THE NEW

BMW VISION NEUE KLASSE.

NOVA DOBA MOBILNOSTI.

POBLIŽE SI OGLEJTE BMW VISION NEUE KLASSE V VIDEOPOSNETKU.

0:00
0:00 /  0:00

POUDARKI BMW VISION NEUE KLASSE.

BMW Vision Neue Klasse, konceptni avtomobil, 2023, notranjost, projektor BMW Panoramic Vision, BMW iDrive

BMW PANORAMIC VISION

RAZŠIRJA VAŠ POGLED NA STVARI.

BMW Panoramic Vision, 3D projektor Head-Up in multifunkcijski volan so del BMW iDrive nove generacije. Sistem projicira informacije po celotni širini vetrobranskega stekla. Naj gre za virtualne informacije o vožnji, informacijsko-razvedrilne vsebine ali navigacijo.

BMW Vision Neue Klasse, konceptni avtomobil, 2023, zunanjost, štiripetinski stranski pogled, parkiranje pred steno z žensko

OBLIKA

OBLIKA, KI NAPOVEDUJE NOV PRISTOP V OBLIKOVANJU.

BMW Vision Neue Klasse je športna limuzina. Elegantna in brezčasna oblika s čistimi linijami. Velike površine in značilne poteze, zmanjšane na bistveno. Z več prostora za posebnosti blagovne znamke. Kot je na primer digitalna interaktivna površina, ki vključuje ledvičko in žaromete ter notranjost, ki je zaradi velikih okenskih površin preplavljena s svetlobo.

BMW Vision Neue Klasse, konceptni avtomobil, 2023, zunanjost, dvotretjinski stranski pogled, vožnja v gozdu

TRAJNOST

UŽITEK ZA VEDNO. TAKO DANES KOT JUTRI.

Pravi užitek v vožnji se začne danes. In že razmišlja o jutri. BMW Neue Klasse zmanjšuje ogljični odtis svojih vozil v celotnem življenjskem ciklu. Zahvaljujoč proizvodnji, ki varčuje z viri, povečani uporabi sekundarnih surovin in popolnoma električnemu pogonu visoke učinkovitosti.

BMW Vision Neue Klasse, BMW i Vision Dee, BMW i Vision Circular, ponudba modelov, pogled na družino, zunanjost, parkiranje

ELEKTRIČNO. DIGITALNO. KROŽNO.

BMW Vision Neue Klasse je daleč pred svojim časom. Predstavlja skok v novo dobo. In združuje najnovejše inovacije, da ustvari nepozabno izkušnjo.

BMW Vision Neue Klasse, konceptni avtomobil, 2023, zunanjost, stranski pogled, parkiranje pred steno s tremi osebami

OSTANITE NA TEKOČEM GLEDE BMW NEUE KLASSE.

Vizija je šele začetek. Doživite skok v novo dobo z BMW Neue Klasse. Prijavite se in ostanite na tekočem.