BMW serije 5 Limuzina, G30, osvežitev 2020, barva Phytonic Blue, tričetrtinski pogled od spredaj med vožnjo
530e Limuzina
Shop The Look
Cena58.750,00
Poraba goriva skupaj v1,8 - 7,9 l / 100km
Tip gorivaBencinDizelPriključni hibrid

THE 5

BMW SERIJE 5 LIMUZINA.

Cena58.750,00
Poraba goriva skupaj v1,8 - 7,9 l / 100km
Tip gorivaBencinDizelPriključni hibrid
THE 5BMW SERIJE 5 LIMUZINA.

BMW serije 5 Limuzina je utelešenje športne poslovne limuzine. Že na prvi pogled vzbuja vtis športne elegance, ki se lepo odraža v dinamični silhueti in bolj zadržanem oblikovalskem jeziku. Jasne površine in natančni obrisi dajejo elegantni zunanjosti sodobno, tehnično vzdušje. Prav tako elegantna in zelo funkcionalna notranjost dopolnjuje inovativno ambicijo vozila z naprednimi tehnologijami in športnimi funkcijami. V kombinaciji z impresivno vozno dinamiko in inovativnimi tehnologijami BMW serije 5 Limuzina zagotavlja udobje, samozavest in predvsem vrhunsko raven užitka v vožnji na kratkih in dolgih potovanjih.

520d Limuzina

ESSENCE

BMW 5er Limousine G30 Essence

530e Limuzina

BALANCE

BMW 5er Limousine G30 Balance

530d xDrive Limuzina

SIGNATURE

BMW 5er Limousine G30 Signature

OBLIKA BMW SERIJE 5 LIMUZINA.

BMW serije 5 Limuzina pomika športnost in samozavest na naslednjo skupno raven – predvsem zaradi značilnih sorazmerij BMW, kot so dolga medosna razdalja, raztegnjen pokrov motorja in tekoča strešna linija. Natančni obrisi zagotavljajo osupljiv kontrast poenostavljenim, zadržanim površinam in ustvarjajo sodoben, purističen videz. Ledvička BMW in laserske luči BMW dajejo sprednji strani še posebej dinamičen in inovativen značaj. Žarometa sta brezhibno povezana z ledvičko, kar dodatno poudarja široko držo vozila ter ustvarja izjemno eleganco in navzočnost, ki se ohranja vse do zaključkov izpušnih cevi proste oblike v zadnjem podaljšanem odbijaču. Rezultat je elegantna in hkrati športna celotna podoba.

Preberi več

PRIKLJUČNI HIBRIDNI MODELI BMW SERIJE 5 LIMUZINA.

Vozni park BMW PHEV med vožnjo, BMW serije 2 Active Tourer F45 LCI, BMW serije 3 Limuzina G20, BMW serije 3 Touring G21, BMW serije 5 Limuzina G30 LCI, BMW serije 5 Touring G31 LCI, BMW serije 7 Limuzina G11/G12 LCI, BMW X1 LCI F48, BMW X2 F39, BMW X3 G01 LCI, BMW X5 G05 LCI

POUDARKI PRIKLJUČNIH HIBRIDNIH MODELOV BMW SERIJE 5 LIMUZINA.

Odkrijte prednosti in tehnične poudarke limuzin 520e, 530e, 530e xDrive in 545e xDrive z inovativnim hibridnim pogonom.

Najboljše iz obeh svetov: s priključnimi hibridnimi modeli BMW serije 5 Limuzina, kot so BMW 520e**, BMW 530e**, BMW 530e xDrive** in BMW 545e xDrive**, boste doživeli trajnostno mobilnost in učinkovito vozno dinamiko. Raziščite številne prednosti teh inovativnih hibridnih vozil BMW in izvedite več o pogonskem konceptu, vozni dinamiki, programu BMW Charging in praktičnih digitalnih storitvah iz BMW ConnectedDrive.
BMW serije 5 Limuzina, priključni hibrid, 2021, G30, stranski pogled na BMW Wallbox

Priključna hibridna tehnologija BMW serije 5 Limuzina.

Dva agregata v popolni harmoniji: priključni hibridni modeli BMW serije 5 Limuzina, kot so BMW 520e**, BMW 530e**, BMW 530e xDrive** in BMW 545e xDrive**, združujejo tehnologijo električnega pogona BMW eDrive z zmogljivim motorjem z notranjim zgorevanjem BMW. Obe pogonski enoti skupaj zagotovita izkušnjo vožnje, ki povezuje največjo učinkovitost z vrhunskim užitkom v vožnji, odvisno od načina vožnje pa je to mogoče ali lokalno brez emisij in skoraj popolnoma neslišno ali z vznemirljivim odmerkom navora in zadostno zalogo goriva tudi za daljša potovanja. Pri modelih BMW 530e xDrive** in BMW 545e xDrive** sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive, ki je edinstven za priključne hibride v tem segmentu, pomeni dodatno zagotovilo za najboljšo dinamiko in brezhiben oprijem. Tako imenovana rekuperacija, kjer se kinetična energija med zaviranjem pretvori v električno energijo in shranjuje v visokonapetostno baterijo, pa še nadalje zagotavlja dragocen prispevek k učinkoviti vožnji.
Več o pogonskem sklopu priključnega hibrida BMW
BMW serije 5 Limuzina, priključni hibrid, 2021, G30, tričetrtinski pogled od spredaj med vožnjo na cesti

Načini vožnje priključnih hibridnih modelov BMW serije 5 Limuzina.

Z električnim pogonom brez emisij na poti v službo ali zelo dinamično in z zadostnim dosegom na izlet ob koncu tedna – s priključnimi hibridnimi modeli BMW serije 5 Limuzina, kot so 520e**, 530e**, 530e xDrive** in 545e xDrive**, imate odprte vse možnosti. Izkoristite prednosti inteligentnih načinov vožnje, ki zagotavljajo optimalno prepletanje motorja z notranjim zgorevanjem in elektromotorja za vsako situacijo ter se prepustite navdušenju nad tehnologijo prihodnosti in edinstveno izkušnjo vožnje.
Več o inteligentnih načinih vožnje
BMW serije 5 Limuzina, priključni hibrid, 2021, G30, tričetrtinski pogled od spredaj med polnjenjem z manekenko

Polnjenje priključnih hibridov BMW serije 5 Limuzina.

Ali doma ali na poti, vam BMW Charging ponuja prilagojene rešitve za polnjenje vašega BMW serije 5 Limuzina s hibridnim pogonom. Poleg standardnega polnilnega kabla načina 2, primernega za gospodinjske vtičnice, ki je priložen vozilu, vam zasebna polnilna postaja BMW Wallbox zagotavlja izjemno priročen, varen in hiter način polnjenja. Smart Wallbox našega sodelujočega partnerja ponuja več dodatnih storitev za inteligentno polnjenje. S storitvijo namestitve si boste zagotovili enostavno in pravilno vgradnjo zasebne stenske polnilne postaje. Izberete lahko tudi prilagodljivi hitri polnilnik za največjo prilagodljivost med polnjenjem doma. Omogoča vam polnjenje priključnega hibrida BMW na vseh gospodinjskih ali industrijskih vtičnicah z uporabo različnih adapterjev. Seznam dobave priključnih hibridov BMW serije 5 Limuzina poleg standardnega polnilnega kabla zajema tudi polnilni kabel načina 3 za polnjenje na javnih polnilnih postajah in kartico BMW Charging, ki vam ponuja privlačne pogoje za javno dostopno polnilno infrastrukturo*. Čas polnjenja (0 – 100 %) priključnih hibridnih modelov BMW serija 5 Limuzina, kot so BMW 520e**, BMW 530e**, BMW 530e xDrive** in BMW 545e xDrive**, je pribl. 3,6 ure pri zmogljivosti polnjenja 3,7 kWh (BMW Wallbox**, hitri polnilnik in javne polnilne postaje) ali pribl. 6,0 ur pri zmogljivosti polnjenja 2,3 kWh (gospodinjska vtičnica). * Ponudba, prilagojena glede na trg.
Več o BMW Charging
BMW serije 5 Limuzina, G30, 2021, priključni hibrid BMW, navigacijski sistem, pogled od blizu

Digitalne storitve za priključne hibridne modele BMW serije 5 Limuzina.

Čim bolj izkoristite vsak meter svojega potovanja. BMW vam ponuja inovativne digitalne storitve, zaradi katerih bo vsakdanje življenje z 520e**, 530e**, 530e xDrive** ali 545e xDrive** še lažje in udobnejše. BMW Connected Charging vas zanesljivo usmerja do najbližjih polnilnih postaj na poti in vas oskrbi z dodatnimi podrobnimi informacijami o tem, katera polnilna postaja je prosta, kakšni stroški bodo nastali in kje v neposredni bližini lahko čim bolje izkoristite čas, medtem ko se vozilo polni. Z uporabo aplikacije My BMW si zagotovite popolno preglednost nad napolnjenostjo in zadnjimi cikli polnjenja. Potisno obvestilo boste na primer prejeli v trenutku, ko bo vaše vozilo popolnoma napolnjeno. Druge digitalne storitve, kot je BMW Intelligent Personal Assistant ali integracija pametnih telefonov, pa še nadalje olajšajo vašo vsakodnevno mobilnost za najbolj sproščen užitek v vožnji z BMW serije 5 Limuzina s priključnim hibridnim pogonom.
Več o digitalnih storitvah

TEHNOLOGIJE V BMW SERIJE 5 LIMUZINA.

BMW serije 5 Limuzina, G30, osvežitev 2020, informacijski zaslon, notranjost, kokpit
BMW serije 5 Limuzina, G30, osvežitev 2020, Driving Assistant Professional, notranjost, kokpit

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional omogoča optimalno udobje in varnost pri vožnji v kritičnih ali monotonih prometnih razmerah. Poleg funkcij sistema Driving Assistant vključuje še asistenta za krmiljenje in ohranjanje vozila na voznem pasu z razširjenimi funkcijami, asistenta za zaustavitev v sili in asistenta za ohranjanje voznega pasu z aktivno zaščito pred bočnim trkom.
BMW serije 5 Limuzina, G30, osvežitev 2020, asistent pri vzvratni vožnji, notranjost, kokpit

Asistent pri vzvratni vožnji.

Asistent pri vzvratni vožnji si zapomni zadnjih 50 m prevožene poti naprej do hitrosti 35 km/h, da lahko, če je potrebno, ponovi isto pot tudi vzvratno. Ni vam treba sukati volana, le osredotočite se na spremljanje okolice vozila.
BMW serije 5 Limuzina G30, osvežitev 2020, laserske luči BMW, barva Phytonic Blue, bližnji pogled od spredaj

Laserske luči BMW.

V načinu laserske dolge luči imajo laserske luči BMW domet do 650 m, kar je skoraj dvakrat dlje od običajnih žarometov. Boljša vidljivost v temi znatno poveča varnost. Modri poudarki in napis "BMW Laser" v žarometu pa poudarjajo tehnološke standarde in športnost vozila.
BMW serije 5 Limuzina G30 Digital Key

BMW Digital Key.

BMW Digital Key spremeni vaš združljivi pametni telefon* v čisto pravi avtomobilski ključ. Da bi odklenili vrata, preprosto pridržite pametni telefon poleg kljuke na vratih. Preden zaženete BMW, pa ga odložite v predal za pametni telefon. Poleg tega lahko digitalni ključ pošljete največ petim osebam in na primer tudi omejite največjo hitrost – odlična funkcija za voznike začetnike.

* BMW Digital Key je združljiv samo z izbranimi pametnimi telefoni. Seznam združljivih pametnih telefonov boste našli na bmw.com/digitalkey. Za uporabo BMW Digital Key je potrebna opcija Teleservices.

BMW serije 5 Limuzina, G30, osvežitev 2020, BMW Live Cockpit Professional, notranjost, kokpit

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional z navigacijsko funkcijo vključuje dva zelo kakovostna zaslona, sestavljena iz 12,3-palčnega nadzornega prikazovalnika visoke ločljivosti z upravljanjem na dotik in popolnoma digitalne 12,3-palčne instrumentne plošče. Operacijski sistem BMW različice 7 pa lahko upravljate tudi s pomočjo upravljalnika iDrive Touch*.

*Za ta model vozila trenutno ni mogoče ponuditi funkcije na dotik za krmilnik iDrive.

BMW serije 5 Limuzina, G30, osvežitev 2020, BMW Intelligent Personal Assistant, notranjost, kokpit

BMW Intelligent Personal Assistant.

Ali ne bi bilo čudovito, če bi bil BMW tudi vaš osebni avtomobilski strokovnjak? Komunicirajte s svojim vozilom prek BMW Intelligent Personal Assistant. Izgovarjajte naravne ukaze za upravljanje številnih funkcij vozila. Asistent lahko pojasni teme o vašem vozilu in vam pomaga, da se še bolje seznanite s svojim BMW.
BMW serije 5 Limuzina, G30, osvežitev 2020, Remote Software Upgrade, notranjost, kokpit

Remote Software Upgrade.

Na krovu imejte ves čas najnovejšo različico programske opreme. Z Remote Software Upgrade bo vaš BMW vedno posodobljen. Nadgradnje preprosto prenesite prek aplikacije My BMW ali kartice SIM, nameščene v vozilu, in jih nato namestite. S tem boste aktivirali tudi druge razpoložljive funkcije v BMW.
BMW serije 5 Limuzina, G30, osvežitev 2020, integracija pametnih telefonov, notranjost, kokpit

Integracija pametnih telefonov.

Zakaj v svojem BMW ne bi uporabljali funkcij pametnega telefona, če pa ga lahko uporabljate kot običajno? Integracija pametnih telefonov vaš pametni telefon brezžično poveže z vozilom prek Apple CarPlay in Android Auto. To vam omogoča udobno uporabo funkcij in različnih aplikacij neposredno prek nadzornega prikazovalnika.

VOZNA DINAMIKA SERIJE 5 LIMUZINA.

Tehnologije pogonskega sklopa in podvozja na kratko.

Več moči, več nadzora. Od posebno varčnega 4-valjnega dizelskega motorja do obratovanja pri visoki vrtilni frekvenci in impresivnega navora 6-valjnega bencinskega motorja. BMW serije 5 Limuzina se izkaže z atletsko zmogljivostjo na vsakem potovanju. S popolnoma uglašenimi tehnologijami pogona in podvozja, kot so prilagodljivo podvozje, integralno aktivno krmiljenje ali inteligentni sistem štirikolesnega pogona xDrive, sta vedno zagotovljena optimalni oprijem in največji užitek v vožnji.
BMW serije 5 Limuzina, G30, blaga hibridna tehnologija, podvozje

Blaga hibridna tehnologija pri BMW serije 5 Limuzina.

Blaga hibridna tehnologija služi za rekuperacijo kinetične energije med zaviranjem in podpira motor z notranjim zgorevanjem med pospeševanjem. To znatno zmanjša porabo goriva in emisije, hkrati pa vam daje dinamično prednost. Blaga hibridna tehnologija pa omogoča tudi veliko hitrejšo in veliko udobnejšo funkcijo Auto Start/Stop.
BMW serije 5 Limuzina, G30, osvežitev 2020, kovinska barva Phytonic Blue, tričetrtinski pogled od spredaj med vožnjo po ulici

Prilagodljivo podvozje.

Prilagodljivo podvozje omogoča odlično prilagoditev karakteristik blažilnikov, da ustrezajo vsem voznim razmeram, kar izboljšuje udobje in dinamiko vožnje. Poleg standardne nastavitve COMFORT za večje vozno udobje lahko za športno nastavitev blažilnikov izberete tudi program SPORT.
BMW serije 5 Limuzina, G30, osvežitev 2020, integralno aktivno krmiljenje, tričetrtinski pogled od zadaj med vožnjo

Integralno aktivno krmiljenje.

Integralno aktivno krmiljenje združuje podporo, ki se spreminja glede na kot krmiljenja na sprednji premi, in zadnji kolesi, ki prav tako prispevata h krmiljenju. Pri nižjih hitrostih zagotavlja izpopolnjeno manevriranje in okretnost, s tem da se zadnji kolesni par obrača v nasprotni smeri kot sprednji. Od hitrosti pribl. 60 do 80 km/h pa se zadnji kolesni par obrača v isti smeri kot sprednji, kar izboljša stabilnost vožnje in udobje.
BMW serije 5 Limuzina, G30, osvežitev 2020, BMW xDrive

BMW xDrive.

Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive brezhibno in spremenljivo razporeja pogonski moment med sprednjo in zadnjo premo za dodatni oprijem, vozno dinamiko in varnost v vseh razmerah na cesti. Za še boljšo okretnost pa na primer elektronsko nadzorovana porazdelitev moči izravna prekrmiljenje ali podkrmiljenje v ovinkih.

BMW SERIJE 5 LIMUZINA.

BMW serije 5 Limuzina.

 • 17-palčna lita alu platišča V-spoke 618 LED-žarometi
 • Menjalnik Steptronic
 • BMW Live Cockpit Professional z 12,3-palčno instrumentno ploščo in 12,3-palčnim nadzornim prikazovalnikom
 • Usnjen športni volan
BMW serije 5 Limuzina 540i, G30 2020, oprema Basic, barva Sophisto Grey, tričetrtinski pogled od spredaj

Luxury Line.

 • 18-palčna lita alu platišča W-spoke 632 Reflex Silver
 • Vstopne letve iz aluminija z napisom »Luxury Line«
 • Sedeži z oblazinjenjem v usnju Dakota s posebnimi šivi in usnjenim obrobnim trakom glede na izvedbo
 • Armaturna plošča iz črnega Sensateca
 • Notranje obloge iz plemenite vrste lesa Fineline Ridge s poudarkom zaključkov Pearl Chrome
BMW serije 5 Limuzina 520d xDrive, G30 2020, Luxury Line, barva Bernina Grey, tričetrtinski pogled od spredaj

Paket M Sport.

 • Paket M Aerodynamics s podaljšanim sprednjim odbijačem z odprtinami za zrak, bočnima pragovoma in podaljšanim zadnjim odbijačem z difuzorskim vložkom v kovinski barvi Dark Shadow
 • 18-palčna M lita alu platišča Double-spoke 662 M
 • Podvozje M Sport
 • Športna sprednja sedeža z oblazinjenjem v kombinaciji blago/Alcantara v ekskluzivnem M videzu
 • M notranje obloge Aluminium Rhombicle v barvi Smoke Grey s poudarki zaključkov Pearl Chrome
BMW serije 5 Limuzina 520d xDrive, G30, 2020, paket M Sport, barva Alpine White, tričetrtinski pogled od spredaj
 • BMW serije 5 Limuzina.
 • Luxury Line.
 • Paket M Sport.

ORIGINALNA OPREMA BMW IN BMW M PERFORMANCE PARTS ZA BMW SERIJE 5 LIMUZINA.

Dober in domač občutek.

Vsi vozniki BMW so deležni užitka v vožnji že v okviru standardne konfiguracije. Originalna dodatna oprema BMW obstaja zaradi posebnih želja. Ponujamo vam bogat izbor posameznih dodatkov in pripomočkov, ki so popolnoma prilagojeni vašemu BMW serije 5 Limuzina smislu kakovosti, oblikovanja in delovanja ter vam nudijo najboljšo možno dodano vrednost – karkoli že imate v mislih.
BMW serije 5 Limuzina, G30, strešni kovček BMW 520

Strešni kovček BMW 520.

Sodoben črn strešni kovček z bočnimi stranicami v barvi Titanium Silver ima prostornino 520 litrov in je združljiv z vsemi strešnimi nosilnimi sistemi BMW. Ker ga lahko odpirate z obeh strani in ima trojno centralno zaklepanje na vsaki strani, omogoča zelo enostavno natovarjanje in odlično zaščito proti kraji.
Na izdelek
BMW serije 5 Limuzina, G30, preproga za prtljažnik BMW

Preproga za prtljažnik BMW.

Trpežna, protizdrsna, vodoodporna preproga z dvignjenim obodnim robom na vseh straneh in z obliko po meri ščiti prtljažnik pred umazanijo in vlago. Zasnovana je v črni barvi z vložkom iz nerjavnega jekla in se odlično dopolnjuje z notranjostjo.
Na izdelek
BMW serije 5 Limuzina, G30, univerzalno držalo BMW za zaščitni etui, sistem Travel & Comfort

Univerzalno držalo BMW za zaščitni etui, Travel & Comfort.

Univerzalno držalo je nastavljivo po velikosti in je pritrjeno na ločeno razpoložljiv osnovni nosilec ali sistem "Travel & Comfort" iz nabora dodatne opreme. Nudi varno oporo za široko paleto tabličnih računalnikov Apple ali Samsung z zaščitnim etuijem BMW velikosti od 7 do 11 palcev. Možno pa ga je tudi zasukati za 360 stopinj in zakleniti v poljubnem položaju.
Na izdelek
BMW serije 5 Limuzina, G30, karbonski sprednji podaljšek odbijača M Performance

Karbonski sprednji podaljšek odbijača M Performance.

Izpostavite športno naravnanost: karbonski sprednji podaljšek odbijača M Performance zagotavlja optimizirane aerodinamične vrednosti in poudarja mišičast videz vozila na zelo ekskluziven način. Za individualni videz motošporta za najrazburljivejše zahteve.
Na izdelek
BMW serije 5 Limuzina, G30, 20-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 669 M dvobarvna

20-palčna BMW M Performance lita alu. platišča Double-spoke 669 M.

Zelo kakovostna 20-palčna M Performance lita alu. platišča, ki so kovana in zasnovana v dvobarvni izvedbi Orbit Grey, odlikujeta ekskluzivna kombinacija rezkanih in visokosijajnih površin na vidni strani ter M logotip. Set kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) s praznovoznimi in kombiniranimi pnevmatikami. Velikost platišč 8 J x 20 s pnevmatikami 245/35 R20 95Y XL RSC spredaj in velikost platišč 9 J x 20 s pnevmatikami 275/30 R20 97Y XL RSC zadaj.
Na izdelek
BMW serije 5 Limuzina, G30, volan M Performance

Volan M Performance.

Prepričljivi argumenti pri roki: zahvaljujoč površini oprijema, prevlečeni iz Alcantare, je volan M Performance še posebej prijeten in čvrst na otip – za neposrednejši občutek krmiljenja. Njegovi izraziti obrisi in sredinska oznaka iz rdečega usnja pa nadalje krepijo individualni videz motošporta.
Na izdelek

TEHNIČNI PODATKI ZA BMW SERIJE 5 LIMUZINA.

BMW 530e Limuzina.

Najv. moč v kW (KM) :

135 (184) 

 

Pospešek 0 – 100 km/h v s:

6,1

Kombinirana poraba goriva v l/100 km:

1,3 - 1,8

Kombinirane emisije CO₂ v g/km:

30 - 41

BMW serije 5 Limuzina, G30, tehnični podatki

CENE, FINANCIRANJE IN LIZING ZA BMW SERIJE 5 LIMUZINA.

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW SERIJE 5 LIMUZINA.

BMW serije 5 Limuzina (G30), kovinska barva Phytonic Blue, pogled od spredaj na parkirišče z osebo v ospredju

Pridite do cilja čim hitreje in prilagodljivo s finančnimi produkti po meri iz BMW Financial Services. Naj gre za financiranje ali lizing, je vsaka naša ponudba individualno prilagojena vašim potrebam in željam. Izvedite več o privlačnih rešitvah financiranja ali ustrezni ponudbi lizinga za svoj novi BMW serije 5 Limuzina.

STORITVE BMW.

SERVIS IN ASISTENCA ZA BMW SERIJE 5 LIMUZINA.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Vsestransko in brezskrbno potovanje za električna vozila: ta paket vam ponuja 100-% preglednost in možnost udobnega načrtovanja. Sami izberite trajanje ali 4 ali 6 let – ali pa 3 leta, če imate sklenjen lizing. Vsebina servisnega paketa:
 • Pregled vozila
 • Servis mikrofiltra
 • Servis zavorne tekočine
Izvedite več o BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Z inovativnimi Teleservices iz BMW ConnectedDrive vam BMW pomaga, da ohranite trezno glavo: ko je vzdrževanje potrebno ali v primeru okvare, vašem prednostnem servisnem partnerju BMW posredujejo vse ustrezne podatke o vozilu. Servisni partner bo nato stopil z vami v stik, da se dogovorite za termin. Lahko se zanesete na hitro in preprosto storitev, zato vam ni treba razmišljati o vsem. Edina zahteva je, da ste registrirali svoje vozilo na spletnem portalu BMW ConnectedDrive in izbrali servisnega partnerja. Odkrijte, kako lahko storitev BMW Teleservices prinese več udobja v vaše življenje.
Izvedite več o BMW Teleservices
Pomoč na cesti BMW

Pomoč na cesti BMW

Brezplačna pomoč na cesti BMW je na voljo vsem voznikom BMW 24 ur na dan vse dni v letu. Le en klic, in naši strokovnjaki vam bodo na voljo, bodisi po telefonu bodisi na samem kraju, če je potrebno.
Izvedite več o pomoči na cesti BMW
Zaposleni pri BMW svetuje stranki

ŽELITE OSEBNO SVETOVANJE?

Če imate kakršna koli vprašanja, potrebujete dodatne informacije ali želite posebne ponudbe za BMW serije 5 Limuzina, se obrnite na trgovca z vozili BMW v svoji bližini. Naše strokovno servisno osebje BMW vam bo z veseljem svetovalo po telefonu ali neposredno na kraju samem.