Meni za integracijo pametnega telefona z Android Auto na nadzornem prikazovalniku BMW ConnectedDrive

ANDROID AUTO.

Android Auto vam omogoča dostop do številnih funkcij in vsebin na pametnem telefonu Android med vožnjo v vašem BMW.

Bi radi pametni telefon Android uporabljali tudi med vožnjo v svojem BMW? Android Auto vam omogoča dostop do številnih funkcij in vsebin na vašem pametnem telefonu med vožnjo. Vaš pametni telefon je udobno povezan z avtomobilom brez kabla. Vse pomembne informacije imate prikazane v privzeti predstavitvi aplikacije Android na nadzornem prikazovalniku. To pomeni, da vam Android Auto omogoča hiter in varen dostop do osebnih aplikacij za pametni telefon med vožnjo.

Android Auto lahko uporabite za telefoniranje, narekovanje in pošiljanje sporočil ali pa za upravljanje svojih naprav za pametni dom. Če se na radiu ne predvaja nič zanimivega, lahko s TuneIn poiščete postajo po lastnem okusu, poslušate zvočne knjige prek aplikacije Audible ali predvajate najnovejše poddaje skupaj s svojimi priljubljenimi seznami predvajanja na YouTube Music. Ves čas vas navigacijski sistem s pomočjo Google Maps vodi do cilja, medtem ko prav tako prejmete napotke za navigacijo neposredno v svojem vidnem polju na projektorju Head-Up.

Aplikacije za pametni telefon lahko brezhibno upravljate z nadzornim sistemom BMW ali še udobneje z glasovnimi ukazi prek Googlovega digitalnega asistenta. Preprosto recite »V redu, Google« ali pritisnite gumb za glasovno upravljanje na volanu, da aktivirate glasovnega asistenta na pametnem telefonu.

Preberi več
ANDROID AUTO. Android Auto vam omogoča dostop do številnih funkcij in vsebin na pametnem telefonu Android med vožnjo v vašem BMW.
Funkcije in prednosti integracije pametnega telefona z Android Auto so razložene v video vadnici

IZVEDITE VEČ O ANDROID AUTO V NAŠI VIDEO VADNICI.

POGOJI ZA UPORABO ANDROID AUTO.

Android Auto je na voljo od leta 2020. Za uporabo Android Auto boste potrebovali pametni telefon Android z operacijskim sistemom Android 11 in omrežje Wi-Fi pete generacije (5 GHz), ne glede na proizvajalca pametnega telefona. Pametni telefoni proizvajalcev Google in Samsung z operacijskim sistemom Android 10 so prav tako združljivi.


Android Auto zahteva operacijski sistem BMW različice 7 v vašem vozilu. Storitev je del izbirnega paketa Connected Professional (6C3/4). Na voljo je samo v kombinaciji z BMW Live Cockpit Plus (6U2) ali BMW Live Cockpit Professional (6U3). Ustrezno opremljene avtomobile z operacijskim sistemom BMW različice 7 je mogoče naknadno opremiti z Android Auto z nadgradnjo programske opreme.


V državah, kjer paket Connected Professional ni na voljo, je Android Auto del izbirne funkcije integracije pametnega telefona (6CP).


Storitev Android Auto nima roka veljavnosti in je trajno na voljo v vašem BMW.


Opomba: Pogoji se lahko razlikujejo od države do države.

Preberi več

BMW CONNECTED DRIVE: DODATNE INFORMACIJE IN POVEZAVE.

BMW ConnectedDrive, FAQ, pogosto zastavljena vprašanja, ženska s pametnim telefonom ob oknu

FAQ.

Naš razdelek FAQ vam ponuja odgovore na pogosta vprašanja o storitvah in izdelkih BMW ConnectedDrive.
BMW Driver’s Guide, aplikacija, digitalna navodila za uporabo vozila, pametni telefon

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver's Guide so digitalna navodila za uporabo vozila, na voljo za izbrane modele BMW – vključno s podrobnostmi in opremo vozila, slikovnim iskanjem in pojasnjevalnimi animacijami.
BMW ConnectedDrive, digitalne storitve, pregled, ženska s pametnim telefonom stoji pred BMW

NAZAJ NA PREGLED.

Želite odkriti več storitev in izdelkov iz BMW ConnectedDrive? Kliknite tukaj, da se vrnete na pregled.