BMW serija 2 Cabrio, polprofil od spredaj

BMW SERIJA 2 CABRIO.

Podrobnosti in oprema za BMW serije 2 Cabrio.

BMW SERIJA 2 CABRIO.Podrobnosti in oprema za BMW serije 2 Cabrio.

MOČNA SPOROČILNOST.

Modeli in možnosti opreme za vozila BMW serije 2 Cabrio.

Model M Sport

Model M Sport ima še bolj športen videz. Poleg elegantnejše zunanjosti in notranjosti zagotavlja model M Sport še večji užitek v vožnji. Vzmetenje M Sport in aerodinamični paket M bistveno izboljšata vozno dinamiko avtomobila.

 

 

BMW serija 2 Cabrio, Model M Sport

Model M Sport ima še bolj športen videz. Poleg elegantnejše zunanjosti in notranjosti zagotavlja model M Sport še večji užitek v vožnji. Vzmetenje M Sport in aerodinamični paket M bistveno izboljšata vozno dinamiko avtomobila.

 

 

 • Zunanjost

 • Notranjost

Izvedba Sport Line

V izvedbi Sport Line je videz vozila še bolj dinamičen. Markantni zunanji in notranji detajli v visoko sijajni črni barvi zagotavljajo izrazito športen značaj. Športna sedeža za voznika in sovoznika nudita optimalno oporo.

BMW serija 2 Cabrio, izvedba Sport Line

V izvedbi Sport Line je videz vozila še bolj dinamičen. Markantni zunanji in notranji detajli v visoko sijajni črni barvi zagotavljajo izrazito športen značaj. Športna sedeža za voznika in sovoznika nudita optimalno oporo.

 • Zunanjost

 • Notranjost

DOBER OPRIJEM ŽE OD ZAČETKA.

Vozna dinamika in učinkovitost BMW serije 2 Cabrio.

Opazna športnost, visoka dinamika. Pri najbolj športnem kabrioletu v svojem razredu zmogljivi motorji in prefinjeno vzmetenje ponujajo edinstveno izkušnjo vožnje na prostem - gladko, uporniško in natančno. Posebni stranki učinki: razburljivi pospeški, izjemno natančno krmiljenje in visoka učinkovitost po zaslugi številnih tehnologij BMW EfficientDynamics. To je prava svoboda.
BMW serija 2 Cabrio, vozna dinamika
BMW serija 2 Cabrio, prilagodljivo podvozje M

Prilagodljivo podvozje M

Prilagodljivo podvozje M se lahko z elektronskim krmiljenjem vedno prilagodi razmeram na cesti in vozni situaciji. Voznik lahko s preklopnikom za doživetje vožnje prilagodi karakteristiko podvozja svojemu najljubšemu stilu vožnje – od udobne do posebej športne z izrazito agilno odzivnostjo.
BMW serija 2 Cabrio, spremenljivo športno krmiljenje

Spremenljivo športno krmiljenje.

Spremenljivo športno krmiljenje s sistemom Servotronic skrbi za neposreden in agilen odziv krmiljenja in zagotavlja obračanje volana z manj fizičnega napora. Na kot zasuka volana se odziva s kombiniranimi razmerji krmiljenja. To izboljšuje vodljivost pri dinamični vožnji in zmanjšuje napor, ki je potreben za krmiljenje pri parkiranju in obračanju.
BMW serija 2 Cabrio, nadzor speljevanja

Nadzor speljevanja.

Funkcija Launch Control je vgrajena v 8-stopenjski športni menjalnik Steptronic in omogoča največje pospeševanje vozila iz mirovanja. Za uporabo te funkcije mora voznik prestavno ročico dati v položaj »S«, z gumbom DSC vklopiti funkcijo DTC in ob stisnjenih zavorah dodati poln plin. Ko zavore spusti, vozilo samodejno začne pospeševati s polnim plinom, dokler se ne pojavi trakcija.
BMW serija 2 Cabrio, motor

2,0-litrski 4-valjni bencinski motorji BMW TwinPower Turbo.

Najnovejša generacija 2,0-litrskega 4-valjnega bencinskega motorja BMW TwinPower Turbo zagotavlja največje udobje v vožnji. Odlikuje se s temperamentnim razvojem moči in spontano odzivnostjo že pri nizkem številu vrtljajev in obenem z učinkovito porabo goriva in nizkimi emisijami.
BMW serija 2 Cabrio, 8-stopenjski športni menjalnik Steptronic

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic.

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic omogoča povsem športno prestavljanje. Na voljo je samodejno ali ročno prestavljanje z uporabo prestavnih ročk ob volanu ali s klasično prestavno ročico – za udobno ali izjemno dinamično vožnjo. V načinu SPORT in s prestavno ročico v levem položaju S/M je prestavljanje zasnovano za maksimalno zmogljivost.
BMW serija 2 Cabrio, xDrive

xDrive.

Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive gladko in prilagodljivo porazdeljuje moč pogona na sprednja in zadnja kolesa za maksimalen oprijem, vozno dinamiko in varnost v vseh voznih razmerah. Za še večjo agilnost elektronsko nadzorovan prenos moči na primer ublaži prekrmarjenje ali podkrmarjenje v ovinkih.

IZJEMNO POZOREN, VES ČAS.

Asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW serije 2 Cabrio.

Vozilo BMW serije 2 Cabrio poskrbi za to, da je vaša vožnja kar najbolj udobna. Zato inteligentni asistenčni sistemi za voznika zagotavljajo novo stopnjo varnosti in udobja.
BMW serija 2 Cabrio, asistenčni sistemi za voznika
BMW serije 2 Cabrio, Driving Assistant

Sistem za pomoč vozniku.

Sistem Driving Assistant združuje funkcijo za opozarjanje pred zapustitvijo voznega pasu in za opozarjanje na nevarnost trka. Pri hitrosti med 10 in 60 km/h funkcija za opozarjanje na nevarnost trka in funkcija za opozarjanje na pešce vklopi opozorilo z rahlim zaviranjem ob tveganju trčenja z vozili ali pešci in v sili ustavi vozilo. Pri hitrosti nad 70 km/h sistem za opozarjanje pred zapuščanjem voznega pasu voznika na nenamerno spremembo voznega pasu opozori z rahlim vibriranjem volana.
BMW serija 2 Cabrio, tempomat

Tempomat.

Tempomat s funkcijo Stop & Go, ki obsega tudi opozorilo pred trkom z zaviranjem, ohranja hitrost, ki jo voznik predhodno določi, ter razdaljo do vozila spredaj. Vozilo samostojno uravnava pospeševanje in zaviranje in ohranja vnaprej določeno razdaljo do vozila spredaj v počasnem prometu ter ob prometnih zastojih vozilo po potrebi ustavi.
BMW serija 2 Cabrio, informacije o omejitvi hitrosti

Informacije o omejitvi hitrosti.

Funkcija za prikaz informacij o omejitvi hitrosti, ki med drugim obsega tudi kazalnik prepovedi prehitevanja, zaznava prometne znake za omejitev hitrosti in prepoved prehitevanja ter jih prikaže na informacijskem zaslonu armaturne plošče.
BMW serija 2 Cabrio, parkirni asistent

Parkirni asistent.

S parkirnim asistentom je lažje parkirati bočno in pravokotno na cesto. Sistem med počasno vožnjo mimo prostih parkirnih prostorov izmeri tudi najmanjše prostore, kjer je mogoče vozilo bočno parkirati. Ko najde primeren prostor, parkirni asistent prevzame krmiljenje vozila, medtem ko mora voznik izbrati primerno prestavo ter upravljati s pedali za plin in zavore.

ENOSTAVNO MREŽENJE.

Povezljivost v vozilu BMW serije 2 Cabrio.

Doživite neustavljivo svobodo brezhibne povezanosti, medtem ko ste na poti – v vozilu BMW serije 2 Cabrio. Nov sistem upravljanja navdušuje z jasno razporejenimi funkcijami, intuitivnim nadzorom in digitalnimi storitvami, ki spremenijo notranjost vozila v osupljivo območje udobja.
BMW serija 2 Cabrio, povezljivost
BMW serija 2 Cabrio, telefonija z brezžičnim polnjenjem

Telefonija z brezžičnim polnjenjem.

Telefonija z brezžičnim polnjenjem obsega odložilno postajo za brezžično polnjenje in dodatne priključke USB. Povezava s strešno anteno izboljša sprejem mobilnega signala. Prek povezave Bluetooth je mogoče hkrati povezati dva mobilna telefona in glasbeni predvajalnik. Priloženi so tudi: Bluetooth Office in tehnična osnova za vzpostavitev dostopne točke Wi-Fi.
Izvedite več
BMW serija 2 Cabrio, Apple CarPlay®

Apple CarPlay®.

Zakaj v svojem BMW ne bi uporabljali funkcij telefona iPhone, če jih lahko uporabljate povsem običajno? Pripravljenost na uporabo funkcije Apple CarPlay® prinaša daljinski dostop do telefonije in aplikacij, kot so iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify in Apple Music. Do Siri, Applove govorne asistentke, lahko dostopate z gumbom za govor na volanu.
Izvedite več
BMW serija 2 Cabrio, osebni svetovalec

Osebni svetovalec.

Bo jutri v Rimu sončno? Kdaj bo vzletelo moje letalo? Storitev Concierge Service vam pomaga med potovanjem in vam lahko nudi podporo pri kakršnikoli zahtevi s pritiskom gumba. Ali je to rezervacija v restavraciji, hotelu ali kinu. Lahko jo uporabite tudi za plačila. Kjerkoli že ste, karkoli potrebujete, vam storitev Concierge Service vedno stoji ob strani.
Izvedite več
BMW serije 2 Cabrio, tehnični podatki

BMW SERIJE 2 CABRIO.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW M240i Cabrio:
  Poraba goriva v l/100 km (skupno): 9.0 / 9.0
  Emisije CO2 v g/km (skupno): 204.0 / 205.0 

  BMW 230i Cabrio:
  Poraba goriva v l/100 km (skupno): 7.7 / 8.3
  Emisije CO2 v g/km (skupno): 176.0 / 188.0

  BMW 220i Cabrio:
  Poraba goriva v l/100 km (skupno): 7.6 / 8.2
  Emisije CO2 v g/km (skupno): 173.0 / 187.0

  Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

  Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

  Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

  Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

  Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html