Remote Software Upgrade, ženska stoji pred stavbo in gleda svoj pametni telefon

BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 21-03.

Naj bo vaš BMW ves čas posodobljen: Remote Software Upgrade 21-03 prinaša številne nove razširitve delovanja, izboljšave kakovosti in nove funkcije. Vse podrobnosti o vsebini in informacije boste našli v opombah ob izdaji v nadaljevanju.
Preberi več
BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 21-03.

POUDARKI REMOTE SOFTWARE UPGRADE 21-03.

Remote Software Upgrade 21-03, BMW serije 4 Cabrio, tričetrtinski stranski pogled med vožnjo po cesti

Zdaj se lahko veselite naslednjih funkcij in izboljšav delovanja:

 • BMW Maps: Tradicionalno polje za vnos naslovov je nazaj!
 • Opozorilo za zapustitev voznega pasu: Zdaj si zapomni vaše nastavitve

Izboljšave kakovosti:

 • Izboljšanje kakovosti: Odpravljene težave pri preklapljanju med skladbami z operacijskim sistemom Android 11.
 • Izboljšanje kakovosti: Ponazoritev Surround View.
 • Izboljšanje kakovosti: programiranje krmilnih enot (CCU) pri iX3 (G08 BEV)
 • Odpoklic: programiranje krmilnih enot (BMU) pri iX3 (G08 BEV)
Remote Software Upgrade 21-03, BMW serije 4 Coupé, pogled od spredaj med mirovanjem
Splošne informacije:

 • Posodobitve funkcij in izboljšave kakovosti
 • Veljavnost Remote Software Upgrade in opombe ob izdaji
 • Informacije o prejšnjih različicah
 • Posodobitev navodil za uporabo vozila, vgrajenih v vozilu
 • Posebne informacije o nadgradnji
 • Posebne opombe za hibridna vozila
 • Uporaba aplikacije My BMW za prenos podatkov

FUNKCIJE IN IZBOLJŠAVE DELOVANJA.

BMW MAPS.

BMW Remote Software Upgrade, BMW Maps, pogled od blizu na navigacijski sistem

Tradicionalno polje za vnos naslovov je nazaj!

Slišali smo, kar ste imeli povedati! Povratne informacije strank nam služijo kot osnova za stalno izboljševanje izdelkov, da bi vam lahko zagotovili najboljšo uporabniško izkušnjo v BMW. Zato smo zdaj ponovno uvedli dobro znano polje za vnos naslovov v navigacijski sistem vozil, ki delujejo z operacijskim sistemom BMW različice 7. Sami se odločite, katero različico vnosa bi radi porabili V ta namen vam nadgradnja daje možnost izbire med poenostavljenim iskanjem v enem polju ali tradicionalno masko vnosa, ki zajema državo, kraj, ulico in hišno številko.

OPOZORILO ZA ZAPUSTITEV VOZNEGA PASU.

Zdaj si zapomni vaše nastavitve.

Če vam je ljubše, da med vožnjo niste deležni rednih posegov opozorila za zapustitev voznega pasu, lahko to funkcijo trajno izklopite v Nastavitvah. Če to storite, bo opozorilo za zapustitev voznega pasu onemogočeno tudi po ponovnem zagonu vozila, vse dotlej, dokler ne boste funkcije znova aktivirali.
Preberi več

IZBOLJŠANJE KAKOVOSTI.

Odpravljene težave pri preklapljanju med skladbami z Android 11.

Nadgradnja odpravi znane težave glavne enote pri obdelavi datotek naslovnic v kombinaciji z operacijskim sistemom Android 11 in AVRCP1.6 kot protokolom Bluetooth.
Preberi več

IZBOLJŠANJE KAKOVOSTI.

Ponazoritev Surround View.

Lahko se zgodi, da ponazoritev Surround View okoli vozila ni v pravilnem položaju na osrednjem informacijskem prikazovalniku. Pri vozilih, ki jih zadeva tehnična kampanja s posebno kodo napake 0066490100, bo težava odpravljena s trenutno izdajo Remote Software Upgrade.
Preberi več

IZBOLJŠANJE KAKOVOSTI.

Programiranje krmilnih enot (CCU) pri iX3 (G08 BEV).

Pri zadevnih vozilih in v izjemnih primerih se samodejni preklop na funkcijo parkiranja morda ne bo zgodil, zaradi česar se prikaže objava Check Control. Če objavo Check Control prezrete, obstaja nevarnost pred nenamernim premikanjem vozila. Težava je odpravljena s to nadgradnjo programske opreme.

Preberi več

ODPOKLIC.

Programiranje krmilnih enot (BMU) pri iX3 (G08 BEV).

V primeru zelo hude nesreče lahko pride do poškodbe visokonapetostne električne inštalacije vozila. Morebitna prenapetost visokonapetostne električne inštalacije vozila lahko poškoduje njegove krmilne enote in komponente. Funkcije opcije Post-Crash, kot so varnostne utripalke, razsvetljava vozila in sistem za samodejni klic v sili, so na voljo le v omejenem obsegu.

Prizadete stranke so bile o tem ustrezno obveščene s posebno kodo napake 0061030600.

Preberi več

SPLOŠNE INFORMACIJE.

Veljavnost Remote Software Upgrade in opombe ob izdaji.

Nove funkcije in izboljšave delovanja v nadgradnji so učinkovite le, če ima vaše vozilo nameščene posebne opcije opreme. Prosimo, glejte navodila za uporabo vozila, vgrajena v vozilu, ali se obrnite na svojega servisnega partnerja ali pokličite odprto telefonsko številko BMW ConnectedDrive za informacije o specifikacijah opreme svojega vozila.
Preberi več

Posodobitve funkcij in izboljšave kakovosti.

Remote Software Upgrade posodobi obstoječe funkcije, da bi ustrezale najnovejšim tehnološkim standardom, vključuje pa tudi izboljšave kakovosti.
Preberi več

Informacije o prejšnjih različicah.

Informacije o vseh prejšnjih različicah Remote Software Upgrade boste našli na portalu za stranke ConnectedDrive in na spletnem mestu BMW svoje države.
Preberi več

Posodobitev navodil za uporabo, vgrajenih v vozilu.

Zaradi Remote Software Upgrade bodo navodila za uporabo vozila, vgrajena v vozilu, na voljo z najnovejšo različico.
Preberi več
BMW Remote Software Upgrade, pogled od blizu na navigacijski sistem

Posebne informacije o nadgradnji.

POMEMBNE INFORMACIJE: Prosimo, odstranite vse diagnostične naprave OBD, kot so dnevniki vožnje, sledilniki GPS itd., ki jih uporabljate pri zagonu in med nadgradnjo.

 • Samodejno ponovno nalaganje aplikacij ConnectedDrive po nadgradnji lahko traja določen čas.

 • Vozilo zapustite in zaklenite šele, ko se izteče odštevanje za nadgradnjo.

 • Nekatere nastavitve se lahko po nadgradnji ponastavijo na privzete, kot npr. za Connected Music ali obvestila), tako da jih je treba ponovno aktivirati.

 • Ponovni zagon nekaterih sistemov v vozilu lahko povzroči, da se na zaslonu med nadgradnjo ali po njej prikažejo objave Check Control. Prosimo, bodite pozorni na objave Check Control in opazujte, ali se po ponovnem zagonu še vedno prikažejo, kot npr. parkirna zavora, okvara pogonskega sklopa itd. <

 • POMEMBNE INFORMACIJE za uporabnike iOS: pri prenosu nadgradnje s pametnim telefonom se povežite prek povezave Bluetooth in Wi-Fi v vozilu, ki jo boste našli v meniju »Mobilne naprave«. Če je ikona Bluetooth in/ali Wi-Fi sive barve, najprej aktivirajte »Aplikacije in Bluetooth avdio« v nastavitvah v podmeniju »Mobilne naprave«.

 • POMEMBNA OPOMBA za M vozila: Poziv za namestitev Remote Software Upgrade se lahko prikaže le pribl. 30 do 60 minut po izklopu motorja, ker se mora slednji ohladiti. Poziv se prikaže pred zagonom motorja. Ko boste naslednjič vstopili v svoje vozilo, izvedite namestitev pred zagonom motorja in počakajte, da se prikaže poziv za namestitev.

 • POMEMBNA OPOMBA za uporabnike BMW Drive Recorder: Po nadgradnji bodo začetne nastavitve ponastavljene, posneti videoposnetki pa bodo izbrisani.
 • BMW Remote Software Upgrade, hibridno vozilo BMW pred polnilno postajo, tričetrtinski pogled od spredaj

  Posebne opombe za hibridna vozila.

  • Če izvedete Remote Software Upgrade med polnjenjem vozila, se bo postopek polnjenja prekinil in se ne bo nadaljeval samodejno.

  • Nastavitve za polnjenje in nadzor klimatizacije lahko ponastavite po dokončani Remote Software Upgrade, npr., da nastavite tok polnjenja na 6 namesto na 16 A. Ko ste končali nadgradnjo, ponovno izvedite svoje nastavitve v ustreznih menijih pod »Nastavitve«.

  • Zaradi nadgradnje se lahko prikazani kilometri, prevoženi izključno na električni pogon, nastavijo na ničlo. V tem primeru se električno prevoženi kilometri vozila ne bodo izbrisali, saj so shranjeni na drugi lokaciji v vozilu. Če bi radi dokumentirati stanje prevoženih kilometrov, se obrnite na pooblaščeno servisno delavnico BMW.
  Remote Software Upgrade, uporaba aplikacije My BMW za prenos podatkov, koda QR

  Uporaba aplikacije My BMW za prenos podatkov.

  OPOMBA: Izvedeli boste, kako uporabljati aplikacijo My BMW za prenos podatkov na YouTubu ali s kodo QR, prikazano spodaj levo.
  Veselimo se vašega odziva na odprti telefonski številki BMW ConnectedDrive, ki nam bo v pomoč pri stalnem izboljševanju Remote Software Upgrade.
  Preberi več