iX2 xDrive30

SHOP THE LOOK

iX2 xDrive30

BMW iX2 xDrive30

THE

iX2

BMW i

BMW iX2. 100-ODSTOTNO ELEKTRIČEN.

BMW iX2 xDrive30[1]: Poraba električne energije (kombinirana po WLTP) v kWh/100 km: 17,7–16,3; električni doseg (po WLTP) v km: 417–449

[1] Doseg je odvisen od različnih dejavnikov, zlasti od osebnega sloga vožnje, razmer na cesti, zunanje temperature, ogrevanja/klimatizacije in predkondicioniranja.

UŽITEK V VOŽNJI.

BMW iX2 združuje užitek v popolnoma električni vožnji z veliko prostora in osupljivo, sodobno obliko. S športno in suvereno zunanjostjo ter elegantno notranjostjo lahko dosežete svoje vsakodnevne cilje brez lokalnih emisij in v značilnem udobju BMW, zahvaljujoč dolgemu dosegu BMW iX2. Odkrijte vse modelne različice BMW iX2, njegove možnosti opreme in tehnične podatke, pa tudi številne možnost lizinga in financiranja.

TEHNIČNI PODATKI

RAZLIČICE

    {model.description}
    {model.description}

    Najv. moč[2]

    {model.power} kW ({model.horsePower} hp) 

    0–100 km/h

    {model.acceleration} s

    Najv. hitrost

    {model.topSpeed} km/h

    Doseg (do)

    449 km

    BMW iX2 xDrive30[1]: Poraba električne energije (kombinirana po WLTP) v kWh/100 km: 17,7–16,3 Električni doseg (po WLTP) v km: 417–449

    [1] Doseg je odvisen od različnih dejavnikov, zlasti od osebnega sloga vožnje, razmer na cesti, zunanje temperature, ogrevanja/klimatizacije in predkondicioniranja.

    [2] Električni pogon do 225 kW. Začasno povečanje najv. moči do 230 kW < 10 sekund nad določeno nominalno vrednostjo.

    BMW iX2 v barvi Dragonfire Red, parkiran pred podeželsko rezidenco v sončnem vremenu

    POMPOZEN VIDEZ. MAJHEN OGLJIČNI ODTIS.

    Kupejevska silhueta športnega terenca in ledvička BMW Iconic Glow pri popolnoma električnem BMW iX2 xDrive30 izžarevata drzen videz. Združuje prilagodljivost in prostornost modela BMW X z inovativnim, popolnoma električnim pogonom BMW serije i. Tudi za daljša potovanja boste dobro pripravljeni z električnim dosegom do 449 km (po WLTP)[1] in pospeškom od 0 do 100 km/h v 5,6 sekunde.

    OBLIKA ZUNANJOSTI

    SUVEREN VIDEZ.

    TUDI V TEMI. NEZAMENLJIV.

    Ledvička BMW Iconic Glow krade pozornost, še posebej v temi, ko bela svetloba poudarja njene prepoznavne obrise med mirovanjem ali premikanjem vozila. Inovativna LED-tehnologija iz optičnih vlaken povzroči privlačne svetlobne učinke, ki so vidni tako med vožnjo kot odpiranjem in zapiranjem vozila.

    NOTRANJOST

    BREZKOMPROMISNA OBLIKA.

    OBČUTEK, KOT DA SEDITE POD ZVEZDAMI.

    Panoramska steklena streha poskrbi, da je notranjost videti še večja. Vanjo vstopi več svetlobe in lahko uživate v odprtem vzdušju na vsakem sedežu.

    TEHNOLOGIJE

    INOVATIVNO RAZVEDRILO.

    IGRANJE IGER NA POTI.

    Naj gre za enega ali več igralcev, igre AirConsole spremenijo vaš BMW v igralno konzolo. Podrite svoj rekord ali izzovite sopotnike med čakanjem in se pomerite na ukrivljenem zaslonu BMW. Svoj pametni telefon lahko uporabite kot upravljalnik. Preprosto poskenirajte kodo QR na nadzornem prikazovalniku in začnite igrati.

    BMW X2, električni SUV, U10, Digital Premium

    BODITE BOLJ POVEZANI.

    Doživite paket BMW Digital Premium[3] z dodatnimi digitalnimi funkcijami – prepričajte se zdaj z brezplačno preskusno različico:

    • Izboljšane funkcije BMW Maps zagotavljajo dostop do prometnih informacij v realnem času (RTTI) na celotnem območju zemljevida, tudi če nimate aktivirane navigacije.
    • Dostop do avdio, razvedrilnih in novičarskih aplikacij, vključno s prenosom podatkov in stalnimi posodobitvami.
    • Dodatne funkcije prilagajanja pomagajo BMW Intelligent Personal Assistant, da se nauči vaših rutin in mu omogočajo, da prevzame manjša opravila namesto vas, če je to potrebno.

    INTELIGENTNO VAM STOJIJO OB STRANI.

    Vedno na pravem voznem pasu in na varni razdalji.

    Driving Assistant Professional ohranja vaše vozilo varno na svojem voznem pasu in vzdržuje varnostno razdaljo pri hitrostih do 210 km/h. Očitna prednost, predvsem v gostem prometu. V izrednih razmerah bo vaš BMW zaviral do popolnega mirovanja in nato samodejno znova speljal.

    Več kamer za lažje parkiranje.

    Parkirni asistent Plus zagotavlja obsežen pregled med parkiranjem. Dodatne kamere prikažejo tridimenzionalni pogled okolice vozila neposredno na nadzornem prikazovalniku. Tako takoj vidite, koliko manevrskega prostora imate na voljo.

    Vožnja s stalno vklopljenimi dolgimi lučmi.

    Vaš BMW izvzame druge udeležence v prometu iz svetlobnega snopa z asistentom za dolge luči brez bleščanja. Za najboljšo osvetlitev temnih cest.

    Več kot le ključ

    Z BMW Digital Key Plus lahko svoj pametni telefon uporabljate kot avtomobilski ključ in ga delite digitalno z do petimi osebami. Takoj, ko se približate svojemu BMW, samodejno odklene vrata in vam izreče dobrodošlico s svetlobno projekcijo. Prav tako prilagodi notranjost vozila vašim željam, odvisno od osebnega profila, ki ste ga izbrali.

    Poglejte več kot le cesto.

    Natančneje dosezite cilj. Projektor BMW Head-Up projicira pomembne informacije za vožnjo neposredno v vaše vidno polje. Augmented View pa prikazuje informacije o vodenju do cilja prek video slike v živo na nadzornem prikazovalniku ali instrumentni plošči.

    DOSEG IN POLNJENJE

    UŽITEK V POPOLNOMA ELEKTRIČNI VOŽNJI.

    DOSEZITE CILJ Z LAHKOTO: VOŽNJA IN POLNJENJE Z BMW iX2.

    Pospešek električnega pogona, BMW My Modes, BMW IconicSounds Electric in še več: značilen užitek v vožnji z modelom BMW X je zdaj tudi popolnoma naelektren. 

    DOSEZITE CILJ Z
    LAHKOTO:
    VOŽNJA IN

    POLNJENJE Z BMW iX2.

    Izvedite več

     Doseg od

    Potrebni so postanki za polnjenje

    To je verjetno število postankov za polnjenje, ki jih boste potrebovali na svoji poti.

     

    Upoštevajo se samo dejansko obstoječe polnilne postaje (od 25. aprila 2023) z najkrajšimi možnimi preusmeritvami in začetno napolnjenostjo 100%.

     

    Visokozmogljive polnilne postaje (npr. iz polnilnega omrežja IONITY) so najprimernejše, ker polnijo vaše vozilo z največjo zmogljivostjo.

    Skupni čas polnjenja

    To je skupni čas, ki ga boste verjetno potrebovali za polnjenje na poti. Upoštevajo se samo dejansko obstoječe polnilne postaje (od 25. aprila 2023) z najkrajšimi možnimi preusmeritvami in začetno napolnjenostjo 100%.

     

    Visokozmogljive polnilne postaje (npr. iz polnilnega omrežja IONITY) so najprimernejše, ker polnijo vaše vozilo z največjo zmogljivostjo.

    Kako so bile izračunane te vrednosti?

    Vzorčne poti vam podajo oceno pričakovanega časa vožnje, vključno z morebitnimi potrebnimi postanki za polnjenje z začetno napolnjenostjo baterije 100 %. Predvidevajo, da so polnilne postaje proste in da delujejo ter prikazujejo najhitrejšo možnost poti brez zastojev v prometu ali drugih zamud. Informacije o postankih za polnjenje in njihovem trajanju predpostavljajo, da se za postanke odločite pri najmanj 10-odstotni preostali napolnjenosti baterije.

     

    Druge pomembne informacije: Zmogljivost polnjenja je odvisna od napolnjenosti baterije, temperature okolice, posameznega profila vožnje in uporabe pomožnih porabnikov električne energije. Čas polnjenja velja za temperaturo okolice 23 °C po predhodni vožnji in lahko odstopa glede na način uporabe.

    Skupni čas polnjenja

    Navedeni čas potovanja je vsota predvidenega časa vožnje in časa polnjenja, če morate na svoji poti vključiti postanke za polnjenje.

     

    Predpostavlja se, da potujete po najhitrejši poti brez zastojev v prometu ali drugih zamud.

    Skupni čas polnjenja

    Navedeni čas potovanja je vsota predvidenega časa vožnje in časa polnjenja, če morate na svoji poti vključiti postanke za polnjenje.

     

    Predpostavlja se, da potujete po najhitrejši poti brez zastojev v prometu ali drugih zamud.

    Die Ladeleistung ist abhängig von Ladezustand, Umgebungstemperatur, individuellem Fahrprofil und Nutzung von Nebenverbrauchern sowie dem ausgewählten Fahrzeug selbst. Die Ladezeiten gelten für Umgebungstemperaturen von 23° C nach vorangegangener Fahrt und können entsprechend des Nutzungsverhaltens abweichen. Die angezeigten Werte sind Beispielwerte für die Basiskonfiguration des ausgewählten Modells. Für andere Ausstattungsvarianten des Fahrzeugs können die Werte abweichen.

     

    Mit der My BMW App haben Sie Reichweite und Ladezustand jederzeit und überall im Blick. Auch ladeoptimierte Routen lassen sich einfach planen und an das Fahrzeug senden. Jetzt App herunterladen und im Demo-Modus erleben.

    Izvedite več

     Časi polnjenja

    Čas polnjenja za

    Javno polnjenje

    Visokozmogljiva polnilna postaja

    Vozilo lahko še posebej hitro polnite na visokozmogljivi polnilni postaji (npr. v polnilnem omrežju IONITY). Enosmerni tok (DC), ki je na voljo na teh postajah, ponuja bistveno večje zmogljivosti polnjenja kot izmenični tok (AC), na primer tisti, ki ga napaja gospodinjska vtičnica. Zato so visokozmogljive polnilne postaje, kot so te, še posebej primerne za polnjenje med potovanjem. Na zaslonu si lahko ogledate najkrajši čas, potreben za polnjenje od 10- do 80-odstotne napolnjenosti baterije z največjo zmogljivostjo polnjenja vozila. V tem razponu je polnjenje najhitrejše in ohranja baterijo. Oglejte si zemljevid, ki prikazuje vse visokozmogljive polnilne postaje v omrežju BMW Charging. (Velja od 22. 03. 2023.)

    Hitra polnilna postaja

    Če morate hitro ukrepati v mestu ali med potovanjem, je hitra polnilna postaja prava izbira. To je zato, ker enosmerni tok (DC), ki je na voljo na teh postajah, ponuja višje zmogljivosti polnjenja kot izmenični tok (AC), kot je tisti, ki ga napaja gospodinjska vtičnica. Zato so hitre polnilne postaje še posebej primerne za polnjenje med potovanjem. Na zaslonu si lahko ogledate najkrajši čas, potreben za polnjenje od 10- do 80-odstotne napolnjenosti baterije z največjo zmogljivostjo polnjenja do 50 kW. V tem razponu je polnjenje najhitrejše in ohranja baterijo. Oglejte si zemljevid, ki prikazuje vse hitre polnilne postaje v omrežju BMW Charging. (Velja od 22. 03. 2023.)

    Polnilna postaja AC

    Javne polnilne postaje z izmeničnim tokom (AC) boste našli skoraj povsod. Še posebej so primerne za redno polnjenje v daljšem časovnem obdobju, na primer čez noč ali med delovnim časom. Na zaslonu si lahko ogledate najkrajši čas, potreben za polnjenje od 0- do 100-odstotne napolnjenosti baterije z največjo zmogljivostjo polnjenja 22 kW. Zmogljivost polnjenja je odvisna od vgrajene opreme vozila. Oglejte si zemljevid in odkrijte vse polnilne postaje z izmeničnim tokom v omrežju BMW Charging. (Velja od 22. 03. 2023.)

    Polnjenje doma

    Wallbox/prilagodljivi hitri polnilnik

    Doma lahko vozilo polnite s stensko polnilno postajo Wallbox ali prilagodljivim hitrim polnilnikom. Pri obeh se uporablja izmenični tok (AC). Odvisno od vozila, posebne opreme in trga Wallbox zagotavlja zmogljivost polnjenja največ 22 kW, prilagodljivi hitri polnilnik pa največ 11 kW. Na zaslonu si lahko ogledate najkrajši čas, potreben za polnjenje od 0- do 100-odstotne napolnjenosti baterije z zmogljivostjo polnjenja 11 kW.

    Gospodinjska vtičnica

    Vozilo lahko kadarkoli udobno napolnite prek vtičnice doma. Uporablja se izmenični tok (AC). Na zaslonu si lahko ogledate najkrajši čas, potreben za polnjenje od 0- do 100-odstotne napolnjenosti baterije z zmogljivostjo polnjenja 2,3 kW. Uporabite BMW Wallbox, da boste hitro, varno in priročno napolnili svoje vozilo doma, kadar koli želite.

     Filtrirajte polnilne postaje

    PREPROSTO POLNITE. KADARKOLI.

    Peljite se dlje, doživite več. Vaš BMW iX2 vas bo udobno pripeljal do cilja z zmogljivostjo baterije do 64,8 kWh in predvidenim dosegom do 449 km[1].

    Zdaj lahko sproščeno potujete tudi na električni pogon z dosegom do 449 km[1] in inteligentnim načrtovanjem poti. Enostavno napolnite baterijo do 80% v 30 minutah za daljše razdalje.

    POLNITE. KADARKOLI IN KJERKOLI ŽELITE.

    Trajnost BMW X2 Electric SUV U10

    TRAJNOST.

    BMW Group se kot globalno podjetje vidi kot pomemben del družbe in prevzema odgovornost na področju trajnosti. Preberite več o načelu krožnega gospodarstva in ukrepih, ki jih izvajamo za zmanjšanje emisij CO₂ in ohranjanje virov.

    BMW VEHICLE FOOTPRINT

    PRIZADEVAMO SI ZA PREGLEDNOST.

    BMW Vehicle Footprint vam zagotavlja informacije o celotnem življenjskem ciklu vozila BMW. To vam omogoča pregled izbranih ekoloških in družbenih vplivov vašega vozila na podlagi ključnih vplivnih dejavnikov. Tako lahko sprejemate odločitve na podlagi informacij.

    BMW X2, električni SUV, U10, financiranje in lizing

    FINANCIRANJE IN LIZING

    BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW iX2.

    Naj gre za financiranje ali lizing, je vsaka naša ponudba individualno prilagojena vašim potrebam in željam.

    SVETOVANJE IN SERVISNE STORITVE

    PROACTIVE CARE ZA BMW iX2.

    Servis, ko ga potrebujete.

    Vedno korak pred drugimi. Ne glede na to, ali gre za potrebni servisni termin ali obrabo pnevmatik: pravočasno bomo stopili v stik z vami. Dogovorite se za termin neposredno v aplikaciji My BMW. Nato pa se sprostite in nadaljujete vožnjo.

    POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA O BMW iX2.

    Poraba in emisije CO₂.

    BMW iX2 xDrive30[1]: Poraba električne energije (kombinirana po WLTP) v kWh/100 km: 17,7–16,3 Električni doseg (po WLTP) v km: 417–449

     

    [1] Doseg je odvisen od različnih dejavnikov, zlasti od osebnega sloga vožnje, značilnosti poti, zunanje temperature, ogrevanja/klimatizacije in predkondicioniranja.

     

    [2] Začasno povečanje najv. moči < 10 sekund nad določeno nominalno vrednostjo.

     

    [3] BMW Digital Premium je plačljiva naročniška storitev, nekatere funkcije pa zahtevajo povezavo z omrežjem. BMW Digital Premium ne vključuje nakupov znotraj aplikacije.


    [4] Učinkovitost polnjenja je odvisna od napolnjenosti, temperature okolice, posameznega profila vožnje in uporabe pomožnih porabnikov električne energije. Časi polnjenja veljajo za temperaturo okolice 23 stopinj Celzija po predhodni vožnji in se lahko razlikujejo glede na način uporabe.

    Uradni podatki o porabi goriva, emisijah CO₂, porabi električne energije in električnem dosegu so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom in ustrezajo Uredbi (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Pri dosegu podatki, določeni v skladu z WLTP, upoštevajo kakršno koli dodatno opremo (ki je v tem primeru na voljo na nemškem trgu). Pri vozilih, ki so bila na novo homologirana od 1. januarja 2021, obstajajo le uradni podatki po WLTP. Poleg tega se vrednosti NEDC z Uredbo ES 2022/195 črtajo iz potrdil o skladnosti s 1. januarjem 2023. Za več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP obiščite www.bmw.si/emisije.

     

    Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO₂ za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO₂ in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije.