BMW serije 3 Touring (G21), stranski posnetek med vožnjo pred hišami in gorami v ozadju
Cena36.700,00
Poraba goriva, kombinirana7,7–6,9 l/100 km
Tip gorivaBencinDizelPriključni hibrid

THE 3

BMW SERIJE 3 TOURING

Cena36.700,00
Poraba goriva, kombinirana7,7–6,9 l/100 km
Tip gorivaBencinDizelPriključni hibrid
THE 3BMW SERIJE 3 TOURING

BMW serije 3 Touring ponese inovativnost, funkcionalnost in športno dinamiko do popolnosti. Kot polnokrvni športnik med vsestranskimi talenti združuje zelo učinkovite motorje TwinPower Turbo, odlično uglašene sestavne dele podvozja in najsodobnejše sisteme za pomoč vozniku, da naredi vtis z vozno dinamiko, ki je neprekosljiva v njegovem segmentu. To premoč prefinjeno prinaša na cesto, tudi v mirovanju. Z inovativnimi rešitvami za notranjost in digitalnim BMW Intelligent Personal Assistant lahko na svojega pomočnika preložite marsikatero opravilo, če želite, in si s tem ustvarite čas za resnično pomembne stvari v življenju.

Preberi več

OBLIKA BMW SERIJE 3 TOURING.

Športnik podolgem in počez: športni geni BMW serije 3 Touring so vidni že na prvi pogled. Sodobna, ploska zasnova sprednjega dela na novo interpretira prepletanje značilne dvojne ledvičke in sprednjih žarometov ter poudarja izjemno športno držo na cesti. Jasno opredeljene linije in mehke površine ustvarjajo znano silhueto, značilno za modele BMW Touring. Skupaj z zmogljivo ramensko linijo posredujejo vtis čiste moči in izredno aerodinamičnih lastnosti. Medtem pa notranjost nadvse spretno izkorišča kombinacijo elegance in športnosti ter jo združi s sodobnim udobjem in inovativno funkcionalnostjo.

Preberi več

INOVATIVNE FUNKCIJE BMW SERIJE 3 TOURING.

Naj gre za družinske počitnice, izlet ob koncu tedna ali nakupovanje, vam BMW serije 3 Touring prinaša udobje v dnevno rutino. Ponuja vam različne inovativne rešitve za shranjevanje in natovarjanje tako za notranjost kot prtljažnik, s tem pa naredi prostor za vse, kar bi radi vzeli s seboj na pot. Naslonjala zadnjih sedežev se samodejno zložijo navzdol s pritiskom gumba za potrojitev prostornine prtljažnika v nekaj sekundah, kar vam omogoča natovarjanje tudi velikih predmetov. Inovativne protizdrsne letve na dnu prtljažnika omogočajo varno shranjevanje težke prtljage. Popolnoma samodejno se dvignejo, ko speljete in držijo kose prtljage stabilno na svojem mestu. Inovativni komfortni sistem dostopa povzroči, da je kratek zamah z nogo pod zadnjim odbijačem vse, kar je treba storiti, da sprožite odpiranje in zapiranje vrat prtljažnika. Zaradi te in številnih drugih funkcij je BMW serije 3 Touring najšportnejše prostorsko čudo v svojem razredu.
BMW serije 3 Touring (G21), zadnje okno z ločenim odpiranjem

Zadnje okno z ločenim odpiranjem.

Zadnje okno je mogoče odpreti ločeno, zato je zlasti praktično za shranjevanje ali odstranjevanje manjših kosov prtljage brez odpiranja vrat prtljažnika.
BMW serije 3 Touring (G21), laserske luči BMW

Laserske luči BMW.

V načinu laserske dolge luči ima prilagodljiva laserska luč BMW domet do 530 m, kar je skoraj dvakrat dlje od običajnih žarometov. Boljša vidljivost v temi znatno poveča varnost. Modri poudarki in napis "BMW Laser" v žarometu prav tako poudarjajo tehnološke standarde in športnost vozila.
BMW serije 3 Touring (G21), Welcome Light Carpet

Welcome Light Carpet.

Funkcija Welcome Light Carpet projicira grafiko ambientalne razsvetljave pred vrati vozila in ustvarja prijeten ambient dobrodošlice ob samem vstopu v vozilo. S svetlobno preprogo je tudi izstopanje iz vozila v temi udobnejše in varnejše.
BMW serije 3 Touring (G21), sistem za prevažanje daljših predmetov

Sistem za prevažanje daljših predmetov.

Sistem za prevažanje daljših predmetov vključuje naslonjalo zadaj, ki se lahko prilagodljivo zlaga v razmerju 40 : 20 : 40 za največjo možno prilagodljivost. Na primer, dva potnika lahko udobno sedita na zadnjih sedežih, medtem ko je možno prevažanje daljših predmetov, kot je vreča za smuči in snežne deske. Dve držali za pijačo na sredinskem naslonu za roko sta nadvse praktični.
BMW serije 3 Touring (G21), odlagalni paket

Odlagalni paket.

Odlagalni paket vključuje predal na voznikovi strani armaturne plošče, mreži na hrbtiščih naslonjal sprednjih sedežev in dva priključka USB s funkcijo polnjenja na sredinski konzoli zadaj. Za manjše predmete je na desni strani tudi dodatna odlagalna mreža, na levi pa natezalni pas.
BMW serije 3 Touring (G21), ambientalna razsvetljava

Ambientalna razsvetljava.

Ambientalna razsvetljava, ki vključuje konturno osvetlitev na vratih spredaj in zadaj, ustvarja sproščeno svetlobno vzdušje v notranjosti. Šest vzorcev osvetlitve z možnostjo zatemnjevanja vključuje tudi dinamično funkcijo v štirih programih. Welcome Light Carpet osvetli območje pred sprednjimi vrati vozila pri vstopanju in izstopanju.

PRIKLJUČNI HIBRIDNI MODELI BMW SERIJE 3 TOURING.

Odkrijte BMW 320e, BMW 320e xDrive, BMW 330e in BMW 330e xDrive Touring z inovativnim hibridnim pogonom.

Najboljše iz obeh svetov: s priključnimi hibridnimi modeli BMW 320e, BMW 320e xDrive, BMW 330e in BMW 330e xDrive Touring boste doživeli trajnostno mobilnost in učinkovito vozno dinamiko. Raziščite številne prednosti teh inovativnih hibridnih vozil BMW in izvedite več o pogonskem konceptu, vozni dinamiki, programu BMW Charging in praktičnih digitalnih storitvah iz BMW ConnectedDrive.
BMW serije 3 Touring, G21, 2021, priključni hibrid BMW, tričetrtinski stranski pogled na BMW Wallbox z manekenko

Priključna hibridna tehnologija BMW serije 3 Touring.

Dva agregata v popolni harmoniji: priključni hibridi serije 3 Touring, kot so BMW 320e, BMW 320e xDrive, BMW 330e in BMW 330e xDrive, združujejo tehnologijo električnega pogona BMW eDrive z zmogljivim motorjem z notranjim zgorevanjem BMW. Obe pogonski enoti skupaj zagotovita izkušnjo vožnje, ki povezuje največjo učinkovitost z vrhunskim užitkom v vožnji, odvisno od načina vožnje pa je to mogoče ali lokalno brez emisij in skoraj popolnoma neslišno ali z vznemirljivim odmerkom navora in zadostno zalogo goriva tudi za daljša potovanja. Pri BMW 320e xDrive in BMW 330e xDrive Touring sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive, ki je edinstven za priključne hibride v tem segmentu, pomeni dodatno zagotovilo za najboljšo dinamiko in brezhiben oprijem. Tako imenovana rekuperacija, kjer se kinetična energija med zaviranjem pretvori v električno energijo in shranjuje v visokonapetostno baterijo, pa še nadalje zagotavlja dragocen prispevek k učinkoviti vožnji.
Več o pogonskem sklopu priključnega hibrida BMW
BMW serije 3 Touring, G21, 2021, priključni hibrid BMW, tričetrtinski pogled od spredaj med vožnjo po cesti

Načini vožnje priključnih hibridov BMW serije 3 Touring.

Z električnim pogonom brez emisij na poti v službo ali zelo dinamično in z zadostnim dosegom na izlet ob koncu tedna – s priključnimi hibridnimi modeli 320e, 320e xDrive, 330e in 330e xDrive imate odprte vse možnosti. Izkoristite prednosti inteligentnih načinov vožnje, ki zagotavljajo optimalno prepletanje motorja z notranjim zgorevanjem in elektromotorja za vsako situacijo ter se prepustite navdušenju nad tehnologijo prihodnosti in edinstveno izkušnjo vožnje.
Več o inteligentnih načinih vožnje
BMW serije 3 Touring, G21, 2021, priključni hibrid BMW, tričetrtinski pogled od spredaj, polnjenje pred stavbo

Polnjenje priključnih hibridov BMW serije 3 Touring.

Ne glede na to, ali ste doma ali na poti, vam BMW Charging ponuja prilagojene rešitve za polnjenje vašega BMW serije 3 Touring s hibridnim pogonom. Poleg standardnega polnilnega kabla načina 2, primernega za gospodinjske vtičnice, ki je priložen vozilu, vam zasebna polnilna postaja BMW Wallbox zagotavlja izjemno priročen, varen in hiter način polnjenja. Smart Wallbox našega sodelujočega partnerja ponuja več dodatnih storitev za inteligentno polnjenje. S storitvijo namestitve si boste zagotovili enostavno in pravilno vgradnjo zasebne stenske polnilne postaje. Izberete lahko tudi prilagodljivi hitri polnilnik za največjo prilagodljivost med polnjenjem doma. Omogoča vam polnjenje priključnega hibrida BMW na vseh gospodinjskih ali industrijskih vtičnicah z uporabo različnih adapterjev. Seznam dobave priključnih hibridov BMW serije 3 Touring poleg standardnega polnilnega kabla zajema tudi polnilni kabel načina 3 za polnjenje na javnih polnilnih postajah in kartico BMW Charging, ki vam ponuja privlačne pogoje za javno dostopno polnilno infrastrukturo*. Čas polnjenja (0 – 100 %) modelov BMW 320e, BMW 320e xDrive, BMW 330e in BMW 330e xDrive Touring je pribl. 3,6 ure pri zmogljivosti polnjenja 3,7 kWh (BMW Wallbox xDrive, prilagodljivi hitri polnilnik in javne polnilne postaje) ali pribl. 6,0 ur pri zmogljivosti polnjenja 2,3 kWh (gospodinjska vtičnica).

* Ponudba, prilagojena glede na trg.

Več o BMW Charging
BMW serije 3 Touring, G21, 2021, priključni hibrid BMW, navigacijski sistem, pogled od blizu

Digitalne storitve za priključne hibride BMW serije 3 Touring.

Čim bolj izkoristite vsak meter svojega potovanja. BMW vam ponuja inovativne digitalne storitve, ki naredijo vsakdanje življenje z 320e, 320e xDrive, 330e ali 330e xDrive Touring še lažje in bolj priročno. BMW Connected Charging vas zanesljivo usmerja do najbližjih polnilnih postaj na poti in vas oskrbi z dodatnimi podrobnimi informacijami o tem, katera polnilna postaja je prosta, kakšni stroški bodo nastali in kje v neposredni bližini lahko čim bolje izkoristite čas, medtem ko se vozilo polni. Z uporabo aplikacije My BMW si zagotovite popolno preglednost nad napolnjenostjo in zadnjimi cikli polnjenja. Potisno obvestilo boste na primer prejeli v trenutku, ko bo vaše vozilo popolnoma napolnjeno. Druge digitalne storitve, kot je BMW Intelligent Personal Assistant ali integracija pametnih telefonov, pa še nadalje olajšajo vašo vsakodnevno mobilnost za najbolj sproščen užitek v vožnji z BMW serije 3 Touring s priključnim hibridnim pogonom.
Več o digitalnih storitvah

SISTEMI ZA POMOČ VOZNIKU IN POVEZLJIVOST PRI BMW SERIJE 3 TOURING.

BMW serije 3 Touring (G21), sprednji sedež in kokpit s sovoznikovega sedeža

BMW serije 3 Touring si prizadeva, da vas varno pripelje do želenih ciljev in vašo vožnjo spremeni v športno doživetje. Da bi to dosegel, inteligentne funkcije Driving Assistant Professional in parkirnega asistenta že omogočajo delno avtomatizirano vožnjo. Poleg aktivnega asistenta za uravnavanje hitrosti s funkcijo Stop&Go, vklj. z opozorilom pred naletom, pešci in kolesarji s funkcijo zaviranja, vas asistent pri krmiljenju in ohranjanju vozila na voznem pasu podpira pri hitrosti vse do 210 km/h. Parkirni asistent še nadalje tlakuje pot k avtonomni vožnji, medtem ko asistent pri vzvratni vožnji vozilo čisto samostojno zapelje na parkirno mesto in ga nato tudi zapusti. Za optimalno udobje in največjo varnost – v vseh voznih razmerah Pomoč za doseganje tega ponuja BMW Intelligent Personal Assistant, ki deluje kot vaš stalni spremljevalec. Skrbno beleži vaše odločitve in nastavitve ter vas tako z vsakim dnem vse bolj spoznava. Ko je potrebno, nadzoruje navigacijo, razvedrilne vsebine in pisarniška opravila ter vedno pozna najhitrejšo pot do vaše najljubše italijanske restavracije. Kot pravi pomočnik odgovarja na vprašanja, ki se nanašajo na vozilo, da bi bolje poznali svoj BMW serije 3 Touring ter njegove številne inovativne možnosti in funkcije.

INTUITIVNO IN PREDVIDLJIVO.

BMW serije 3 Touring (G21), Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional omogoča optimalno udobje in varnost pri vožnji v kritičnih ali monotonih prometnih razmerah. Poleg funkcij sistema Driving Assistant vključuje še asistenta za krmiljenje in ohranjanje vozila na voznem pasu z razširjenimi funkcijami, asistenta pri menjavi voznega pasu in asistenta za zaustavitev v sili ter asistenta za ohranjanje voznega pasu z aktivno zaščito pred bočnim trkom.
BMW serije 3 Touring (G21), parkirni asistent Plus

Parkirni asistent Plus

Parkirni asistent Plus olajša parkiranje in manevriranje vozila. Med drugim vključuje sistem Surround View, vključno s Top View, Panorama View, Remote View 3D, pa tudi pomoč pri bočnem parkiranju, funkcijo zaviranja v sili aktivnega nadzora razdalje pri parkiranju, parkirnega asistenta s smernim vodenjem in asistenta za vzvratno vožnjo.
BMW Drive Recorder

BMW Drive Recorder

BMW Drive Recorder omogoča snemanje videoposnetka okolice vozila in njegovo predvajanje na nadzornem prikazovalniku ali prek izvoza USB tudi na vaši napravi. Pomembne informacije vozila, kot sta hitrost in položaj GPS, se shranjujejo sinhrono z videoposnetkom. BMW Drive Recorder ima dve podfunkciji, to sta Event Recorder in Crash Recorder.
BMW serije 3 Touring, BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional z navigacijsko funkcijo vključuje zelo kakovostno prikazno omrežje, ki obsega 10,25-palčni nadzorni prikazovalnik visoke ločljivosti z upravljanjem na dotik in popolnoma digitalno 12,3-palčno instrumentno ploščo. Operacijski sistem BMW različice 7 pa lahko upravljate tudi s pomočjo upravljalnika iDrive Touch.
Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Ali želite, da je vaš BMW posodobljen z najnovejšo programsko opremo? Z Remote Software Upgrade bo vaš BMW vedno kot nov. Nadgradnje se namestijo po zraku (over-the-air), prav tako kot za vaš pametni telefon. Na ta način imate lahko aktivirane tudi druge funkcije v vozilu.
BMW Maps

BMW Maps.

V času načrtovanja in priprave, med vožnjo in tudi pri parkiranju: BMW Maps vam zagotavlja najboljšo navigacijsko izkušnjo. Naj bo vaše potovanje še bolj udobno in osebno – zahvaljujoč intuitivnemu upravljanju in navigaciji, popolnoma prilagojeni vozniku.

VOZNA DINAMIKA

BMW serije 3 Touring (G21), barva Dravit Grey, tričetrtinski posnetek od spredaj med vožnjo v podeželskem okolju

Samozavesten razvoj moči.

V najboljšem štartnem položaju, še preden spelje: BMW serije 3 Touring je na čelu v svojem razredu v smislu zmogljivosti in vozne dinamike. Za to so odgovorni močni motorji BMW TwinPower Turbo s spontano odzivnostjo, ki zagotavljajo največji užitek v vožnji tudi pri nizkih vrtljajih. V vsakem trenutku izberete želeno raven športnosti: s stikalom za uravnavanje vozne dinamike lahko individualno nastavite prilagodljivo M podvozje in športni menjalnik Steptronic od udobnega do posebej športnega sloga. V ozadju pa opcijski diferencial M Sport v kombinaciji s spremenljivim športnim krmiljenjem zagotavlja optimalno vodljivost in izjemno okretne vozne lastnosti.

VOZNA DINAMIKA BMW SERIJE 3 TOURING.

BMW serije 3 Touring (G21), prilagodljivo M podvozje

PRILAGODLJIVO M PODVOZJE.

Prilagodljivo M podvozje, ki je spuščeno za 10 milimetrov, se lahko kadar koli elektronsko prilagodi, da ustreza cestnim in voznim razmeram. Vozniki lahko prav tako prilagodijo karakteristike podvozja, in sicer s pomočjo stikala za uravnavanje vozne dinamike, da omogočijo želeni slog vožnje – od udobnega do izredno športnega z izrazito agilnim obnašanjem vozila.
BMW serije 3 Touring (G21), zavore M Sport

ZAVORE M SPORT.

Zavore M Sport imajo štiribatna nepremična zavorna sedla spredaj in enobatna plavajoča zavorna sedla zadaj v modri barvi ter so opremljene z M oznako. Na voljo imajo velike zavorne kolute, kar zagotavlja izvrstno zmogljivost zaviranja.
BMW serije 3 Touring (G21), spremenljivo športno krmiljenje

SPREMENLJIVO ŠPORTNO KRMILJENJE.

Spremenljivo športno krmiljenje s sistemom Servotronic omogoča neposredno in okretno odzivanje krmiljenja ter zagotavlja manj fizičnega napora, ki je potreben za zasuk volana. Na premikanje volana se odziva z različno velikimi prestavnimi razmerji. S tem se izboljša obnašanje vozila pri bolj dinamični vožnji in zmanjša napor, ki je potreben za krmiljenje pri parkiranju in obračanju.
BMW serije 3 Touring (G21), športni menjalnik Steptronic

ŠPORTNI MENJALNIK STEPTRONIC.

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic nudi neverjetno športno pretikanje. Samodejno ali ročno z uporabo prestavne ročice ali prestavnih vzvodov na volanu – za udobno jadranje ali zelo dinamično vožnjo. V načinu SPORT in s prestavno ročico v levi stezi S/M so vklopi prestav nastavljeni za najboljšo zmogljivost.

MODELI BMW SERIJE 3 TOURING.

Model Advantage

Model Advantage je popolnoma vreden svojega imena in ponuja občutne prednosti za stranke. V notranjosti ga odlikujejo številne funkcionalne funkcije, ki povečajo udobje in varnost.
 • Nadzor razdalje pri parkiranju (PDC), spredaj in zadaj
 • Odlagalni paket
 • Notranje vzvratno ogledalo s samodejnim zasenčenjem
 • Tripodročna avtomatska klimatska naprava
BMW serije 3 Touring (G21), model Advantage

Model Sport Line

Z modelom Sport Line postane vozilo še bolj dinamično. Podrobnosti na zunanjosti in v notranjosti črne barve visokega sijaja zagotavljajo športen videz. Športna prednja sedeža z oblazinjenjem v kombinaciji blago/Sensatec v črni barvi nudita največje udobje in oporo. Vsebina modela Advantage in ambientalna razsvetljava dopolnjujeta ponudbo.
 • 17-palčna lita alu platišča V-spoke 776; na voljo so tudi druga platišča
 • Športni sedeži z oblazinjenjem v kombinaciji blago/Sensatec v črni barvi s sivimi kontrastnimi šivi; na voljo so tudi druga oblazinjenja
 • Usnjen športni volan, alternativno M usnjen volan
 • Notranje obloge v črni barvi visokega sijaja; na voljo so tudi druge notranje obloge
 • Model Sport Line vključuje opremo modela Advantage.
BMW serije 3 Touring (G21), model Sport Line

Model Luxury Line

Model Luxury Line kaže elegantno stran vozila. Elegantni oblikovni elementi, izdelani iz kroma visokega sijaja, podarjajo zunanjosti vozila ekskluziven videz. Stilski vtis se nadaljuje tudi v notranjosti. Tukaj prvovrstno usnjeno oblazinjenje in okrasne obloge visoke kakovosti označujejo pravo razkošje.
 • 17-palčna lita alu platišča Double-spoke 771; na voljo so tudi druga platišča
 • Športna sprednja sedeža z oblazinjenjem iz perforiranega Sensateca v črni barvi; na voljo so tudi druga oblazinjenja
 • Armaturna plošča iz Sensateca z dvojnimi šivi
 • Model Luxury Line vključuje opremo modela Advantage.
BMW serije 3 Touring (G21), model Luxury Line

Model M Sport

Model M Sport daje vozilu še športnejši pridih. Poleg izpopolnjenega videza zunanjosti in notranjosti zagotavlja tudi večji užitek v vožnji. Podvozje M Sport in paket M Aerodynamics bistveno izboljšata vozno dinamiko.
 • Paket M Aerodynamics s podaljšanim sprednjim odbijačem z odprtinami za zrak, bočnima pragovoma in podaljšanim zadnjim odbijačem v barvi karoserije z difuzorskim vložkom v kovinski barvi Dark Shadow
 • 18-palčna M lita alu platišča Double-spoke 790 M dvobarvna Orbit Grey s kombiniranimi pnevmatikami; na voljo so tudi druga platišča
 • Podvozje M Sport, vključno s spremenljivim športnim krmiljenjem; na voljo so tudi druga podvozja
 • Ekskluzivno lakiranje v kovinski barvi M Portimao Blue; na voljo so tudi druga lakiranja
 • Športna sprednja sedeža z oblazinjenjem v kombinaciji Alcantara/Sensatec s perforacijo in modrimi kontrastnimi šivi
 • M usnjen volan
 • M stropna obloga v barvi Anthracite
 • Instrumentna plošča z M posebnim prikazom
 • M notranje okrasne obloge Aluminium Tetragon; na voljo so tudi druge notranje obloge
 • Model M Sport vključuje opremo modela Advantage.
BMW serije 3 Touring (G21), model M Sport
 • Model Advantage
 • Model Sport Line
 • Model Luxury Line
 • Model M Sport

TEHNIČNI PODATKI ZA BMW SERIJE 3 TOURING

BMW 330i Touring

Najv. moč v kW (KM) pri vrt./min:

 190 (258)/5.000 – 6.500

Pospešek 0 – 100 km/h v s:

6,0

Kombinirana poraba goriva v l/100 km:

 7,8 – 6,8

Kombinirane emisije CO2 v g/km:

177 – 155

BMW serije 3 Touring (G21), barva Dravit Grey, sedemosminski posnetek od zadaj med vožnjo pred stavbo

CENE, FINANCIRANJE IN LIZING ZA BMW SERIJE 3 TOURING

Ženska prečka cesto pred BMW serije 3 Touring (G21) nasproti orodjarne.

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW SERIJE 3 TOURING

Pridite do cilja čim hitreje in prilagodljivo s finančnimi produkti po meri iz BMW Financial Services. Naj gre za financiranje ali lizing, je vsaka naša ponudba individualno prilagojena vašim potrebam in željam. Izvedite več o privlačnih rešitvah financiranja ali ustrezni ponudbi lizinga za svoj novi BMW serije 3 Touring.

SERVIS IN ASISTENCA ZA BMW SERIJE 3 TOURING.

Nikar ne jemljite svojih skrbi na pot.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Vsestransko in brezskrbno potovanje za električna vozila: ta paket vam ponuja 100-% preglednost in možnost udobnega načrtovanja. Sami izberite trajanje ali 4 ali 6 let – ali pa 3 leta, če imate sklenjen lizing. Vsebina servisnega paketa:
 • Pregled vozila
 • Servis mikrofiltra
 • Servis zavorne tekočine
Izvedite več o BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Z inovativnimi Teleservices iz BMW ConnectedDrive vam BMW pomaga, da ohranite trezno glavo: ko je vzdrževanje potrebno ali v primeru okvare, vašem prednostnem servisnem partnerju BMW posredujejo vse ustrezne podatke o vozilu. Servisni partner bo nato stopil z vami v stik, da se dogovorite za termin. Lahko se zanesete na hitro in preprosto storitev, zato vam ni treba razmišljati o vsem. Edina zahteva je, da ste registrirali svoje vozilo na spletnem portalu BMW ConnectedDrive in izbrali servisnega partnerja. Odkrijte, kako lahko storitev BMW Teleservices prinese več udobja v vaše življenje.
Izvedite več o BMW Teleservices
Pomoč na cesti BMW

Pomoč na cesti BMW

Brezplačna pomoč na cesti BMW je na voljo vsem voznikom BMW 24 ur na dan vse dni v letu. Le en klic, in naši strokovnjaki vam bodo na voljo, bodisi po telefonu bodisi na samem kraju, če je potrebno.
Izvedite več o pomoči na cesti BMW
Zaposleni pri BMW svetuje stranki

ŽELITE OSEBNO SVETOVANJE?

Če imate kakršna koli vprašanja, potrebujete dodatne informacije ali želite posebne ponudbe za BMW serije 3 Touring, se obrnite na trgovca z vozili BMW v svoji bližini. Naše strokovno servisno osebje BMW vam bo z veseljem svetovalo po telefonu ali neposredno na kraju samem.

Poraba goriva in emisije CO2.

 • BMW 330i Touring:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7,7 – 6,8
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 176 – 155

  Uradne številke o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti WLTP upoštevajo vso dodatno opremo v primeru izmerjenih dosegov. Za novo homologirana vozila od 01. 01. 2021 uradne specifikacije obstajajo samo v skladu z WLTP. Dodatne informacije o merilnih postopkih NEDC in WLTP boste našli na www.bmw.si/emisije.