Amazon Alexa Car Integration, ženska za volanom BMW

AMAZON ALEXA*.

Izkoristite praktične funkcije Amazon Alexa, ko ste na poti v svojem BMW.

Ali Alexo uporabljate doma? Zakaj je ne bi tudi v svojem BMW? Številne praktične funkcije Amazon Alexa so na voljo v vašem avtomobilu za največje udobje in najboljšo zabavo.

 

* Amazon, Alexa in vsa povezana imena blagovnih znamk so blagovne znamke Amazon.com, Inc. ali njegovih podružnic.

Preberi več
AMAZON ALEXA*.Izkoristite praktične funkcije Amazon Alexa, ko ste na poti v svojem BMW.
Kako uporabljati Amazon Alexa, BMW ConnectedDrive, digitalne storitve

IZVEDITE VEČ O UPORABI AMAZON ALEXA V SVOJEM BMW V NAŠI VIDEO VADNICI.

FUNKCIJE AMAZON ALEXA V VAŠEM BMW.

Pretakanje glasbe, ustvarjanje vnosov v koledarju ali upravljanje združljivih naprav za pametni dom – številne praktične funkcije Amazon Alexa lahko uporabljate tudi v svojem BMW.

Tudi ko potujete sami, je Amazon Alexa popolna spremljevalka, kadarkoli ste na poti v svojem BMW. Če imate vprašanje, bi radi preverili vnos v koledarju ali prilagodili temperaturo v svojem domu, se lahko vedno obrnete na Alexo v svojem avtomobilu in med potjo izkoristite tisoče spretnosti Amazonove digitalne storitve, ki jo aktivirate z glasovnim ukazom, da bo vaše življenje še lažje.

Prijatelji sedijo v BMW in poslušajo glasbo z Amazon Alexa

Pretakajte priljubljeno glasbo.

»Alexa, predvajaj glasbo.« Najnovejše pop uspešnice, spletni radio ali nadvse zanimive zvočne knjige: Amazon Alexa vam omogoča pretakanje priljubljene digitalne vsebine v BMW. Z glasovnim ukazom dostopajte do storitev, kot je Amazon Music ali Audible. Za predvajanje glasbe prek Alexe v BMW se uporablja obstoječa tarifa za prenos podatkov za pametni telefon, povezan z vozilom. Operater mobilnega omrežja vam lahko zaračuna za prenos podatkov.
Voznik nadzira naprave za pametni dom z Amazon Alexa Car Integration

Nadzirajte svoj pametni dom iz BMW.

»Alexa, nastavi temperaturo v dnevni sobi na 22 °C.« Se vračate z dopusta in bi radi doma vklopili ogrevanje? Ni problema, če imate Alexo v svojem BMW in združljive naprave za pametni dom. Ko ste Amazonovo digitalno asistentko povezali z vozilom prek aplikacije My BMW, lahko združljive naprave za pametni dom udobno upravljate z glasovnim ukazom.
Pridobivanje vremenskega poročila z Amazon Alexa v BMW

Pridobite vremensko poročilo.

»Alexa, bo jutri deževalo?« Amazonova digitalna storitev, ki jo aktivirate z glasovnim ukazom, vam vedno stoji ob strani, tudi ko ste na poti v svojem BMW. Povprašajte jo o vremenu na svojem cilju, izvedite, kako je videti vremenska napoved za konec tedna in ali boste morali jutri s seboj vzeti dežnik. Napovedovanje vremena z Amazon Alexa je najboljši način za pripravo, ko ste na poti.

POGOJI ZA UPORABO AMAZON ALEXA CAR INTEGRATION.

Za uporabo Amazon Alexa v svojem vozilu boste potrebovali operacijski sistem BMW različice 5, 6 ali 7 s funkcijo prepoznavanja glasu in glasovnega upravljanja, skupaj z enim od izbirnih paketov opreme Navigacijski sistem (6UN), Navigacijski sistem Plus (6UP), Navigacijski sistem Business (SA 606), Navigacijski sistem Professional (SA 609) ali Connected Professional (SA6C3/6C4).

Amazon Alexa je mogoče namestiti v vozilo samo v kombinaciji z aplikacijo My BMW, računom na Amazonu in računom BMW ConnectedDrive.

Da bo nabor funkcij Amazon Alexa v vašem vozilu posodobljen, mora biti programska oprema operacijskega sistema iOS ali Android vašega pametnega telefona pa tudi programska oprema aplikacije Amazon Alexa vedno skladna z najnovejšimi standardi.

Razpoložljivost Amazon Alexa se lahko razlikuje od države do države.

Preberi več

BMW CONNECTED DRIVE: DODATNE INFORMACIJE IN POVEZAVE.

BMW ConnectedDrive, FAQ, pogosto zastavljena vprašanja, ženska s pametnim telefonom ob oknu

FAQ.

Naš razdelek FAQ vam ponuja odgovore na pogosta vprašanja o storitvah in izdelkih BMW ConnectedDrive.
BMW Driver’s Guide, aplikacija, digitalna navodila za uporabo vozila, pametni telefon

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver's Guide so digitalna navodila za uporabo vozila, na voljo za izbrane modele BMW – vključno s podrobnostmi in opremo vozila, slikovnim iskanjem in pojasnjevalnimi animacijami.
BMW ConnectedDrive, digitalne storitve, pregled, ženska s pametnim telefonom stoji pred BMW

NAZAJ NA PREGLED.

Želite odkriti več storitev in izdelkov iz BMW ConnectedDrive? Kliknite tukaj, da se vrnete na pregled.