Pogled od spredaj na BMW serije 3 Limuzina (G20) med vožnjo podnevi pod stekleno stavbo.
Cena35.250,00
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana)7,3 – 6,4
Tip gorivaBencinDizelPriključni hibrid

THE 3

BMW SERIJE 3 LIMUZINA.

Cena35.250,00
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana)7,3 – 6,4
Tip gorivaBencinDizelPriključni hibrid
THE 3BMW SERIJE 3 LIMUZINA.

Komaj na cesti in BMW serije 3 Limuzina že pušča vse za seboj, vključno s konvencijami in pričakovanji. Ikona znova dokazuje, kako se je mogoče izumiti na novo. Navsezadnje s pionirskim oblikovalskim jezikom uteleša začetek novega obdobja. Vrhunsko športno limuzino zdaj poganjajo še močnejši in učinkovitejši motorji. Pa tudi nova sila – preprosto recite: »Hej, BMW.« in BMW serije 3 bo prepoznal vaš glas in upošteval vsako izrečeno besedo.

Preberi več

OBLIKA BMW SERIJE 3 LIMUZINA.

BMW serije 3 je bil vedno vodja. Z novim oblikovalskim jezikom športna limuzina povezuje uspešno zgodovino s prihodnostjo. Videz, ki z vsako podrobnostjo izpolnjuje željo po čistem užitku v vožnji.

Preberi več

UDOBJE V BMW SERIJE 3 LIMUZINA.

Dosega novo raven.

Tudi v smislu udobja se zdi, da ima BMW serije 3 še velikodušnejša sorazmerja in deluje bolj praktično. Ali dostop do vozila s pomočjo pametnega telefona, akustična zasteklitev ali inteligentni sistem za prevažanje daljših predmetov, vam vsaka podrobnost olajša življenje in nudi visoko raven udobja pri vožnji.
BMW serije 3 Limuzina (G20), laserske luči BMW. Stranski pogled od blizu na levi sprednji žaromet z lasersko lučjo BMW.

Laserske luči BMW.

V načinu laserske dolge luči ima prilagodljiva laserska luč BMW domet do 530 m, kar je skoraj dvakrat dlje od običajnih žarometov. Boljša vidljivost v temi znatno poveča varnost. Modri poudarki in napis "BMW Laser" v žarometu prav tako poudarjajo tehnološke standarde in športnost vozila.
Pogled na BMW serije 3 Limuzina (G20) od zgoraj z zaprto stekleno streho.

Steklena streha.

Steklena panoramska streha s funkcijo drsenja in dviganja, vključno z električno drsno stropno oblogo, zaščito pred ukleščenjem ter komfortnim odpiranjem in zapiranjem zagotavlja individualno nastavitev pretoka zraka, s čimer ustvari prijetno vzdušje v notranjosti. Integrirana protivetrna zaščita učinkovito prepreči prepih v notranjosti in zagotavlja nižjo raven hrupa zaradi vetra.
Tričetrtinski posnetek zadka mirujočega BMW serije 3 Limuzina (G20) z voznikom, ki sproži samodejno odpiranje vrat prtljažnika s svojo nogo.

Avtomatsko delovanje vrat prtljažnika.

Avtomatsko delovanje vrat prtljažnika omogoča udobno odpiranje in zapiranje vrat prtljažnika z enostavnim pritiskom gumba, ki je nameščen v oblogi na vratih ali na avtomobilskem ključu. Vrata prtljažnika se lahko odprejo tudi na običajen način, to je z uporabo zunanje kljuke na vratih prtljažnika, in zaprejo s pritiskom gumba v notranjosti vrat prtljažnika.
Pogled od spredaj na voznikov kokpit v BMW serije 3 Limuzina (G20) z modro osvetljenim prostorom za noge ambientalne razsvetljave.

Ambientalna razsvetljava.

Ambientalna razsvetljava, ki vključuje konturno osvetlitev na vratih spredaj in zadaj, ustvarja sproščeno svetlobno vzdušje v notranjosti. Šest opcij osvetlitve z možnostjo zatemnjevanja vključuje tudi dinamično funkcijo v štirih programih. Welcome Light Carpet osvetli območje pred sprednjimi vrati vozila pri vstopanju in izstopanju.

BMW Serije 3 Priključni hibridi.

Odkrijte modele BMW serije 3 Limuzina, kot so 320e, 330e in 330e xDrive, z inovativnim hibridnim pogonom.

Najboljše iz obeh svetov: s priključnimi hibridnimi limuzinami BMW 320e, BMW 330e in BMW 330e xDrive boste doživeli trajnostno mobilnost in učinkovito vozno dinamiko. Raziščite številne prednosti teh inovativnih hibridnih vozil BMW in izvedite več o pogonskem konceptu, vozni dinamiki, programu BMW Charging in praktičnih digitalnih storitvah iz BMW ConnectedDrive.
BMW serije 3 Limuzina, G20, 2021, priključni hibrid BMW, tričetrtinski pogled od spredaj med polnjenjem z manekenko

Priključna hibridna tehnologija BMW serije 3 Limuzina.

Dva agregata v popolni harmoniji: priključni hibridi serije 3 Limuzina, kot so BMW 320e, BMW 330e in BMW 330e xDrive, združujejo tehnologijo električnega pogona BMW eDrive z zmogljivim motorjem z notranjim zgorevanjem BMW. Obe pogonski enoti skupaj zagotovita izkušnjo vožnje, ki povezuje največjo učinkovitost z vrhunskim užitkom v vožnji, odvisno od načina vožnje pa je to mogoče ali lokalno brez emisij in skoraj popolnoma neslišno ali z vznemirljivim odmerkom navora in zadostno zalogo goriva tudi za daljša potovanja. Pri BMW 330e xDrive sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive, ki je edinstven za priključne hibride v tem segmentu, pomeni dodatno zagotovilo za najboljšo dinamiko in brezhiben oprijem. Tako imenovana rekuperacija, kjer se kinetična energija med zaviranjem pretvori v električno energijo in shranjuje v visokonapetostno baterijo, pa še nadalje zagotavlja dragocen prispevek k učinkoviti vožnji.
Več o tehnologiji priključnih hibridov BMW
BMW serije 3 Limuzina, G20, 2021, priključni hibrid BMW, tričetrtinski pogled od spredaj med vožnjo po cesti

Načini vožnje priključnih hibridov BMW serije 3 Limuzina.

Z električnim pogonom brez emisij na poti v službo ali zelo dinamično in z zadostnim dosegom na izlet ob koncu tedna – s priključnimi hibridnimi limuzinami 320e, 330e in 330e xDrive imate odprte vse možnosti. Izkoristite prednosti inteligentnih načinov vožnje, ki zagotavljajo optimalno prepletanje motorja z notranjim zgorevanjem in elektromotorja za vsako situacijo ter se prepustite navdušenju nad tehnologijo prihodnosti in edinstveno izkušnjo vožnje.
Več o inteligentnih načinih vožnje
BMW 3 serije 3 Limuzina, G20, 2021, priključni hibrid BMW, stranski pogled na polnilno postajo

Polnjenje priključnih hibridov BMW serije 3 Limuzina.

Ali doma ali na poti: BMW Charging vam ponuja prilagojene rešitve za polnjenje vašega BMW serije 3 Limuzina s hibridnim pogonom. Poleg standardnega polnilnega kabla (način 2) za gospodinjske vtičnice, ki je na voljo kot običajna funkcija, vam BMW Wallbox ponuja izjemno priročen, varen in hiter način polnjenja. Smart Wallbox našega partnerja ponuja več dodatnih storitev za inteligentno polnjenje. Montažna storitev zagotavlja preprosto in pravilno montažo stenskih omar. Prilagodljiv hitri polnilnik je na voljo za največjo prilagodljivost med polnjenjem doma in vam omogoča polnjenje vtičnega hibrida BMW iz vseh gospodinjskih ali industrijskih vtičnic z uporabo različnih adapterjev. Poleg standardnega polnilnega kabla (način 2) razpored dobave vtičnih hibridov BMW serije 3 Limuzina vključuje tudi polnilni kabel (način 3) za javno polnjenje ter kartico za polnjenje BMW, ki vam ponuja privlačne pogoje za javno zaračunavanje*.
Čas polnjenja (0–100%) modelov BMW serije 3 Limuzina BMW 320e, BMW 320e xDrive, BMW 330e in BMW 330e xDrive je približno 3,6 ure pri polnilni zmogljivosti 3,7 kWh (BMW Wallbox, prilagodljiv hitri polnilnik, javno polnjenje postaje) in pribl. 6,0 ur pri polnilni zmogljivosti 2,3 kWh (gospodinjska vtičnica).
* Razpložljivost se razlikuje med različnimi trgi
Več o BMW Charging
BMW serije 3 Limuzina, G20, 2021, priključni hibrid BMW, navigacijski sistem, pogled od blizu

Digitalne storitve za priključne hibride BMW serije 3 Limuzina.

Izkoristite vsak meter svojega potovanja kar najbolje: BMW vam ponuja inovativne digitalne storitve, ki olajšajo vsakdanje življenje z vašimi BMW serije 3 Limuzina 320e, 320e xDrive, 330e ali 330e xDrive še lažje in bolj priročno. BMW Connected Charging vas zanesljivo usmeri do najbližjih polnilnih postaj na vaši poti in posreduje dodatne podrobne informacije, na primer, katero polnilno mesto je prazno, kakšne stroške boste imeli in kje lahko najbolje izkoristite čas polnjenja v okolici. Uporaba aplikacije My BMW vam zagotavlja popolno preglednost na ravni napolnjenosti in zadnjih ciklih polnjenja. Potisno obvestilo bo na primer prispelo takoj, ko bo vaše vozilo popolnoma napolnjeno. Druge digitalne storitve, kot sta inteligentni osebni pomočnik BMW ali integracija pametnega telefona, dodatno olajšajo vašo vsakodnevno mobilnost-za sproščen užitek v vožnji v vašem BMW-ju serije 3 Limuzina s priključnim hibridnim pogonom.
Več o digitalnih storitvah

SISTEMI ZA POMOČ VOZNIKU IN POVEZLJIVOST V BMW SERIJE 3 LIMUZINA.

Inovacije po vaši meri.

BMW serije 3 ponuja veliko število inteligentnih sistemov pomoči in inovativnih tehnologij, zaradi katerih bo vaše potovanje še varnejše in udobnejše. Ali asistent pri prometnem zastoju, parkirni asistent ali upravljanje s kretnjami, boste z BMW Live Cockpit Professional in popolnoma digitalno 12,3-palčno instrumentno ploščo dobili vse informacije na enem mestu.
Bližnji pogled od spredaj na zaslon v kokpitu BMW serije 3 Limuzina (G20) s parkirnim asistentom Plus.

Parkirni asistent Plus.

Parkirni asistent Plus olajša parkiranje in manevriranje vozila. Med drugim vključuje sistem Surround View, vključno s Top View, Panorama View, Remote View 3D, pa tudi pomoč pri bočnem parkiranju, funkcijo zaviranja v sili aktivnega nadzora razdalje pri parkiranju, parkirnega asistenta z vzdolžnim in prečnim vodenjem in asistenta za vzvratno vožnjo.
Bližnji pogled od spredaj na zaslon v kokpitu BMW serije 3 Limuzina (G20) z BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional z navigacijsko funkcijo vključuje dva visokokakovostna zaslona, ki sta sestavljena iz 10,25-palčnega nadzornega zaslona visoke ločljivosti, ki ga je mogoče upravljati na dotik, in popolnoma digitalnega 12,3-palčnega zaslona instrumentov. Operacijski sistem BMW 7 lahko upravljate tudi prek krmilnika na dotik iDrive*.

*Za ta model vozila trenutno ni mogoče ponuditi funkcije na dotik za krmilnik iDrive.

Bližnji pogled od spredaj na zaslon v kokpitu BMW serije 3 Limuzina (G20) z Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional omogoča optimalno udobje in varnost pri vožnji v kritičnih ali monotonih prometnih razmerah. Poleg funkcij sistema Driving Assistant vključuje še asistenta za krmiljenje in ohranjanje vozila na voznem pasu z razširjenimi funkcijami, asistenta pri menjavi voznega pasu in asistenta za zaustavitev v sili ter asistenta za ohranjanje voznega pasu z aktivno zaščito pred bočnim trkom.
Digitalni ključ BMW serije 3 Limuzina G20

BMW Digital Key.

BMW Digital Key spremeni vaš združljivi pametni telefon* v čisto pravi avtomobilski ključ. Da bi odklenili vrata, preprosto pridržite pametni telefon poleg kljuke na vratih. Preden zaženete BMW, pa ga odložite v predal za pametni telefon. Poleg tega lahko digitalni ključ pošljete največ petim osebam in na primer tudi omejite največjo hitrost – odlična funkcija za voznike začetnike.

 

* BMW Digital Key je združljiv samo z izbranimi pametnimi telefoni. Seznam združljivih pametnih telefonov boste našli na bmw.com/digitalkey. Za uporabo BMW Digital Key je potrebna opcija Teleservices.

Pogled od blizu na zaslon v kokpitu BMW serije 3 Limuzina (G20) z asistentom pri vzvratni vožnji.

NAJBOLJŠI POMOČNIKI DELUJEJO V OZADJU.

BMW serije 3 Limuzina z asistentom pri vzvratni vožnji.

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Bližnji pogled od spredaj na zaslon v kokpitu BMW serije 3 Limuzine (G20) z BMW Intelligent Personal Assistant.

Ali ne bi bilo čudovito, če bi bil BMW tudi vaš osebni avtomobilski strokovnjak? Komunicirajte s svojim vozilom prek BMW Intelligent Personal Assistant. Izgovarjajte naravne ukaze za upravljanje številnih funkcij vozila. Asistent lahko pojasni teme o vašem vozilu in vam pomaga, da se še bolje seznanite s svojim BMW.

Stranski posnetek med vožnjo BMW serije 3 Limuzina (G20) podnevi v mestnem okolju.

ZA VSE OVINKE, KI SO PRED VAMI.

Vozna dinamika BMW serije 3 Limuzina.

VOZNA DINAMIKA BMW SERIJE 3 LIMUZINA.

Popolnost v akciji.

Odlična lega na cesti, športne vozne lastnosti in visoka okretnost: BMW serije 3 Limuzina pomika vozno dinamiko na novo raven. Z naprednimi in še zmogljivejšimi motorji, popolnoma usklajenimi komponentami podvozja in optimizirano porazdelitvijo mase med obema premama, suvereno zagovarja sloves vrhunske športne limuzine.
Stranski pogled zadka BMW serije 3 Limuzina (G20) od spodaj.

Diferencial M Sport.

Diferencial M Sport optimizira oprijem in vozno stabilnost pri dinamičnem menjavanju voznega pasu, pospeševanju iz ovinka, vožnji skozi ovinek z veliko hitrostjo in različnih razmerah na cesti. Oprijem se optimizira s pomočjo elektronsko krmiljene lamelne zapore, ki zmanjšuje razliko vrtilne frekvence med zadnjima kolesoma.
Podroben pogled na kolo BMW serije 3 Limuzina (G20) z zavoro M Sport.

Zavore M Sport.

Zavore M Sport imajo štiribatna nepremična zavorna sedla spredaj in enobatna plavajoča zavorna sedla zadaj v modri barvi ter so opremljene z M oznako. Na voljo imajo velike zavorne kolute, kar zagotavlja izvrstno zmogljivost zaviranja.
Tričetrtinski pogled od zadaj med vožnjo BMW serije 3 Limuzina (G20) s prilagodljivim M podvozjem.

Prilagodljivo M podvozje.

Prilagodljivo M podvozje, ki je spuščeno za 10 milimetrov, se lahko kadar koli elektronsko prilagodi, da ustreza cestnim in voznim razmeram. Vozniki lahko prav tako prilagodijo karakteristike podvozja, in sicer s pomočjo stikala za uravnavanje vozne dinamike, da omogočijo želeni slog vožnje – od udobnega do izredno športnega z izrazito agilnim obnašanjem vozila.
Podroben pogled iz ptičje perspektive na sredinsko konzolo BMW serije 3 Limuzina (G20) s prestavno ročico in športnim menjalnikom Steptronic.

Športni menjalnik Steptronic.

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic nudi neverjetno športno pretikanje. Samodejno ali ročno z uporabo prestavne ročice ali prestavnih vzvodov na volanu – za udobno jadranje ali zelo dinamično vožnjo. V načinu SPORT in s prestavno ročico v levi stezi S/M so vklopi prestav nastavljeni za najboljšo zmogljivost.

MODELI BMW SERIJE 3 LIMUZINA.

Model Advantage.

Model Advantage je popolnoma vreden svojega imena in ponuja občutne prednosti za stranke. V notranjosti ga odlikujejo številne funkcije, ki povečajo udobje in varnost.
 • Nadzor razdalje pri parkiranju (PDC), spredaj in zadaj
 • Paket predalov
 • Notranje vzvratno ogledalo s samodejno funkcijo proti bleščanju
 • 3-conska avtomatska klimatska naprava
Stranski posnetek mirujočega BMW serije 3 Limuzina (G20) kot modela Advantage.

Model Sport Line.

Z modelom Sport Line postane vozilo še dinamičnejše. Podrobnosti na zunanjosti in v notranjosti črne barve visokega sijaja zagotavljajo športen videz. Športna prednja sedeža z oblazinjenjem v kombinaciji blago/Sensatec v črni barvi nudita največje udobje in oporo. Vsebina modela Advantage in ambientalna razsvetljava dopolnjujeta ponudbo.
 • 17-palčna platišča iz lahke litine z V-izrezom 776; na voljo so tudi druga platišča
 • Športni sedeži v kombinaciji Cloth/Sensatec Črna s sivimi kontrastnimi šivi; na voljo tudi druga oblazinjenja
 • športni usnjeni volan, alternativno M usnjen volan
 • Notranja oprema v črni barvi v visokem sijaju; na voljo še druge obloge
 • Linija Model Sport vključuje opremo Model Advantage
Stranski posnetek mirujočega BMW serije 3 Limuzina (G20) kot modela Sport Line.

Model Luxury Line.

Model Luxury Line kaže elegantno stran vozila. Elegantni oblikovni elementi, izdelani iz kroma visokega sijaja, podarjajo zunanjosti vozila ekskluziven videz. Stilski vtis se nadaljuje tudi v notranjosti. Tukaj prvovrstno usnjeno oblazinjenje in okrasne obloge visoke kakovosti označujejo pravo razkošje.
 • 17 -palčna platišča iz lahke litine z dvojnimi kraki 771; na voljo so druga kolesa
 • Športni sedeži za voznika in sopotnika v Sensatec perforirani črni barvi; na voljo tudi druga oblazinjenja
 • športni usnjeni volan, alternativno M usnjen volan
 • Zaključni deli notranjih oblog iz finega lesa Pepelnik sivo-rjave barve v visokem sijaju; na voljo še druge obloge
 • Linija Model Luxury vključuje model
 • Vključuje model Advantage opreme
Stranski posnetek mirujočega BMW serije 3 Limuzina (G20) kot modela Luxury Line.

Model M Sport.

Model M Sport daje vozilu še športnejši pridih. Poleg izpopolnjenega videza zunanjosti in notranjosti model M Sport zagotavlja tudi večji užitek v vožnji. Podvozje M Sport, zavore M Sport in paket M Aerodynamics znatno izpopolnijo vozno dinamiko.
 • 18-palčna platišča iz lahke zlitine M z dvojnimi kraki 790 M dvobarvna orbita siva z mešanimi pnevmatikami; na voljo so druga kolesa
 • Športni sedeži za voznika in sovoznika v kombinaciji Alcantara/Sensatec s perforacijo in modrimi kontrastnimi šivi
 • M usnjen volan
 • M notranje obloge iz aluminijastega tetragona; na voljo še druge obloge
 • Model M Sport vključuje tudi opremo modela Advantage.
Stranski posnetek mirujočega BMW serije 3 Limuzina (G20) kot modela M Sport.
 • Model Advantage.
 • Model Sport Line.
 • Model Luxury Line.
 • Model M Sport.

ORIGINALNA DODATNA OPREMA BMW IN M PERFORMANCE PARTS ZA BMW SERIJE 3 LIMUZINA.

Dober in domač občutek.

Deli iz programa BMW M Performance Parts vam omogočajo, da svojemu BMW serije 3 Limuzina vtisnete največ pristnega značaja motošporta. Izberite med vizualno izboljšanimi oblikovnimi poudarki na zunanjosti ter nadvse privlačnimi kovanimi platišči in drugimi opcijami iz lahke zlitine. Z originalno dodatno opremo BMW boste svoj BMW prilagodili lastnim predstavam. Vsi izdelki se v smislu kakovosti, oblike in zmogljivosti popolnoma ujemajo z BMW serije 3 Limuzina.
BMW serije 3 Limuzina (G20), strešni kovček BMW

Strešni kovček BMW.

Sodoben strešni kovček BMW črne barve z bočnimi stenami v barvi Titanium Silver ima prostornino 420 litrov in je združljiv z vsemi strešnimi nosilnimi sistemi BMW. Ker se lahko odpira z obeh strani in ima trojno centralno zaklepanje na vsaki strani, omogoča zelo enostavno natovarjanje in odlično zaščito proti kraji.
Na izdelek
BMW serije 3 Limuzina (G20), BMW Advanced Car Eye

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 je izjemno občutljiva kamera Full-HD, ki zajema dogodke pred in za vozilom, tudi ko je parkirano. V primeru motenj in nenavadnega premikanja zunaj vozila kamera samodejno posname stanje, da bi dokumentirala morebitne nesreče ali (poskuse) vlomov.
Na izdelek
BMW serije 3 Limuzina (G20), univerzalna brezžična polnilna postaja BMW

Univerzalna brezžična polnilna postaja BMW.

Brezžično polnjenje, kadarkoli in povsod. Zaradi univerzalne brezžične polnilne postaje BMW lahko pametni telefon polnite udobno in učinkovito brez kabla v vozilu. Mobilni telefon je tako shranjen na stabilen in varen način. Posebej pametna rešitev: vgrajen prenosni akumulator lahko odstranite in si zagotovite brezžično polnjenje tudi zunaj vozila.
Na izdelek
BMW serije 3 Limuzina (G20), ledvička M Performance v črni barvi visokega sijaja

Ledvička M Performance v črni barvi visokega sijaja.

Močan značaj. Prečke in okvir ledvičke v črni barvi visokega sijaja izžarevajo moč in dinamiko. Za edinstven videz, ki pusti močan vtis.
Na izdelek
BMW serije 3 Limuzina (G20), karbonski zadnji spojler M Performance

Karbonski zadnji spojler M Performance.

Še bolj markanten: zadnji spojler M Performance iz karbonskih vlaken poudarja premijsko kakovost in dinamičen videz vozila. Zaradi visokotehnološkega materiala je izredno lahek, obenem pa izredno robusten. Zadnji spojler izboljšuje aerodinamiko in omogoča športnejše vozne lastnosti.
Na izdelek
BMW serije 3 Limuzina (G20), volan M Performance

Volan M Performance.

Oprijemljiva dejstva: zaradi prevleke iz Alcantare volan M Performance zagotavlja odličen oprijem – za športnejši občutek krmiljenja. Njegova značilna oblika in trak iz rdečega usnja na sredini lepo poudarjata slog motošporta. Prav tako na voljo: maska volana M Performance iz karbonskih vlaken, volanski obroč iz Alcantare in karbonska prestavna vzvoda M Performance.
Na izdelek

TEHNIČNI PODATKI ZA BMW SERIJE 3 LIMUZINA.

BMW 330i Limuzina.

Moč motorja v kW (hp) na 1/min:

190 (258)/5000–6500

Pospešek 0-100 km/h v sekundah:

5,9

Poraba goriva v l/100 km (kombinirana):

6,4 - 7,3

CO₂ kombinirane emisije: g/km:

147 - 166

BMW serije 3 Limuzina G20 tehnični podatki skica

CENE, FINANCIRANJE IN LIZING ZA BMW SERIJE 3 LIMUZINA.

BMW serije 3 Limuzina (G20), kovinska barva Portimao Blue, sedemosminski pogled od spredaj na parkirišče z osebo v ospredju

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW SERIJE 3 LIMUZINA.

Pridite do cilja čim hitreje in prilagodljivo s finančnimi produkti po meri iz BMW Financial Services. Naj gre za financiranje ali lizing, je vsaka naša ponudba individualno prilagojena vašim potrebam in željam. Izvedite več o privlačnih rešitvah financiranja ali ustrezni ponudbi lizinga za svoj novi BMW serije 3 Limuzina.

SERVIS IN ASISTENCA ZA BMW SERIJE 3 LIMUZINA.

Servis in asistenca za BMW serije 3.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Vsestransko in brezskrbno potovanje za električna vozila: ta paket vam ponuja 100-% preglednost in možnost udobnega načrtovanja. Sami izberite trajanje ali 4 ali 6 let – ali pa 3 leta, če imate sklenjen lizing. Vsebina servisnega paketa:
 • Pregled vozila
 • Servis mikrofiltra
 • Servis zavorne tekočine
Več o BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Z inovativnimi Teleservices iz BMW ConnectedDrive vam BMW pomaga, da ohranite trezno glavo: ko je vzdrževanje potrebno ali v primeru okvare, vašem prednostnem servisnem partnerju BMW posredujejo vse ustrezne podatke o vozilu. Servisni partner bo nato stopil z vami v stik, da se dogovorite za termin. Lahko se zanesete na hitro in preprosto storitev, zato vam ni treba razmišljati o vsem. Edina zahteva je, da ste registrirali svoje vozilo na spletnem portalu BMW ConnectedDrive in izbrali servisnega partnerja. Odkrijte, kako lahko storitev BMW Teleservices prinese več udobja v vaše življenje.
Več o BMW Teleservices
Pomoč na cesti BMW

Pomoč na cesti BMW.

Brezplačna pomoč na cesti BMW je na voljo vsem voznikom BMW 24 ur na dan vse dni v letu. Le en klic, in naši strokovnjaki vam bodo na voljo, bodisi po telefonu bodisi na samem kraju, če je potrebno.
Več o BMW Roadside Assistance
Zaposleni pri BMW svetuje stranki

ŽELITE OSEBNO SVETOVANJE?

Če imate kakršna koli vprašanja, potrebujete dodatne informacije ali želite posebne ponudbe za BMW serije 3 Limuzina, se obrnite na trgovca z vozili BMW v svoji bližini. Naše strokovno servisno osebje BMW vam bo z veseljem svetovalo po telefonu ali neposredno na kraju samem.

PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2.

BMW 330i Limuzina:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7,3 – 6,4
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 166 – 147

 

Uradne številke o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti WLTP upoštevajo vso dodatno opremo v primeru izmerjenih dosegov. Za novo homologirana vozila od 01. 01. 2021 uradne specifikacije obstajajo samo v skladu z WLTP. Dodatne informacije o merilnih postopkih NEDC in WLTP boste našli na www.bmw.si/emisije.

Preberi več

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW 330i Limuzina:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7,3 – 6,4
  Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 166 – 147

  Uradne številke o porabi goriva, emisijah CO₂ in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti WLTP upoštevajo vso dodatno opremo v primeru izmerjenih dosegov. Za novo homologirana vozila od 01. 01. 2021 uradne specifikacije obstajajo samo v skladu z WLTP. Dodatne informacije o merilnih postopkih NEDC in WLTP boste našli na www.bmw.si/emisije.