FUNKCIJE NA PRVI POGLED.

Obstaja veliko prednosti pri registraciji v My BMW, vključno s prilagojenimi in ekskluzivnimi ponudbami, priročen način za upravljanje vaših podatkov in možnostjo pošiljanja zahtevkov za servis neposredno vašemu izbranemu partnerju z vozili BMW. My BMW vam omogoča tudi, da shranite konfiguracije vašega vozila in jih kadarkoli spremenite.

Preberi več
Moje konfiguracije

Moje konfiguracije.

Katera barva je najboljša? Kateri motor naj izberete za vaš naslednji BMW in katere opcije potrebujete? Z BMW konfiguratorjem boste v najkrajšem možnem času izvedeli. Tukaj lahko shranite svoje edinstvene konfiguracije vozila - in jih seveda lahko kadar koli pregledate ali spremenite.

Preberi več
Aktivnosti in ponudbe

Aktivnosti in ponudbe.

Moj BMW ponuja ekskluzivne izdelke in ponudbe - prilagojene vašim potrebam. Ko se enkrat registrirate, vas čakajo zanimive aktivnosti in zanimive teme.

Preberi več
Moja vozila

Moja vozila.

Poskrbite, da imate vedno dostop do vsega, kar morate vedeti o vašem BMW. V podjetju My BMW lahko najdete vsa dejstva in številke vaših vozil.

Preberi več
Spletni priročnik za lastnika

Spletni priročnik za lastnika.

Spletni priročnik za uporabo v My BMW zagotavlja, da imate vedno najnovejši pregled vseh lastnosti in funkcij vašega vozila BMW.

Preberi več