BMW X2, F39, kovinska barva Sanremo Green, tričetrtinski stranski pogled med vožnjo
X2 xDrive25e
Shop The Look
Cena36.700,00
Poraba goriva, kombinirano7.6–6.9 l/100 km
Tip gorivaBencinDizelPriključni hibrid

THE X2

BMW X2

Cena36.700,00
Poraba goriva, kombinirano7.6–6.9 l/100 km
Tip gorivaBencinDizelPriključni hibrid

Absolutno edinstven. Skrajno izjemen. BMW X2 jasno kaže svoje športne ambicije že na prvi pogled. Zahvaljujoč se svojemu drznemu atletskemu značaju zagotavlja dinamično in okretno zmogljivost, ki je v tem razredu brez primere. Skupaj z zelo kakovostno notranjostjo in množico inovativnih tehnologij je protagonist odprtega duha nove dobe. Ste pripravljeni?

Preberi več

IZBERITE MED NAŠIMI PRIPOROČILI ZA BMW X2.

BMW X2, sDrive18i

PAKET M SPORT

BMW X2, F39, barva Alpin White, paket M Sport, tričetrtinski pogled od spredaj med mirovanjem
Cena od 34.900,00

BMW X2, xDrive25e

PAKET M SPORT X

BMW X2, F39, barva Phytonic Blue, paket M Sport X, tričetrtinski pogled od spredaj med mirovanjem
Cena od 47.950,00

BMW X2, xDrive25d

EDITION GOLDPLAY

BMW X2, F39, kovinska barva Sanremo Green, Edition GoldPlay, tričetrtinski pogled od spredaj med mirovanjem
Cena od 47.850,00

OBLIKOVNI POUDARKI PRI BMW X2.

BMW X2, F39, kovinska barva Sanremo Green, tričetrtinski pogled od spredaj
BMW X2, F39, kovinska barva Sanremo Green, pogled od spredaj

Ekstrovertiran sprednji del.

Osupljiv na prvi pogled: samozavesten sprednji del z močnim odbijačem in velikimi vstopnimi odprtinami za zrak za zagotavljanje še boljšega hlajenja zavor in motorja.

BMW X2, F39, kovinska barva Sanremo Green, stranski pogled

Pogled s strani zaznamuje tekoč in zmogljiv videz.

Osupljiv kot model X, okreten kot kupe – atletska ramenska linija novega BMW X2 združuje močan spodnji del s športno silhueto in ozko okensko grafiko.

BMW X2, F39, kovinska barva Sanremo Green, pogled od zadaj

Izrazita oblika zadka.

Edinstven oblikovalski jezik krepi široko držo novega BMW X2. Njegovo estetiko pa lepo poudarjajo vrata prtljažnika, ki se zapirajo poravnano s podaljšanim zadnjim odbijačem, in ročaj v smislu značke BMW.

BMW X2, F39, 2020, kokpit, notranjost

Kokpit, usmerjen k vozniku.

Prefinjeno vzdušje v notranjosti z ergonomskim kokpitom, značilnim za modele BMW X. Vsi instrumenti in funkcije se upravljajo intuitivno. Posebej športna funkcija je opcijski M usnjen volan z multifunkcijskimi gumbi in prestavnima vzvodoma, ki se odlično prilega dlanem.

BMW X2, F39, 2020, instrumentna plošča, notranjost

Napreden koncept upravljanja.

Inovativni koncept upravljanja omogoča novo raven komunikacije. Poteka popolnoma intuitivno prek upravljalnika iDrive ali s pomočjo dotika in glasovnih ukazov v realnem času.

BMW X2, F39, 2020, usnjeno oblazinjenje, notranjost

Oblazinjenje visoke kakovosti.

Oblazinjenje sedežev z visokokakovostno površinsko obdelavo zagotavlja izjemno udobje. Opcija, prikazana v usnju Dakota s perforacijo ter zlatim obrobnim trakom in kontrastnimi šivi, je rezervirana izključno za Edition GoldPlay. Vključuje pa še naslon za roke, sredinsko konzolo in armaturno ploščo.

NOVI BMW X2 EDITION GOLDPLAY.

Izberite zlato: ali kot posebej učinkovit BMW X2 xDrive25e z inovativnim hibridnim pogonom, adrenalinski BMW X2 M35i ali model s katero od drugih možnosti motorjev – ekskluzivne podrobnosti, kot je prevleka Galvanic Gold, zagotavljajo, da bo BMW X2 posebne izdaje Edition GoldPlay pritegnil vso pozornost na vseh cestah.
BMW X2, F39, kovinska barva Sanremo Green, pogled od spredaj med polnjenjem z manekenko na levi strani
BMW X2, F39, kovinska barva Sanremo Green, okvir ledvičke, pogled od blizu

Okvr ledvičke v Galvanic Gold.

Zaradi svojega okvirja v Galvanic Gold velika, pokončna M ledvička sporoča ekskluziven značaj pri pogledu od spredaj.

BMW X2, F39, kovinska barva Sanremo Green, lita alu. platišča, pogled od blizu

Platišča M Aero Performance z vložkom v Galvanic Gold.

Simbol atletskega športnega duha so vložki s poudarki v ekskluzivnem barvnem odtenku Galvanic Gold, ki usmerjajo občudujoče poglede na M aerodinamična platišča.

BMW X2, F39, kovinska barva Sanremo Green, okenska grafika, pogled od blizu

M Shadow Line visokega sijaja.

Opcija M Shadow Line visokega sijaja, ki osupne vse do najmanjših podrobnosti, elegantno polepša zunanjost s črnimi poudarki visokega sijaja na elementih karoserije, kot so okna in pokrovi ogledal.

BMW X2, F39, armaturna plošča na sovoznikovi strani, pogled od blizu

Grafika GoldPlay in notranje obloge Dark Graphite matiranega videza.

Zaradi grafičnega poudarka GoldPlay na sovoznikovi strani armaturne plošče skupaj z notranjimi okrasnimi oblogami v barvi Dark Graphite potniška kabina pričara vzdušje prefinjene elegance.

BMW X2, F39, sedeži M Sport, pogled od blizu

Sedeži M Sport.

Ergonomska prednja sedeža M Sport iz črnega usnja pridobita ekskluziven, eleganten videz s šivi in obrobnim trakom v zlati barvi. Perforacija na naslonjalu pa zagotavlja optimalno prezračevanje.

BMW X2, F39, vstopna letev, pogled od blizu

Vstopna letev z napisom Edition v Galvanic Gold.

Takoj, ko odprete vrata, se pozornost preusmeri na vstopno letev na pragu vrat z napisom Edition, ki ima še posebej razkošen učinek v kontrastni barvi Galvanic Gold.

PRIKLJUČNI HIBRID BMW X2 xDRIVE25e.

Raziščite prednosti in tehnične poudarke BMW X2 xDrive25e z inovativnim hibridnim pogonom.

Najboljše iz obeh svetov: z BMW X2 xDrive25eDisclaimer reference invalid boste doživeli trajnostno mobilnost in učinkovito vozno dinamiko. Raziščite številne prednosti tega inovativnega hibridnega vozila BMW in izvedite več o pogonskem konceptu, vozni dinamiki, programu BMW Charging in praktičnih digitalnih storitvah iz BMW ConnectedDrive.
BMW X2 xDrive25e, F39, priključni hibrid BMW, pogled od spredaj pred garažo z manekenko

Priključna hibridna tehnologija BMW X2 xDrive25.

Priključni hibrid BMW X2 xDrive25eDisclaimer reference invalid združuje tehnologijo električnega pogona BMW eDrive z zmogljivim motorjem z notranjim zgorevanjem BMW. Obe pogonski enoti skupaj zagotovita vozno izkušnjo, ki združuje največjo učinkovitost z nepozabnim užitkom v vožnji. Sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive, ki je edinstven za priključne hibride v tem segmentu, pomeni dodatno zagotovilo za najboljšo dinamiko in brezhiben oprijem.

Raziščite elektromobilnost BMW
BMW X2 xDrive25e, F39, priključni hibrid BMW, tričetrtinski stranski pogled med vožnjo po cesti

Načini vožnje BMW X2 xDrive25e.

Z električnim pogonom brez emisij na poti v službo ali zelo dinamično in z zadostnim dosegom na izlet ob koncu tedna – s priključnim hibridnim BMW X2 xDrive25e imate odprte vse možnosti. Izkoristite prednosti inteligentnih načinov vožnje, ki zagotavljajo optimalno prepletanje motorja z notranjim zgorevanjem in elektromotorja za vsako situacijo.

Raziščite elektromobilnost BMW
BMW X2 xDrive25e, F39, priključni hibrid BMW, tričetrtinski pogled od zadaj med polnjenjem z manekenko

Polnjenje BMW X2 xDrive25e.

BMW Charging vam ponuja prilagojene rešitve za polnjenje priključnega hibrida. Seznam dobave za BMW X2 xDrive25eDisclaimer reference invalid poleg standardnega polnilnega kabla zajema tudi polnilni kabel načina 3 za polnjenje na javnih polnilnih postajah in kartico BMW Charging, ki vam ponuja privlačne pogoje za javno dostopno polnilno infrastrukturo[1].

Izvedite več o temi polnjenja
BMW X2 xDrive25e, F39, priključni hibrid BMW, navigacijski sistem, pogled od blizu

Digitalne storitve za BMW X2 xDrive25e.

BMW vam ponuja inovativne digitalne storitve, zaradi katerih bo vsakdanje življenje z BMW X2 xDrive25eDisclaimer reference invalid še lažje in udobnejše. BMW Connected Charging vas zanesljivo usmerja do najbližjih polnilnih postaj, ko ste na poti. Druge digitalne storitve, kot je aplikacija My BMW, pa še nadalje olajšajo vašo vsakodnevno mobilnost.

Raziščite elektromobilnost BMW

VOZNA DINAMIKA BMW X2.

Tehnologije pogonskega sklopa in podvozja BMW X2 na kratko.

Zmogljivi motorji. Neposredno krmiljenje. Opcijsko podvozje M Sport. Nadvse natančno krmiljenje, ki postavlja standarde v svojem razredu. Za energično dinamiko in živahno okretnost – naj gre za sprint ali dolge razdalje, mestno vožnjo ali ovinkaste podeželske ceste. Vse to pa je mogoče še izboljšati z izbirnim sistemom štirikolesnega pogona BMW xDrive. Vozilu zagotavlja izjemen oprijem in stabilnost vožnje, kar omogoča, da tudi najostrejše ovinke odpelje kot po tirnicah. Povišanje srčnega utripa je vključeno – za vse tiste, ki so pripravljeni.
BMW X2, F39, prestavna ročica, notranjost

Športni menjalnik z dvojno sklopko.

7-stopenjski športni menjalnik Steptronic z dvojno sklopko omogoča neverjetno športno prestavljanje. Samodejno ali ročno z uporabo prestavne ročice ali prestavnih vzvodov na volanu – za udobno jadranje ali zelo dinamično vožnjo. V načinu SPORT in položaju prestavne ročice v levi stezi S/M so vklopi prestav nastavljeni za najboljšo zmogljivost.

BMW X2 xDrive, F39, kovinska barva Sanremo Green, pogled od zadaj, značka

BMW xDrive.

Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive brezhibno in spremenljivo porazdeli pogonski moment med sprednjo in zadnjo premo za največji možni oprijem, vozno dinamiko in varnost v vseh voznih razmerah. Za še boljšo okretnost pa na primer elektronsko nadzorovana porazdelitev moči izravna prekrmiljenje ali podkrmiljenje v ovinkih.

BMW X2, F39, prilagodljivo podvozje

Prilagodljivo podvozje.

Prilagodljivo podvozje, ki ima za 10 milimetrov nižjo lego, omogoča prilagoditev karakteristik blažilnikov, da ustrezajo vozni situaciji in združijo udobje vožnje in vozno dinamiko z najboljšo mogočo varnostjo. Prek stikala za uravnavanje vozne dinamike lahko voznik izbira med standardnim načinom COMFORT ali načinom SPORT.

SISTEMI ZA POMOČ VOZNIKU V BMW X2.

Zahvaljujoč inovativni aplikaciji My BMW v BMW X2 boste vedno uživali v optimalni povezavi med svojim pametnim telefonom in vozilom. Ne glede na to, ali načrtujete sestanke in poti ter jih pošljete v navigacijski sistem, delite svoj trenutni položaj z drugimi v realnem času ali želite, da vaš pametni telefon prikaže preostali del poti peš, ko ste prispeli na cilj. Doživite aplikacijo, ki poenostavlja vaše življenje – BMW Connected to omogoča.
BMW X2, F39, 2020, Driving Assistant Plus, notranjost, instrumentna plošča

Driving Assistant Plus.

Oprema Driving Assistant Plus prinaša znatno izboljšanje varnosti in udobja. Vključuje opozorilo pred čelnim trkom in o zaznanem pešcu s funkcijo rahlega zaviranja v mestu, opozorilo za zapustitev voznega pasu, asistenta za dolge luči, informacije o omejitvi hitrosti in asistenta za uravnavanje hitrosti s s funkcijo Stop&Go na osnovi kamere.

BMW X2, F39, 2020, projektor Head-Up, notranjost, instrumentna plošča

Projektor BMW Head-Up.

Polnobarvni projektor BMW Head-Up projicira vse informacije, pomembne za potovanje, neposredno v voznikovo vidno polje, kar mu omogoča, da se v celoti osredotoči na vožnjo. Projektor vključuje informacije, kot so trenutna hitrost, navigacijski napotki, informacije o omejitvi hitrosti, vklj. s prikazom prepovedi prehitevanja, skupaj s telefonskimi in razvedrilnimi seznami.

BMW X2, F39, kokpit, aktivni pomočnik za omejitev hitrosti s funkcijo Stop&Go, notranjost

Aktivni pomočnik za omejitev hitrosti s funkcijo Stop&Go.

Aktivni pomočnik za omejitev hitrosti s funkcijo Stop&Go, vključno z opozorilom pred naletom s funkcijo zaviranja, vzdržuje vnaprej izbrano hitrost in razdaljo do spredaj vozečega vozila. Vozilo samo prevzame speljevanje in upočasnjevanje, medtem ko se izbrana razdalja tudi v počasi premikajočem se prometu in koloni vzdržuje vse do ustavitve vozila.

BMW X2, 2020, F39, navigacija Plus, notranjost

Navigacija Plus.

Navigacija Plus vključuje projektor BMW Head-Up, upravljalnik iDrive Touch, vgrajen 8,8-palčni zaslon na dotik in instrumentno ploščo s 5,7-palčnim TFT-zaslonom visoke ločljivosti. Upravljanje sistema poteka intuitivno z upravljalnikom iDrive Touch, gumbi za neposredno izbiro in osmimi funkcijskimi zaznamki ali prek zaslona na dotik z interaktivnimi ploščičnimi meniji.

BMW X2, F39, integracija pametnih telefonov

Integracija pametnih telefonov.

Zakaj v svojem BMW ne bi uporabljali funkcij pametnega telefona, če pa ga lahko uporabljate kot običajno? Z integracijo pametnih telefonov vaše vozilo podpira Apple CarPlay in Android Auto s pomočjo brezžične povezave med vašim pametnim telefonom in vozilom. To vam omogoča udobno uporabo znanih funkcij in različnih aplikacij v vozilu.

BMW X2, F39, 2020 F39, Real Time Traffic Information, notranjost

Real Time Traffic Information.

Zakaj izgubljati čas v prometnih zastojih? Funkcija Real Time Traffic Information vam omogoča, da dosežete svoj cilj hitreje in učinkoviteje. Spremlja namreč trenutne prometne razmere v realnem času in izračunava alternativne poti. Sistem opozarjanja na lokalne nevarnosti je dodatna funkcija, ki vas opozori na neugodne razmere na cesti ali nesreče.

BMW X2, 2020, F39, Concierge Service, notranjost

Concierge Service.

Ali bo jutri v Rimu sončno? Kdaj imam let in kje je najboljša restavracija v mestu? Storitev Concierge Service vam bo pomagala med potovanjem in vam lahko nudi podporo pri kateri koli zahtevi s pritiskom gumba – individualno, osebno in hitro. Kjerkoli že ste, karkoli potrebujete.

MODELI BMW SERIJE X2.

Model Advantage.

 • Avtomatsko delovanje vrat prtljažnika
 • Nadzor razdalje pri parkiranju (PDC) zadaj; opcijsko nadzor razdalje pri parkiranju spredaj in zadaj, vklj. s parkirnim asistentom (funkcije niso prikazane tukaj)
 • Avtomatska klimatska naprava z dvopodročnim upravljanjem
 • Pomočnik za omejitev hitrosti s funkcijo zaviranja
BMW X2 sDrive20i, F39, 2018, model Advantage, kovinska barva Mediterranean Blue, tričetrtinski pogled od spredaj

Model M Sport.

 • Paket M Aerodynamics vključuje podaljšan sprednji odbijač z vložkom v kovinski barvi Dark Shadow, posebej oblikovane odprtine za zrak in bočna pragova v barvi karoserije z vložki v kovinski barvi Dark Shadow, maske kolotekov in obloge v barvi karoserije ter podaljšan zadnji odbijač z difuzorskim vložkom v kovinski barvi Dark Shadow
 • 19-palčna M lita alu. platišča Double-spoke 715 M s praznovoznimi pnevmatikami; na voljo so tudi druga platišča
 • Podvozje M Sport
 • Športna sedeža za voznika in sovoznika v kombinaciji blago Micro Hexagon/Sensatec v črni barvi ali blago/Sensatec v barvi Anthracite s sivimi poudarki; na voljo so tudi druga oblazinjenja
 • M usnjen volan
BMW X2 sDrive20i, F39, 2018, model M Sport, kovinska barva Misano Blue, tričetrtinski pogled od spredaj

Model M Sport X.

 • Paket M Sport X vključuje podaljšan sprednji odbijač z vložkom v kovinski barvi Frozen Grey, posebej oblikovane odprtine za zrak in bočna pragova v kovinski barvi Frozen Grey z vložki v barvi karoserije ter maske kolotekov, obloge in difuzorski vložek podaljšanega zadnjega odbijača v kovinski barvi Frozen Grey
 • 19-palčna M lita alu. platišča Y-spoke 722 M s praznovoznimi pnevmatikami; na voljo so tudi druga platišča
 • Športna sedeža za voznika in sovoznika z oblazinjenjem v kombinaciji blago Micro Hexagon/Sensatec v črni barvi z rumenimi okrasnimi šivi; na voljo so tudi druga oblazinjenja
 • M usnjen volan
BMW X2 sDrive20i, F39, 2018, model M Sport X, barva Sparkling Storm Brilliant Effect, tričetrtinski pogled od zadaj
 • Model Advantage.
 • Model M Sport.
 • Model M Sport X.

TEHNIČNI PODATKI ZA BMW X2.

BMW X2 xDrive20i.

Najv. moč v kW (KM):

131 (178) 

Pospešek 0 – 100 km/h v s: 

7,3

Kombinirana poraba goriva v l/100 km: 

7,6 – 6,9

Kombinirane emisije CO₂ v g/km: 

174 – 156

BMW X2, F39, kovinska barva Sanremo Green, tričetrtinski stranski pogled z manekenko

CENE, FINANCIRANJE IN LIZING ZA BMW X2.

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW X2.

BMW X2, F39, kovinska barva Sanremo Green, tričetrtinski pogled od zadaj z manekenko

Pridite do cilja čim hitreje in prilagodljivo s finančnimi produkti po meri iz BMW Financial Services. Naj gre za financiranje ali lizing, je vsaka naša ponudba individualno prilagojena vašim potrebam in željam. Izvedite več o privlačnih rešitvah financiranja ali ustrezni ponudbi lizinga za svoj novi BMW X2.

STORITVE BMW.

SERVIS IN ASISTENCA ZA BMW X2.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Vsestransko in brezskrbno potovanje za električna vozila: ta paket vam ponuja 100-% preglednost in možnost udobnega načrtovanja. Sami izberite trajanje ali 4 ali 6 let – ali pa 3 leta, če imate sklenjen lizing.

Vsebina servisnega paketa:

 • Pregled vozila
 • Servis mikrofiltra
 • Servis zavorne tekočine
Izvedite več o BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Z inovativnimi Teleservices iz BMW ConnectedDrive vam BMW pomaga, da ohranite trezno glavo: ko je vzdrževanje potrebno ali v primeru okvare, vašem prednostnem servisnem partnerju BMW posredujejo vse ustrezne podatke o vozilu. Servisni partner bo nato stopil z vami v stik, da se dogovorite za termin. Lahko se zanesete na hitro in preprosto storitev, zato vam ni treba razmišljati o vsem. Edina zahteva je, da ste registrirali svoje vozilo na spletnem portalu BMW ConnectedDrive in izbrali servisnega partnerja. Odkrijte, kako lahko storitev BMW Teleservices prinese več udobja v vaše življenje.

Izvedite več o BMW Teleservices
Pomoč na cesti BMW

Pomoč na cesti BMW.

Brezplačna pomoč na cesti BMW je na voljo vsem voznikom BMW 24 ur na dan vse dni v letu. Le en klic, in naši strokovnjaki vam bodo na voljo, bodisi po telefonu bodisi na samem kraju, če je potrebno.

Zaposleni pri BMW svetuje stranki

ŽELITE OSEBNO SVETOVANJE?

Če imate kakršna koli vprašanja, potrebujete dodatne informacije ali želite posebne ponudbe za BMW X2, se obrnite na trgovca z vozili BMW v svoji bližini. Naše strokovno servisno osebje BMW vam bo z veseljem svetovalo po telefonu ali neposredno na kraju samem.

PORABA GORIVA IN EMISIJE CO₂.

BMW X2 xDrive20i:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7,6 – 6,9
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 174 – 156

BMW X2 sDrive20i:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7,2 – 6,4
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 164 – 145

BMW X2 xDrive25eDisclaimer reference invalid:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 2,0–1,6
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 44 – 37
Poraba električne energije v kWh/100 km (kombinirana): 16,1–15,0

Pri temperaturah pod 0 stopinj Celzija izključno električni način vožnje tega priključnega hibrida ne bo na voljo, dokler se baterija po nekaj kilometrih vožnje ne segreje do obratovalne temperature.

Preberi več