BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, 2020, kovinska barva Black Sapphire, tričetrtinski pogled od spredaj
M235i xDrive Gran Coupé
Shop The Look
Cena60.900,00
Poraba goriva, kombinirana.7.8–7.2 l/100 km
Tip gorivaBencin

THE 2

BMW M

BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Cena60.900,00
Poraba goriva, kombinirana.7.8–7.2 l/100 km
Tip gorivaBencin
THE 2BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Ekstrovertirana športnost BMW M235i xDrive Gran Coupé prevladuje z vseh vidikov: zaradi mišičaste ramenske linije, rahlo nagnjene strešne linije in zmogljivega zadka. Popolnoma uglašene komponente vozne dinamike in izjemno zmogljiv motor pomagajo temu vrhunskemu športniku postaviti nova merila v svojem segmentu. V notranjosti prevladujejo ekskluzivni M poudarki in najsodobnejše tehnologije, kot je sistem za glasovno upravljanje BMW Intelligent Personal Assistant. Za nove cilje – brez omejitev.

Preberi več

OBLIKOVNI POUDARKI NA ZUNANJOSTI IN V NOTRANJOSTI BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Navznoter športen, navzven atletski: BMW M235i xDrive Gran Coupé kaže svojo brezkompromisno dinamiko v vseh podrobnostih. Nenazadnje tudi zaradi paketa M Aerodynamics in ekskluzivnih M poudarkov v barvi Cerium Grey. Posebne značilnosti, kot so ledvička BMW mrežaste zasnove, prosto oblikovani zaključki izpušnih cevi in zadnji M spojler, dopolnjujejo mišičasto postavo in poteze športnega kupeja, medtem ko opcije, kot so sedeži M Sport in M pedali, prilagodijo vzdušje v notranjosti največji zmogljivosti.
BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, ledvička BMW mrežaste zasnove, kovinska barva Black Sapphire, pogled od blizu

Ledvička BMW mrežaste zasnove.

Ledvička BMW mrežaste zasnove je v celoti na voljo v barvi Cerium Grey in ima dovršeno izdelano mrežo na notranji strani. Mrežasta struktura, ki črpa navdih iz sveta motošporta, daje globino in dodano vrednost sprednjemu delu, z dovršenimi podrobnostmi pa določa visokokakovosten in dinamičen poudarek.
BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, paket M Aerodynamics, kovinska barva Black Sapphire, pogled od spredaj

Paket M Aerodynamics.

Paket M Aerodynamics z M posebnim sprednjim odbijačem, zadnjim odbijačem in masko bočnih pragov sporoča čisto dinamiko in krepi športni značaj vozila. Obloge so obarvane v barvi karoserije in vključujejo vložke v barvi Dark Shadow. Pri BMW M235i so vložki v črni barvi visokega sijaja.
BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, kovinska barva Black Sapphire, M zadnji spojler, pogled od zadaj

M zadnji spojler.

M zadnji spojler poudarja atletsko silhueto vozila in zmanjšuje neželeno aerodinamično dviganje. S tem ko proizvaja pritisno silo na zadnji premi, pa zagotavlja še večjo stabilnost vožnje.
BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, kovinska barva Black Sapphire, M posebni izpušni sistem, pogled od zadaj

M posebni izpušni sistem.

S kar najmanjšim protitlakom M posebni izpušni sistem z zaključkoma na obeh straneh podpira brutalno moč, ki jo proizvede motor. Prepoznaven zvok, ki poudarja športno privlačnost vozila, je mogoče upravljati z vgrajenim mehanizmom izpušnega ventila. Prosto oblikovana zaključka izpušnih cevi v barvi Cerium Grey pa vizualno lepo poudarita vozilo.
BMW M235i xDrive Gran Coupé F44, prednja sedeža M Sport, notranjost

Prednja sedeža M Sport.

Prednja sedeža M Sport z integriranima naslonoma za glavo zagotavljata vozniku in sovozniku izvrstno bočno oporo s svojima globokima sedežnima školjkama in visokima bočnima stranicama.

BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, M varnostni pasovi, notranjost

M varnostni pasovi.

M varnostni pasovi z napenjalniki in omejevalniki zatezne sile se ponašajo z ekskluzivnimi šivi v klasičnih M barvah ter poudarjajo zelo kakovostno in športno vzdušje v notranjosti vozila.
BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, M usnjen volan, kokpit

M usnjen volan

M usnjen volan z multifunkcijskimi gumbi, M značko in integrirano zračno blazino za voznika je zasnovan s tremi kraki. Volanski obroč, oblečen v črno usnje Walknappa s črnimi šivi in izoblikovanima oporama za palec, pa zagotavlja neposreden, športen občutek krmiljenja.
BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, notranje okrasne obloge Illuminated Brooklyn, notranjost

Notranje okrasne obloge Illuminated Brooklyn.

Notranje okrasne obloge Illuminated Brooklyn s poudarkom Triangle na armaturni plošči in oblogah na vratih dajejo notranjosti napredno ozračje z močnim občutkom vrednosti. Lesketajoči se vzorec diskretno osvetljene obloge ustvarja tako privlačno kot tudi prijetno vzdušje v vozilu.

VOZNA DINAMIKA BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

S krmiljenjem M Sport, 8-stopenjskim menjalnikom Steptronic in podvozjem M Sport je BMW M 235i xDrive Gran Coupé na čelu karavane v svojem segmentu. V kombinaciji z zmogljivim in skrajno učinkovitim bencinskim 4-valjnim motorjem TwinPower Turbo se zlahka loči od množice drugih avtomobilov in na vsaki poti kaže izjemno samozavest.
BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, podvozje M Sport

Podvozje M Sport.

Podvozje M Sport zniža lego vozila za približno deset milimetrov. Vključuje krajše vzmeti, bolj togo nastavitev blažilnikov in trše stabilizatorje. Vse to vodi k še neposrednejši zasnovi podvozja, ki omogoča izrazito športni slog vožnje.
BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, zavore M Sport, kovinska barva Black Sapphire

Zavore M Sport.

Zavore M Sport imajo štiribatna nepremična zavorna sedla spredaj in enobatna plavajoča zavorna sedla zadaj v modri barvi in z M oznako. Na voljo imajo velike zavorne kolute, kar zagotavlja izvrstno zmogljivost zaviranja.
BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, 4-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo

BMW M235i xDrive.

Vrhunski športnik, ki zagotavlja čisti užitek v vožnji: 4-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo v BMW M235i je še posebej zmogljiv, saj je opremljen z novimi bati, večjim turbopolnilnikom, optimizirano napeljavo za zrak, visokozmogljivim sistemom hlajenja in M izpušnim sistemom s krmiljenjem ventilov.
BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, krmiljenje M Sport, kokpit

Krmiljenje M Sport.

Krmiljenje M Sport s sistemom Servotronic zagotavlja neposreden in okreten odziv krmilnega sistema ter zmanjšuje fizični napor, ki je potreben za sukanje volana. Vozilo boste upravljali natančneje, kar pomeni še športnejše vozne lastnosti, zlasti na ovinkastih cestah.
BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, paket M Performance, kovinska barva Black Sapphire, tričetrtinski stranski pogled

PAKET M PERFORMANCE.

Paket M Performance dodatno krepi športni potencial vozila in zagotavlja največjo zmogljivost pri pospeševanju. Poleg zmanjšanja mase znatno poveča vozno dinamiko. Prepoznavni oblikovni elementi v črni barvi in 18-palčna M kovana platišča iz lahke zlitine prav tako omogočajo, da je paket M Performance viden tudi od zunaj.

SISTEMI ZA POMOČ VOZNIKU IN KOMFORTNE FUNKCIJE PRI BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW M235i xDrive Gran Coupé kaže svoj tehnološko napredni značaj do najmanjše podrobnosti. Inovativni sistemi za pomoč vozniku, kot je asistent pri vzvratni vožnji, vas zanesljivo podpirajo med vožnjo, medtem ko BMW Intelligent Personal Assistant vzdržuje novo raven komunikacije med voznikom in vozilom, Digital Key pa zagotavlja izboljšano udobje, saj boste zaklepanje ali odklepanje vrat lahko opravili kar s svojim pametnim telefonom.
BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, varnostni paket Driving Assistant, notranjost

Driving Assistant.

Varnostni paket Driving Assistant vključuje sisteme s kamero, kot so opozorilo pred čelnim trkom s funkcijo zaviranja, pomočnik za omejitev hitrosti, vklj. s Speed Limit Info s prikazom prepovedi prehitevanja s predogledom, in opozorilo za zapustitev voznega pasu. Poleg tega pa oprema, ki temelji na radarskih senzorjih, vključuje opozorilo pred prečnim prometom zadaj, opozorilo pred menjavo voznega pasu in opozorilo za preprečitev trka v zadek.

BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, parkirni asistent, notranjost

Parkirni asistent.

Parkirni asistent olajša parkiranje vozila. Kamera za vzvratno vožnjo zagotavlja jasen pogled za vozilom. Aktivni nadzor razdalje pri parkiranju nudi večjo zaščito pred poškodbami zaradi parkiranja. Parkirni asistent samodejno parkira vozilo na parkirna mesta, ki so vzporedno ali pravokotno s cestiščem in samodejno zapusti vzporedna parkirna mesta. Asistent pri vzvratni vožnji pa vam pomaga pri vožnji vzvratno, npr. na ozkih cestah.
BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, aktivni pomočnik za omejitev hitrosti s funkcijo Stop&Go

Aktivni pomočnik za omejitev hitrosti.

Aktivni pomočnik za omejitev hitrosti s funkcijo Stop&Go v razponu hitrosti od 30 do 160 km/h ohranja vnaprej nastavljeno razdaljo do spredaj vozečega vozila, vključno z ustavljanjem in vnovičnim zagonom v počasi premikajočem se prometu. pomočnik za omejitev hitrosti omogoča asistentu za uravnavanje hitrosti prevzem omejitve hitrosti. Opozorilo pred čelnim trkom s posredovanjem v zaviranje se odziva na mirujoča vozila, pešce in kolesarje.

BMW M235i Gran Coupé, F44, BMW Live Cockpit Professional, notranjost

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional z navigacijsko funkcijo vključuje dva zelo kakovostna zaslona, sestavljena iz 10,25-palčnega nadzornega prikazovalnika visoke ločljivosti z upravljanjem na dotik in popolnoma digitalne 10,25-palčne instrumentne plošče. Operacijski sistem BMW različice 7 pa lahko upravljate tudi s pomočjo upravljalnika iDrive Touch.
BMW M235i Gran Coupé, F44, BMW Intelligent Personal Assistant, notranjost

BMW Intelligent Personal Assistant.

»Hej, BMW, lačen sem.« Vaš BMW Intelligent Personal Assistant bo našel najbližjo restavracijo in takoj načrtoval pot do tja. A zmore veliko več. Vaš BMW Intelligent Personal Assistant vam bo priskočil na pomoč glede funkcij vozila. In razumljivo pojasnil uporabne lastnosti. Pomaga vam, da boste enostavno in intuitivno upravljali svoj BMW.

BMW M235i Gran Coupé, F44, Remote Software Upgrade, notranjost

Remote Software Upgrade.

Da bo vaš BMW ves čas posodobljen. Remote Software Upgrades lahko prenesete prek aplikacije My BMW ali neposredno v vozilu in jih nato namestite.

BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, integracija pametnih telefonov

Integracija pametnih telefonov.

Zakaj v svojem BMW ne bi uporabljali funkcij pametnega telefona, če pa ga lahko uporabljate kot običajno? Z integracijo pametnih telefonov vaše vozilo podpira Apple CarPlay in Android Auto s pomočjo brezžične povezave med vašim pametnim telefonom in vozilom. To vam omogoča udobno uporabo znanih funkcij in različnih aplikacij v vozilu.
BMW Serija 4 M Avtomobili G82 G22 Digital Key

BMW Digital Key.

BMW Digital Key spremeni vaš združljivi pametni telefon[1] v čisto pravi avtomobilski ključ. Da bi odklenili vrata, preprosto pridržite pametni telefon poleg kljuke na vratih. Preden zaženete BMW, pa ga odložite v predal za pametni telefon. Poleg tega lahko digitalni ključ pošljete največ petim osebam in na primer tudi omejite največjo hitrost – odlična funkcija za voznike začetnike.

 

 

TEHNIČNI PODATKI ZA BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW M235i xDrive.

Najv. moč v kW (KM) :

225 (306) 

Pospešek 0 – 100 km/h v s:

4,9

Kombinirana poraba goriva v l/100 km:

6,7–6,3 / 7,8–7,1

Kombinirane emisije CO₂ v g/km:

154–145 / 177–162

Skica tehničnih podatkov BMW serije 2 Gran Coupé F44 2021

CENE, FINANCIRANJE IN LIZING ZA BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, kovinska barva Snapper Rocks Blue, stranski pogled z žensko v ospredju

Pridite do cilja čim hitreje in prilagodljivo s finančnimi produkti po meri iz BMW Financial Services. Naj gre za financiranje ali lizing, je vsaka naša ponudba individualno prilagojena vašim potrebam in željam. Izvedite več o privlačnih rešitvah financiranja ali ustrezni ponudbi lizinga za svoj novi BMW M235i xDrive Gran Coupé.

STORITVE BMW.

SERVIS IN ASISTENCA ZA BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Vsestransko in brezskrbno potovanje za električna vozila: ta paket vam ponuja 100-% preglednost in možnost udobnega načrtovanja. Sami izberite trajanje ali 4 ali 6 let – ali pa 3 leta, če imate sklenjen lizing. Vsebina servisnega paketa:
  • Pregled vozila
  • Servis mikrofiltra
  • Servis zavorne tekočine
Izvedite več o BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Z inovativnimi Teleservices iz BMW ConnectedDrive vam BMW pomaga, da ohranite trezno glavo: ko je vzdrževanje potrebno ali v primeru okvare, vašem prednostnem servisnem partnerju BMW posredujejo vse ustrezne podatke o vozilu. Servisni partner bo nato stopil z vami v stik, da se dogovorite za termin. Lahko se zanesete na hitro in preprosto storitev, zato vam ni treba razmišljati o vsem. Edina zahteva je, da ste registrirali svoje vozilo na spletnem portalu BMW ConnectedDrive in izbrali servisnega partnerja. Odkrijte, kako lahko storitev BMW Teleservices prinese več udobja v vaše življenje.
Izvedite več o BMW Teleservices
Pomoči pri okvari in nezgodi BMW

Pomoč na cesti BMW

Brezplačna pomoč na cesti BMW je na voljo vsem voznikom BMW 24 ur na dan vse dni v letu. Le en klic, in naši strokovnjaki vam bodo na voljo, bodisi po telefonu bodisi na samem kraju, če je potrebno.
Izvedite več o pomoči na cesti BMW
Zaposleni pri BMW svetuje stranki

ŽELITE OSEBNO SVETOVANJE?

Če imate kakršna koli vprašanja, potrebujete dodatne informacije ali želite posebne ponudbe za BMW M235i xDrive Gran Coupé, se obrnite na trgovca z vozili BMW v svoji bližini. Naše strokovno servisno osebje BMW vam bo z veseljem svetovalo po telefonu ali neposredno na kraju samem.

PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2.

BMW M235i xDrive Gran Coupé:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7,8 – 7,1
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 177 – 162

 

Uradne številke o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti WLTP upoštevajo vso dodatno opremo v primeru izmerjenih dosegov. Za novo homologirana vozila od 01. 01. 2021 uradne specifikacije obstajajo samo v skladu z WLTP. Dodatne informacije o merilnih postopkih NEDC in WLTP boste našli na  www.bmw.si/emisije.

 

* Na voljo samo z opcijskim paketom M Performance.

Preberi več