#KARKOLI SE ZGODI. BMW SERVISNE STORITVE.

BREZSKRBEN UŽITEK V VOŽNJI. ZA VSAKEGA VOZNIKA IN VSAK BMW.

S servisnim partnerjem BMW boste vi in vaš BMW v najboljših možnih rokah. Od dolgoročnih servisnih paketov, kot je BMW Service Inclusive, prek privlačnih vsevključujočih cen BMW Service 5+ ponudbe, do naših storitev za popravila in nego BMW in številnih drugih prilagojenih storitev. Za vas imamo vedno optimalno ponudbo. Za vsak model BMW, za vse vaše potrebe in za veliko brezskrbnih kilometrov, ki jih še imate pred seboj.

Moški upravlja svoj pametni telefon

REZERVIRAJTE SVOJ BMW SERVICE NA SPLETU – PREPROSTO IN HITRO.

Dober servis se začne na spletu – preprosto, hitro in kadar koli. Ali gre za servis zavor, menjavo olja ali katero koli drugo storitev, vam s spletnim naročanjem na termin BMW ponujamo priročno rešitev za ureditev naslednjega servisnega obiska. Konec koncev nihče ne pozna vašega vozila bolje kot naši strokovnjaki pri BMW Service. Enostavno izberite želeno servisno storitev in nato poiščite razpoložljive termine pri servisnem partnerju BMW v svoji bližini.

APLIKACIJA MY BMW.

Ženska s pametnim telefonom stoji pred BMW

Vaše prednosti.

 • Prilagodljivo spletno naročanje na servisni termin
 • Pregled servisnih in vzdrževalnih del, ki jih te treba opraviti na vašem BMW
 • Hitra pomoč na cesti BMW zaradi samodejnega prenosa podatkov o vozilu in njegovi lokaciji
 • Udoben nadzor in spremljanje vozila, ne glede na vašo trenutno lokacijo
 • Nove funkcije in posodobitve, povezane z vašim BMW
Preberi več
Ženska s pametnim telefonom v BMW

Trije koraki do aplikacije My BMW.

 1. Prenesite brezplačno aplikacijo My BMW iz Apple Store ali Google Play Store.
 2. Prijavite se s svojim računom BMW ID ali ustvarite novega.
 3. Vnesite številko VIN svojega BMW in ga povežite z aplikacijo My BMW.
Preberi več

PREGLED IN VZDRŽEVANJE BMW.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW Service Inclusive, BMW sredi poletja z manekenko

Samo sprostite se in se osredotočite na tisto, kar resnično šteje – užitek v vožnji. Z BMW Service Inclusive je to mogoče. Konec koncev si boste z enkratnim plačilom zagotovili kritje vseh vključenih servisnih in vzdrževalnih del za časovno obdobje po svoji lastni izbiri. Hkrati pa bo vaš BMW vedno v najboljših rokah pri vseh sodelujočih servisnih partnerjih BMW po vsem svetu.

BMW SERVICE 5+.

BMW Value Service, BMW je parkiran pred garažo z manekenkami

Nekaj, na kar se lahko zanesete: BMW Service 5+. Ne glede na to, ali gre za zavore, olje ali mikrofilter, je nekaj jasno: z BMW Service 5+ so nadomestni deli in servisno delo vključeni v eno nadvse privlačno in pregledno ceno. Izjemna ponudba je namenjena vsem modelom BMW, ki so stari pet let ali več, kajti starejše kot je vaše vozilo, privlačnejši so naši pogoji servisa.

PODALJŠANO JAMSTVO BMW.

Podaljšano jamstvo BMW, moški in ženska v BMW gledata skozi okno

Uživajte v večji varnosti do 5 let. S podaljšanim jamstvom BMW imate možnost podaljšati dvoletno standardno jamstvo na obdobje 3 do 5 let ali 200.000 kilometrov. Izkoristite celovit nabor storitev, kot so hitra popravila z originalnimi nadomestnimi deli BMW, in bodite pomirjeni, da ste pripravljeni na vse.

VEČ STORITEV BMW ZA VAS.

Vedno vam stojimo ob strani – s strokovnim osebjem in najsodobnejšimi tehnikami popravila, pa tudi z originalnimi nadomestnimi deli BMW. Naši strokovnjaki zagotavljajo, da se na vozilu hitro in strokovno ponovno vzpostavi prvotno stanje, tako da bo vaš BMW vedno ostal pravi BMW. V primeru nesreče ali okvare vam naši strokovnjaki ponujajo roko pomoči kjerkoli in kadarkoli. Zato izkoristite pomoč pri okvari BMW, ki odpravi vse vaše težave hitro in preprosto.
Proactive Care, pregled in vzdrževanje, ženska z rumeno srajco in pametnim telefonom v roki je naslonjena na pokrov motorja belega BMW

Proaktivna skrb.

Tu smo za vas, preden postane nujno – to je naša servisna zaobljuba. Občutljivi senzorji dovolj zgodaj zaznajo potrebo po vzdrževanju ali popravilu vašega BMW. V kolikor odkrijejo kaj nenavadnega, stopimo v stik z vami.

Pomoč na cesti BMW, strokovnjak službe za pomoč na cesti BMW govori z voznikom

Pomoč na cesti BMW

Pomoč na cesti BMW vam je na voljo brezplačno 24 ur na dan, vse dni v letu. Obrnite se na nas s pomočjo aplikacije My BMW ali neposredno iz svojega vozila prek iDrive v meniju BMW ConnectedDrive – visoko usposobljeni strokovnjaki vam bodo priskočili na pomoč po telefonu ali na kraju samem.

Odkrijte zdaj
Popravilo in nega BMW, strokovnjak BMW polira vozilo

Popravilo in nega BMW.

Ali gre za nezgodno ali kozmetično popravilo, odpravljanje poškodb na karoseriji ali lakiranje poškodovanega dela: po podrobni analizi škode vam naši strokovnjaki predstavijo popravilo, ki natančno ustreza vašim potrebam – pregledno, po najvišjih standardih kakovosti in optimalno prilagojeno vašemu BMW.

Odpoklic, dva moška se pogovarjata

Odpoklic BMW.

Varnost naših strank in izdelkov je za nas na prvem mestu. Zato stalno izvajamo inšpekcijski nadzor kakovosti. Z identifikacijsko številko vozila lahko preverite, ali za vaš BMW trenutno veljajo morebitni ukrepi odpoklica. V takih primerih BMW krije vse stroške odpoklica in servisnih posegov.

Izvedite več
Pregledi in vzdrževanje vozil BMW, roka na pokrov motorja BMW

Pregledi in vzdrževanje vozil BMW.

Naši strokovnjaki BMW uporabljajo inovativne delavniške tehnologije in originalne nadomestne dele BMW. S tem vam zagotavljamo užitek v vožnji in varnost ter ohranjanje vrednosti BMW. Ne glede na to, ali vozite novi BMW ali katerega od starejših modelov. 

BMW Teleservices, ženska upravlja vsebino na zaslonu v BMW

BMW Teleservices.

Z BMW Teleservices bo vaše življenje udobnejše. Če je potrebno vzdrževanje ali v primeru okvare, vaš prednostni servisni partner BMW prejme vse pomembne podatke o vozilu. V nadaljevanju se bo obrnil na vas, da se dogovorite za termin. Vendar je ena od zahtev ta, da morate vozilo prej registrirati na spletu na portalu BMW ConnectedDrive in izbrati prednostnega servisnega partnerja.

Odkrijte zdaj
Originalni nadomestni deli BMW, 2023, zavorni kolut, preskusna naprava

Originalni nadomestni deli BMW.

Najboljša izbira so originalni nadomestni deli BMW. Posebej so razviti, proizvedeni in temeljito preizkušeni za vaš model BMW. Ne glede na to, ali so novi ali obnovljeni, vam originalni nadomestni deli BMW ponujajo najvišjo kakovost, zagotavljajo optimalno zmogljivost in povečujejo vrednost pri nadaljnji prodaji vozila.

Odkrijte zdaj

BMW SERVISNE STORITVE: NAJPOMEMBNEJŠA VPRAŠANJA IN ODGOVORI.

 • Kaj so BMW servisne storitve?
 • Kako pogosto se moram naročiti na servisni termin BMW in kakšni so priporočeni servisni intervali za moje vozilo?
 • Kako vem, katero servisno delo potrebuje moj BMW?
 • Kje je moj najbližji servisni partner BMW?
 • Koliko stane pregled pri servisnem partnerju BMW?
 • Kaj je številka VIN in kje jo najdem?