Moški za volanom BMW z navigacijo BMW Maps na nadzornem prikazovalniku

BMW MAPS.

BMW Maps olajša vaš mobilni vsakdan z naborom praktičnih storitev, kot so Connected Navigation, Connected Parking in Connected Charging.

BMW Maps – popoln spremljevalec na vsakem potovanju. S širokim naborom razpoložljivih storitev bo vaše potovanje z BMW še bolj osebno in udobno. Connected Navigation vam s svojim popolnoma intuitivnim upravljanjem omogoča, da presežete poznane možnosti sodobnih navigacijskih sistemov, na primer z vnosom cilja s pomočjo prostega vnašanja besed, kot ste vajeni pri spletnih iskalnikih. Poleg tega dinamični izračun poti v oblaku takoj prilagodi priporočilo poti kakršnim koli spremembam prometnih razmer in zagotovi natančno napoved časa prihoda. Na cilju vam funkcija Connected Parking prihrani sitnosti iskanja parkirnega prostora in vas zanesljivo vodi do naslednjega prostega mesta v bližini. Sistem predlaga prosta mesta v velikih parkirnih hišah ali na ulici. V mnogih primerih pa lahko vse morebitne parkirnine poravnate brezgotovinsko s kartico PARK NOW. Kot voznik električnega BMW i ali priključnega hibridnega modela BMW lahko sistemu prav tako pustite, da vas brezhibno vodi do najbližjih javnih polnilnih postaj ob poti s funkcijo iskanja zanimivih točk (POI). Vnaprej boste prejeli informacije o njihovi razpoložljivosti in zmogljivostih napajanja, ki jih ponujajo.

Preberi več
BMW MAPS.BMW Maps olajša vaš mobilni vsakdan z naborom praktičnih storitev, kot so Connected Navigation, Connected Parking in Connected Charging.
Ženska uporablja Connected Navigation iz BMW Maps na pametnem telefonu

BMW MAPS – CONNECTED NAVIGATION.

Delovanje navigacijskega sistema na pametnem telefonu v udobju, tipičnem za BMW: BMW Maps – Connected Navigation vas z visoko natančnostjo, zelo hitrim izračunom poti in upoštevajoč kakršnekoli spremembe prometnih razmer vodi do vašega cilja – tudi če ne poznate točnega naslova, ga lahko najdete s pomočjo iskanja po ključnih besedah, tako kot to počnete pri navigacijskih aplikacijah na pametnem telefonu. Dinamični izračun poti v oblaku odlikujeta visoka hitrost in stalno prilagajanje priporočilom poti. Pot se izračuna vnaprej, kar pomeni, da je v izračunu predvidenega časa prihoda (ETA) upoštevan tudi prihodnji obseg prometa vzdolž celotne poti. Obsežni prometni podatki so zdaj poleg za glavne prometnice na voljo tudi za druge ceste. Sistem lahko tako vedno priporoči najhitrejšo pot, kar bo razvidno iz posebej natančne napovedi časa prihoda na cilj.

Prednosti na kratko:

 • Intuitivno upravljanje, kot ste ga vajeni na svojem pametnem telefonu
 • Vnos cilja s pomočjo prostega vnašanja besed
 • Dinamičen izračun poti v oblaku
 • Hitro preračunavanje poti v primeru spremenjenih razmer v prometu
 • Točen izračun predvidenega časa prihoda
 • Z Map Update so kartografski podatki vedno posodobljeni
 • Real Time Traffic Information
 • Map Update
BMW Maps, Connected Parking, BMW serije 6 Gran Turismo bele barve

BMW MAPS – CONNECTED PARKING.

Ste prispeli na cilj, vendar ne najdete parkirnega prostora? Z BMW Maps – Connected Parking je ta sitnost le še stvar preteklosti. Kot del vodenja do cilja vam ta funkcija proaktivno predlaga najboljše možnosti parkiranja v neposredni bližini navigacijskega cilja. Izbirate lahko med parkirnim prostorom v večnadstropni parkirni hiši ali na ulici. Če izberete parkirno hišo, se bo prikazala najboljša v bližini vašega cilja. Če izberete parkirišče na ulici, vam funkcija predlaga pot do cilja z največjo verjetnostjo prostega parkirnega prostora blizu vašega cilja. Poleg vsega tega se boste na pot podali že dobro obveščeni, saj vam BMW posreduje splošne informacije o zasedenosti parkirišč na izbranem cilju. Vse te možnosti se prikažejo na nadzornem prikazovalniku vašega vozila. Parkirišča s prostimi mesti bodo dodana na navigacijski zemljevid, ulice pa bodo ustrezno označene, če obstaja velika verjetnost, da boste tam našli prosto parkirno mesto. V navigacijskem sistemu pa se prikažejo tudi nedavno sproščena parkirna mesta.

Prednosti na kratko:

 • Ni vam treba iskati parkirnega prostora
 • Navigacija do naslednjega razpoložljivega parkirnega prostora v bližini vašega cilja
 • Prikaže tudi parkirišča v parkirnih garažah
 • Priporoči pot z najboljšimi možnostmi za parkiranje
 • Splošne informacije o parkirišču na cilju
BMW Maps, Connected Charging, električni doseg, vizualizacija na nadzornem prikazovalniku

BMW MAPS – CONNECTED CHARGING.

BMW Maps – Connected Charging vam ponuja množico praktičnih storitev, da bi bila vožnja z vašim popolnoma električnim BMW i ali s priključnim hibridom BMW še udobnejša. Sem spadata tudi Trip Planner (načrtovalec potovanja) s priporočenimi postanki za polnjenje vzdolž poti in Park & Charge Assistant (asistent za parkiranje in polnjenje), ki prikaže razpoložljiva parkirna mesta s polnilnimi postajami blizu vašega cilja. Našli boste podatke o naslovu, obratovalni čas in največjo zmogljivost polnjenja za vsako polnilno postajo. Našli boste tudi nasvete o zanimivih načinih preživljanja časa med polnjenjem za vsako polnilno postajo. Posebej pametna je funkcija eRoute*, ki samodejno izračuna postanke za polnjenje vzdolž vaše poti, če presega skupni doseg. Prav tako pa izkoristite še filter za polnilne postaje visoke zmogljivosti ali praktičen Range Circle (krog razdalje), ki na zemljevidu ponazori doseg vašega BMW v obliki kroga.

* Na voljo za modele BMW i od BMW iX3 naprej.

Prednosti na kratko:

 • Načrtovanje poti, vključno s postanki za polnjenje
 • Razpoložljiva parkirišča s polnilnimi postajami blizu vašega cilja
 • Informacije o polnilnih postajah
 • Predlogi o zanimivostih v okolici polnilne postaje
 • Filter za polnilne postaje visoke zmogljivosti
BMW Maps, navigacija, kako deluje, na videoposnetku

Izvedite več o BMW Maps in njegovi navigacijski funkciji, vključno z iskanjem in vodenjem do cilja v naši video vadnici.

POGOJI ZA UPORABO BMW MAPS.

BMW Maps s Connected Navigation, Connected Parking in Connected Charging je del izbirnega paketa Connected Professional (6C3/6C4) in se uporablja le v kombinaciji z Live Cockpit Plus (6U2) ali Live Cockpit Professional (6U3). V vozilu boste potrebovali operacijski sistem BMW različice 7 ali novejši.

Preberi več

BMW CONNECTED DRIVE: DODATNE INFORMACIJE IN POVEZAVE.

BMW ConnectedDrive Store, moški s pametnim telefonom sedi na kavču

BMW CONNECTED DRIVE STORE.

Obiščite spletno trgovino BMW ConnectedDrive in zakupite nove digitalne storitve za svoj BMW, ki jih lahko nato takoj uporabite za naslednje potovanje.
BMW ConnectedDrive, digitalne storitve, pregled, ženska s pametnim telefonom stoji pred BMW

NAZAJ NA PREGLED.

Želite odkriti več storitev in izdelkov iz BMW ConnectedDrive? Kliknite tukaj, da se vrnete na pregled.
Ženska uporablja aplikacijo My BMW iz BMW ConnectedDrive na pametnem telefonu pred BMW X5 bele barve

APLIKACIJA My BMW.

Pred potovanjem, med ali po njem: aplikacija My BMW podpira vaše mobilno vsakdanje življenje s številnimi pametnimi funkcijami.
BMW ConnectedDrive, FAQ, pogosto zastavljena vprašanja, ženska s pametnim telefonom ob oknu

FAQ.

Naš razdelek FAQ vam ponuja odgovore na pogosta vprašanja o storitvah in izdelkih BMW ConnectedDrive.
BMW Driver’s Guide, aplikacija, digitalna navodila za uporabo vozila, pametni telefon

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver's Guide so digitalna navodila za uporabo vozila, na voljo za izbrane modele BMW – vključno s podrobnostmi in opremo vozila, slikovnim iskanjem in pojasnjevalnimi animacijami.