BMW X2 M35i, F39, kovinska barva Sapphire Black, posnetek pod nizkim kotom
Cena60.100,00
Zmogljivost in navor306 HP, 225 KW, 450 NM
Tip gorivaBencin

THE X2

BMW M

BMW X2 M35i: VSI POUDARKI.

Cena60.100,00
Zmogljivost in navor306 HP, 225 KW, 450 NM
Tip gorivaBencin
THE X2BMW X2 M35i: VSI POUDARKI.

Ni ga mogoče izbrati, ampak on izbere vas: BMW X2 M35i je izredno atletski in nadvse športen. Ta član družine M je še bolj samozavesten na asfaltu, zahvaljujoč nabrušeni obliki in močnejšim sorazmerjem v primerjavi s standardnim BMW X2.

OBLIKA BMW X2 M35I.

VISOKA ZMOGLJIVOST V VRHUNSKI FORMI.

BMW X2 M35i navdušuje s svojo atletsko karizmo, izjemno športnim potencialom moči in edinstveno vsestranskostjo. Odkrijte privlačno opremo s področja oblikovanja.
BMW X2 M35i, F39, kovinska barva Sapphire Black, dvojna ledvička BMW mrežaste zasnove, tričetrtinski pogled od spredaj

Dvojna ledvička BMW mrežaste zasnove.

Ledvička BMW mrežaste zasnove je lakirana v barvi Cerium Grey in ima dovršeno obliko na notranji strani. Mrežasta struktura, ki črpa navdih iz sveta motošporta, daje globino in dodano vrednost sprednjemu delu, z nadvse prefinjenimi podrobnostmi pa določa visokokakovosten in dinamičen poudarek.
BMW X2 M35i, F39, kovinska barva Sapphire Black, M zadnji spojler, pogled od blizu na zadek

M zadnji spojler.

M zadnji spojler poudarja atletsko silhueto avtomobila in zmanjšuje neželeno aerodinamično dviganje. S tem ko proizvaja pritisno silo na zadnji premi, pa zagotavlja še večjo stabilnost vožnje.
BMW X2 M35i, F39, kovinska barva Sapphire Black, M platišča iz lahke zlitine, pogled od blizu na kolo

M lita alu. platišča Double-spoke 716 M.

20-palčna M lita alu. platišča Double-spoke 716 M, Jet Black, stružena do sijaja s praznovoznimi pnevmatikami, velikost 8 J x 20 s pnevmatikami 225/45 R20.
BMW X2 M35i, F39, kovinska barva Sapphire Black, pokrova zunanjih ogledal v barvi Cerium Grey, zunanjost

Pokrovi zunanjih ogledal v barvi Cerium Grey.

Edinstvena dinamika zunanjosti BMW X2 M35i je poudarjena s posebnostmi v barvi Cerium Grey. Mednje spada na primer okvir pokrovov zunanjih ogledal.
BMW X2 M35i, F39, sedeži M Sport, notranjost

Sedeži M Sport.

Športna sedeža imata na voljo visoke stranice sedežne ploskve in naslonjala, kar omogoča vozniku in sovozniku optimalno bočno oporo pri dinamični vožnji skozi ovinke. V primerjavi s standardnima sedežema se lahko njun kot nagiba, globina sedala, stegenska opora in širina naslona za roko na voznikovem sedežu nastavljajo individualno. Njuna posebna oblika pa poudarja atletske zmožnosti vozila.

VOZNA DINAMIKA BMW X2 M35I.

NESKONČNA MOČ.

Medsebojno delovanje mehanskega diferenciala M Sport na prednji premi, inteligentnega štirikolesnega pogona BMW xDrive in zelo zmogljivih zavor M Sport zagotavlja vrhunske vozne lastnosti in visoko natančnost obnašanja vozila med vožnjo, kar postavlja standarde v tem razredu.
BMW X2 M35i, F39), 4-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo

4-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo.

Vrhunski športnik, ki zagotavlja čisti užitek v vožnji: 4-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo je še posebej zmogljiv, saj je opremljen s posebnimi bati, večjim turbopolnilnikom, optimizirano napeljavo za zrak, visokozmogljivim sistemom hlajenja in M izpušnim sistemom s krmiljenjem ventilov.
BMW X2 M35i, F39, kovinska barva Sapphire Black, BMW xDrive, pogled od blizu na zadek

BMW xDrive.

Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive brezhibno in spremenljivo porazdeli pogonski moment med sprednjo in zadnjo premo za največji možni oprijem, vozno dinamiko in varnost v vseh voznih razmerah. Za še boljšo okretnost pa na primer elektronsko nadzorovana porazdelitev moči izravna prekrmiljenje ali podkrmiljenje v ovinkih.
BMW X2 M35i, F39, športni menjalnik, notranjost

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic.

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic ponuja neverjetno športno pretikanje. Ali samodejno ali ročno z uporabo prestavne ročice ali prestavnih vzvodov na volanu – za udobno jadranje ali zelo dinamično vožnjo. V načinu SPORT in položaju prestavne ročice v levi stezi S/M so vklopi prestav nastavljeni za najboljšo zmogljivost.
BMW X2 M35i, F39, podvozje M Sport

Podvozje M Sport.

Okretnost, odlične karakteristike krmiljenja in izvrstno udobje so značilnosti obnašanja podvozja med vožnjo. Sprednja prema z enojnim vzdolžnim vodilom, večvodilna zadnja prema kompaktne konstrukcije z ločeno razporeditvijo vzmeti in blažilnikov ter visoka stopnja togosti karoserije so temelji te odličnosti. Kinematika prem, plinski blažilniki in stabilizatorji pa so nastavljeni zelo dinamično.
BMW X2 M35i, F39, kovinska barva Sapphire Black, zavore M Sport, pogled od blizu na kolo

Zavore M Sport.

Zavore M Sport imajo štiribatna nepremična zavorna sedla spredaj in enobatna plavajoča zavorna sedla zadaj v modri barvi ter so opremljene z M oznako. Na voljo imajo velike zavorne kolute, kar zagotavlja izvrstno zmogljivost zaviranja.

SISTEMI ZA POMOČ VOZNIKU V BMW X2 M35I.

DIGITALNE STORITVE IN INTELIGENTNI SISTEMI ZA POMOČ VOZNIKU V BMW X2 M35I.

Zahvaljujoč inovativni aplikaciji My BMW v BMW X2 M35i boste vedno uživali v optimalni povezavi med svojim pametnim telefonom in vozilom. Ne glede na to, ali načrtujete sestanke in poti ter jih pošljete v navigacijski sistem, delite svoj trenutni položaj z drugimi v realnem času ali želite, da vaš pametni telefon prikaže preostali del poti peš, ko ste prispeli na cilj. Doživite aplikacijo, ki poenostavlja vaše življenje – BMW Connected to omogoča.
BMW X2 M35i, F39, kokpit, aktivni pomočnik za omejitev hitrosti s funkcijo Stop&Go, notranjost

Aktivni pomočnik za omejitev hitrosti s funkcijo Stop&Go

Aktivni pomočnik za omejitev hitrosti s funkcijo Stop&Go, vključno z opozorilom pred naletom s funkcijo zaviranja, vzdržuje vnaprej izbrano hitrost in razdaljo do spredaj vozečega vozila. Vozilo samo prevzame speljevanje in upočasnjevanje, medtem ko se izbrana razdalja tudi v počasi premikajočem se prometu in koloni vzdržuje vse do ustavitve vozila.

BMW X2 M35i, F39, usnjen volan, notranjost

Asistent pri zastoju

Asistent pri zastoju vas razbremeni v monotonih prometnih razmerah. Pri hitrostih do 60 km/h sistem omogoča, da vozilo enostavno "jadra skupaj" z drugimi vozili, zaradi česar so prometni zastoji manj stresni. Asistent samodejno vzdržuje razdaljo do spredaj vozečega vozila in uravnava hitrost vse do popolne zaustavitve vozila, medtem ko aktivno posega v krmilni mehanizem.
BMW X2 M35i, F39, Driving Assistant Plus, notranjost, instrumentna plošča

Driving Assistant Plus.

Oprema Driving Assistant Plus prinaša znatno izboljšanje varnosti in udobja. Vključuje opozorilo pred čelnim trkom in o zaznanem pešcu s funkcijo rahlega zaviranja v mestu, opozorilo za zapustitev voznega pasu, asistenta za dolge luči, informacije o omejitvi hitrosti in asistenta za uravnavanje hitrosti s s funkcijo Stop&Go na osnovi kamere.
BMW X2 M35i, F39, projektor Head-Up, notranjost, instrumentna plošča

Projektor BMW Head-Up.

Polnobarvni projektor BMW Head-Up projicira vse informacije, pomembne za potovanje, neposredno v voznikovo vidno polje, kar mu omogoča, da se v celoti osredotoči na vožnjo. Projektor vključuje informacije, kot so trenutna hitrost, navigacijski napotki, informacije o omejitvi hitrosti, vklj. s prikazom prepovedi prehitevanja, skupaj s telefonskimi in razvedrilnimi seznami.
BMW X2 M35i, F39, navigacija Plus, notranjost

Navigacija Plus.

Navigacija Plus vključuje projektor BMW Head-Up, upravljalnik iDrive Touch, vgrajen 8,8-palčni zaslon na dotik in instrumentno ploščo s 5,7-palčnim TFT-zaslonom visoke ločljivosti. Upravljanje sistema poteka intuitivno z upravljalnikom iDrive Touch, gumbi za neposredno izbiro in osmimi funkcijskimi zaznamki ali prek zaslona na dotik z interaktivnimi ploščičnimi meniji.
BMW X2 M35i, F39, Real Time Traffic Information, notranjost

Real Time Traffic Information

Zakaj izgubljati čas v prometnih zastojih? Funkcija Real Time Traffic Information vam omogoča, da dosežete svoj cilj hitreje in učinkoviteje. Spremlja namreč trenutne prometne razmere v realnem času in izračunava alternativne poti. Sistem opozarjanja na lokalne nevarnosti je dodatna funkcija, ki vas opozori na neugodne razmere na cesti ali nesreče.
BMW X2 M35i, F39, Concierge Service, notranjost

Concierge Service.

Ali bo jutri v Rimu sončno? Kdaj imam let in kje je najboljša restavracija v mestu? Storitev Concierge Service vam bo pomagala med potovanjem in vam lahko nudi podporo pri kateri koli zahtevi s pritiskom gumba – individualno, osebno in hitro. Kjerkoli že ste, karkoli potrebujete.
BMW X2 M35i, F39, integracija pametnih telefonov, notranjost

Integracija pametnih telefonov.

Zakaj v svojem BMW ne bi uporabljali funkcij pametnega telefona, če pa ga lahko uporabljate kot običajno? Z integracijo pametnih telefonov vaše vozilo podpira Apple CarPlay in Android Auto s pomočjo brezžične povezave med vašim pametnim telefonom in vozilom. To vam omogoča udobno uporabo znanih funkcij in različnih aplikacij v vozilu.
BMW X2 M35i, F39, Online Entertainment, notranjost

Online Entertainment

Prisluhnite svoji priljubljeni glasbi, kjerkoli že ste. Klasična glasba na avtocesti, džez med prometnimi konicami in pop pri križarjenju. Z Online Entertainment lahko neposredno pretakate 30 milijonov skladb brez kakršnih koli omejitev s pomočjo glasbenih partnerjev BMW, kot je Spotify, in z uporabo kartice SIM, nameščene v vozilu.

TEHNIČNI PODATKI ZA BMW X2 M35i.

BMW X2 M35i.

Najv. moč v kW (KM):

225 (306)

Pospešek 0–100 km/h v s:

4,9

Kombinirana poraba goriva v l/100 km:

8,1 – 7,5

Kombinirane emisije CO2 v g/km:

185 – 170

BMW X2 F39 tehnični podatki skica

CENE, FINANCIRANJE IN LIZING ZA BMW X2 M35i.

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW X2 M35i.

BMW X2 M35i, F39, kovinska barva Black Sapphire, tričetrtinski pogled od zadaj med vožnjo

Pridite do cilja čim hitreje in prilagodljivo s finančnimi produkti po meri iz BMW Financial Services. Naj gre za financiranje ali lizing, je vsaka naša ponudba individualno prilagojena vašim potrebam in željam. Izvedite več o privlačnih rešitvah financiranja ali ustrezni ponudbi lizinga za svoj novi BMW X2 M35i.

STORITVE BMW.

SERVIS IN ASISTENCA ZA BMW X2 M35I.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Vsestransko in brezskrbno potovanje za električna vozila: ta paket vam ponuja 100-% preglednost in možnost udobnega načrtovanja. Sami izberite trajanje ali 4 ali 6 let – ali pa 3 leta, če imate sklenjen lizing. Vsebina servisnega paketa:
  • Pregled vozila
  • Servis mikrofiltra
  • Servis zavorne tekočine
Izvedite več o BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Z inovativnimi Teleservices iz BMW ConnectedDrive vam BMW pomaga, da ohranite trezno glavo: ko je vzdrževanje potrebno ali v primeru okvare, vašem prednostnem servisnem partnerju BMW posredujejo vse ustrezne podatke o vozilu. Servisni partner bo nato stopil z vami v stik, da se dogovorite za termin. Lahko se zanesete na hitro in preprosto storitev, zato vam ni treba razmišljati o vsem. Edina zahteva je, da ste registrirali svoje vozilo na spletnem portalu BMW ConnectedDrive in izbrali servisnega partnerja. Odkrijte, kako lahko storitev BMW Teleservices prinese več udobja v vaše življenje.
Izvedite več o BMW Teleservices
Pomoč na cesti BMW

Pomoč na cesti BMW

Brezplačna pomoč na cesti BMW je na voljo vsem voznikom BMW 24 ur na dan vse dni v letu. Le en klic, in naši strokovnjaki vam bodo na voljo, bodisi po telefonu bodisi na samem kraju, če je potrebno.
Zaposleni pri BMW svetuje stranki

ŽELITE OSEBNO SVETOVANJE?

Če imate kakršna koli vprašanja, potrebujete dodatne informacije ali želite posebne ponudbe za BMW X2 M35i, se obrnite na trgovca z vozili BMW v svoji bližini. Naše strokovno servisno osebje BMW vam bo z veseljem svetovalo po telefonu ali neposredno na kraju samem.

PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2.

BMW X2 M35i:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,1–7,5
Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 185–170

 

Uradni podatki o porabi goriva, emisijah CO₂, porabi električne energije in električnem dosegu so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom in ustrezajo Uredbi (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Pri dosegu podatki, določeni v skladu z WLTP, upoštevajo kakršno koli dodatno opremo (ki je v tem primeru na voljo na nemškem trgu). Pri vozilih, ki so bila na novo homologirana od 1. januarja 2021, obstajajo le uradni podatki po WLTP. Poleg tega se vrednosti NEDC z Uredbo ES 2022/195 črtajo iz potrdil o skladnosti s 1. januarjem 2023.

 

Za več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP obiščite www.bmw.si/emisije.

 

Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO₂ za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO₂ in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije.

Preberi več