pretikanje. Ali samodejno ali ročno z uporabo prestavne ročice ali prestavnih vzvodov na volanu – za udobno jadranje ali zelo dinamično vožnjo. V načinu SPORT PLUS in s prestavno ročico v levi stezi S/M so vklopi prestav nastavljeni za največjo zmogljivost.

BMW M240i, G42, športni menjalnik Steptronic

Prilagodljivo M podvozje in spremenljivo športno krmiljenje.

Prilagodljivo M podvozje se lahko kadarkoli električno prilagodi, da ustreza pogojem na cesti in voznim razmeram. S pomočjo stikala za uravnavanje vozne dinamike lahko prav tako prilagodite karakteristike podvozja, kar vam omogoča želeni slog vožnje – od udobnega do izredno športnega z izrazito okretnim obnašanjem vozila. Spremenljivo športno krmiljenje s sistemom Servotronic omogoča neposredno in okretno odzivanje krmiljenja ter zagotavlja manj fizičnega napora, ki je potreben za zasuk volana. Na premikanje volana se odziva z različno velikimi prestavnimi razmerji. S tem se izboljša obnašanje vozila pri dinamičnejši vožnji in zmanjša napor, ki je potreben za krmiljenje pri parkiranju in obračanju.

BMW M240i, G42, oblika prednjega dela

Oblika prednjega dela.

Izboklina na pokrovu motorja, izrazna ledvička in M poseben podaljšan sprednji odbijač z jasno oblikovanimi odprtinami za zrak trikotnega videza poudarjajo dinamiko BMW M240i Coupé in BMW M240i xDrive Coupé.

BMW M240i, G42, stranski pogled

Stranski pogled.

Okretna tridelna karoserijska zasnova BMW M240i Coupé in BMW M240i xDrive Coupé z raztegnjenim pokrovom motorja, kratkimi previsi in nazaj pomaknjenim potniškim prostorom vzbudi izjemno športno silhueto kupeja.

BMW M240i, G42, oblika zadka

Oblika zadka.

Športni poudarek na zadku BMW M240i Coupé in BMW M240i xDrive Coupé krepita M poseben podaljšan zadnji odbijač in zadnji spojler v barvi karoserije, ki je na voljo standardno. Zaključki izpušnih cevi proste oblike v barvi Cerium Grey pa čudovito zaokrožijo atletski videz.

BMW M240i, G42, prednja sedeža M Sport

Prednja sedeža M Sport.

Večkratno nastavljiva sedeža M Sport s školjkasto obliko in delno integriranim naslonom za glavo zagotavljata izvrstno bočno oporo za vas in sovoznika. Hkrati je mogoče individualno nastaviti tudi širino naslonjala. Njuna posebna oblika s črnim M logotipom pa poudarja atletske zmožnosti vozila.

BMW M240i, G42, M usnjen volan

M usnjen volan.

M usnjen volan z multifunkcijskimi gumbi, M značko in integrirano zračno blazino za voznika se ponaša s trikrako zasnovo. Volanski obroč, oblečen v črno usnje Walknappa s črnimi šivi in izoblikovanima oporama za palec, pa zagotavlja neposreden, športen občutek krmiljenja.

BMW M240i, G42, osvetljene M notranje obloge

Osvetljene M notranje obloge.

Osvetljene M notranje obloge na neponovljiv način kažejo M barve za notranjost, ki bo gotovo pritegnila vašo pozornost. Obloge na vratih, osvetljene v M barvah, poudarjajo ekskluziven, športni značaj vozila, medtem ko učinek pojemanja krepi dinamiko, po kateri slovi M, najmočnejša črka na svetu.

TEHNOLOŠKI POUDARKI.

Koncept upravljanja, digitalne storitve in sistemi za pomoč vozniku v BMW M2 Coupé, BMW M240i Coupé in BMW M240i xDrive Coupé.

Modeli BMW M2, G87, G42, tehnologija
Modeli BMW M2, G87, G42, BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional s svojim velikim ukrivljenim zaslonom nadgradi BMW Live Cockpit Plus s polnobarvnim projektorjem Head-Up. Slednji projicira pomembne informacije o vožnji, kot so hitrost ali navigacijski napotki, neposredno v vaše vidno polje – za boljši pregled in varnejšo vožnjo.

Modeli BMW M2, G87, G42, operacijski sistem BMW različice 8

M poseben koncept prikaza z operacijskim sistemom BMW različice 8.

Operacijski sistem BMW različice 8 poenostavi upravljanje vozila, npr. z glasom in zaslonom na dotik. Novost je menijska struktura, posebna za M vozila: dvodimenzionalna vsebina zagotavlja najboljšo prepoznavnost, medtem ko boste v predstavitvi vsebine našli tudi M logotip. Dva M načina, to sta ROAD in SPORT, povzročita individualno, nadvse čustveno vozno izkušnjo.

Modeli BMW M2, G87, G42, podstavek za brezžično polnjenje

Podstavek za brezžično polnjenje.

S podstavkom za brezžično polnjenje boste svoj pametni telefon polnili brezžično, ko ste na poti in zato nadvse priročno. Na razširjenem odlagališču je prostor tudi za večje naprave – na dosegu roke ter brez nadležnih pokrovov in kablov. Sistem induktivnega polnjenja ima vgrajeno hlajenje za zaščito naprav pred pregrevanjem.

Modeli BMW M2, G87, G42, BMW Remote Software Upgrade

BMW Remote Software Upgrade.

Na krovu imejte vedno najnovejšo različico programske opreme. Z Remote Software Upgrade vaš BMW M samodejno prejme vse nadgradnje prek mobilnega telefona ali aplikacije My BMW. Preprosto prenesite programsko opremo s svojega pametnega telefona ali kartice SIM, vgrajene v vozilu, in jo nato namestite. To pomeni, da boste lahko hitro in enostavno aktivirali tudi nove funkcije v svojem BMW M.

Modeli BMW M2, G87, G42, Driving Assistant

Driving Assistant.

Varnostni paket Driving Assistant vključuje opozorilo pred čelnim trkom s funkcijo zaviranja, pomočnik za omejitev hitrosti, vklj. s prikazom omejitve hitrosti s prikazom prepovedi prehitevanja in vnaprejšnjim opozorilom ter opozorilo pred prečnim prometom zadaj. Opozorilo za zapustitev voznega pasu, opozorilo pred menjavo voznega pasu z aktivnim vračanjem na vozni pas in opozorilo za preprečitev trka v zadek pa dopolnjujejo nabor funkcij.

Modeli BMW M2, G87, G42, parkirani asistent Plus

Parkirni asistent Plus.

Boljši pregled med parkiranjem in manevriranjem. Parkirni asistent Plus dopolnjuje standardni nadzor razdalje pri parkiranju z dodatnimi kamerami. Zaradi panoramskega in 3D-pogleda okolice vozila boste brez težav manevrirali tudi na zelo omejenem prostoru. Asistent preprečuje poškodbe med parkiranjem in nesreče v nejasnih razmerah.

TEHNIČNI PODATKI ZA MODELE BMW M2 COUPÉ.

BMW M2 Coupé in drugi modeli.

Najv. moč v kW (KM):

338 (460)

Pospešek 0–100 km/h v s:

4,1

Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km:

9,9–9,6

Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km: 

223–218

Modeli BMW M2, G87, G42, zunanjost, motiv

ORIGINALNA OPREMA BMW IN BMW M PERFORMANCE PARTS ZA MODELE BMW M2 COUPÉ.

Privoščite svojemu novemu BMW M2 Coupé največji odmerek športnega značaja z BMW M Performance Parts ali izberite originalno dodatno opremo BMW in ga opremite tako, da bo ustrezal vašim osebnim predstavam.

BMW M2, G87, 20-/21-palčna M Performance kovana platišča Cross-spoke 1000 M v barvi Gold Bronze

20-/21-palčna M Performance kovana platišča Cross-spoke.

20-/21-palčna M Performance kovana platišča Cross-spoke 1000 M v barvi Gold Bronze. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS).

Na izdelek
BMW M2, G87, modul izpušne cevi M Performance iz titana

Modul izpušne cevi M Performance iz titana.

Pokažite, kaj je za vsem tem. Modul izpušne cevi M Performance iz titana premijske kakovosti je izjemen vizualni poudarek.

Na izdelek
BMW M240i, G42, karbonska ledvička M Performance

Karbonska ledvička M Performance.

Pokažite svoj slog: okvir ledvičke M Performance je izdelan iz karbonskih vlaken premijske kakovosti. Za posebej eleganten, športen in individualen videz.

Na izdelek
BMW M240i, G42, karbonski zadnji spojler M Performance

Karbonski zadnji spojler M Performance.

Zadnji spojler M Performance iz karbonskih vlaken krepi premijsko kakovost in dinamičen videz vozila ter zagotavlja optimizirano aerodinamiko.

Na izdelek
BMW M240i, G42, karbonski zadnji difuzor M Performance

Karbonski zadnji difuzor M Performance.

Zadnji difuzor M Performance iz karbonskih vlaken povzroči še sodobnejši videz in krepi športni značaj vozila.

Na izdelek
BMW M240i, G42, strešni kovček BMW 320 v črni/Titanium Silver barvi

Strešni kovček BMW 320 v črni/Titanium Silver barvi.

Črn strešni kovček z bočnima stranicama v barvi Titanium Silver s ključavnico je dostopen z obeh strani in ima prostornino 320 litrov. Združljiv je z vsemi strešnimi nosilnimi sistemi BMW.

Na izdelek
BMW M240i, G42, zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0

Zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0.

Lahek, a zelo stabilen zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0 omogoča prevoz dveh običajnih ali električnih koles. Njegova najv. obremenitev je 60 kg in ga je mogoče kompaktno zložiti.

Na izdelek
BMW M240i, G42, vsevremenski preprogi BMW spredaj

Vsevremenski preprogi BMW spredaj.

Po meri narejeni, trpežni vsevremenski preprogi BMW varujeta prostor za noge spredaj pred vlago in umazanijo. Na voljo v črni barvi z vložkom iz nerjavečega jekla.

Na izdelek

CENE, FINANCIRANJE IN LIZING ZA MODELE BMW M2 COUPÉ.

BMW FINANCIAL SERVICES ZA MODELE BMW M2 COUPÉ.

Modeli BMW M2, G87, G42, Financial Services

Naj gre za financiranje ali lizing, je vsaka naša ponudba individualno prilagojena vašim potrebam in željam.

SERVIS IN SVETOVANJE ZA MODELE BMW M2 COUPÉ.

BMW SERVICE: PROACTIVE CARE ZA MODELE BMW M2 COUPÉ.

BMW M2, G87, BMW Proactive Care

Proactive Care samodejno prepozna vse redne servisne preglede ali morebitna popravila, ki so potrebni za vaše vozilo, in vas o tem proaktivno obvesti.
 

 • Neposredna pomoč strokovnjakov BMW
 • Reševanje težav z vzdrževanjem na daljavo
 • Izogibanje morebitnim okvaram
 • Dodatne individualne servisne ponudbe
 • Brezplačno kot del aktivne pogodbe ConnectedDrive
Zaposleni pri BMW svetuje stranki

ŽELITE OSEBNO SVETOVANJE?

Če imate kakršna koli vprašanja, potrebujete dodatne informacije ali želite posebne ponudbe za modele BMW M2 Coupé, se obrnite na trgovca z vozili BMW v svoji bližini. Naše strokovno servisno osebje BMW vam bo z veseljem svetovalo po telefonu ali neposredno na kraju samem.

Poraba goriva in emisije CO₂.

* Oprema je na voljo opcijsko.

** Oprema je na voljo v kombinaciji z opcijskim paketom M Race Track.

BMW M2 Coupé:
Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 9,9–9,6
Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km: 223–218

BMW M240i Coupé:
Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 8,5–7,8
Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km: 192–177

BMW M240i xDrive Coupé:
Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 8,8–8,1
Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km: 200–185

Uradni podatki o porabi goriva, emisijah CO₂, porabi električne energije in električnem dosegu so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom in ustrezajo Uredbi (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Pri dosegu podatki, določeni v skladu z WLTP, upoštevajo kakršno koli dodatno opremo (ki je v tem primeru na voljo na nemškem trgu). Pri vozilih, ki so bila na novo homologirana od 1. januarja 2021, obstajajo le uradni podatki po WLTP. Poleg tega se vrednosti po NEDC izbrišejo s potrdil o skladnosti s 1. januarjem 2023 v skladu z Uredbo ES 2022/195.

Za več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP obiščite spletno stran www.bmw.si/emisije.

Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO₂ za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO₂ in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije.

Preberi več

Poraba goriva in emisije CO2.

 • * Oprema je na voljo opcijsko.

  ** Oprema je na voljo v kombinaciji z opcijskim paketom M Race Track.

  BMW M2 Coupé:
  Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 10,2 – 9,6
  Emisije CO2 (kombinirane po WLTP) v g/km: 230– 218

  BMW M240i Coupé:
  Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 8,5 – 7,8
  Emisije CO2 (kombinirane po WLTP) v g/km: 192 – 177

  BMW M240i xDrive Coupé:
  Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 8,8 – 8,1
  Emisije CO2 (kombinirane po WLTP) v g/km: 200 – 185

  Uradne številke o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti WLTP upoštevajo vso dodatno opremo v primeru izmerjenih dosegov. Za novo homologirana vozila od 01. 01. 2021 uradne specifikacije obstajajo samo v skladu z WLTP. Dodatne informacije o merilnih postopkih NEDC in WLTP boste našli na www.bmw.si/emisije.