40 LET NAJMOČNEJŠA ČRKA NA SVETU.

BMW M

BMW M GmbH: za individualiste.

Motošport kot strast. Užitek v vožnji kot misija. Popolnost kot vzgib. In vedno en cilj pred očmi: ustvariti avtomobile, ki so primerni za legende. Z manj se ne zadovoljimo.

40 LET NAJMOČNEJŠA ČRKA NA SVETU.BMW M GmbH: za individualiste.

Motošport kot strast. Užitek v vožnji kot misija. Popolnost kot vzgib. In vedno en cilj pred očmi: ustvariti avtomobile, ki so primerni za legende. Z manj se ne zadovoljimo.

Preberi več

M AVTOMOBILI: DOŽIVITE STRAST.

Rojeni na dirkališču, doma na vsaki cesti – tako se glasi kredo M avtomobilov. Zelo ekskluzivno opremljeni avtomobili, navdahnjeni z motošportom, z lahkoto ustrezajo najvišjim zahtevam v odnosu do agilnosti, dinamike in moči. Zmogljivi motorji, izjemna oblika in visoka funkcionalnost zbudijo občutek, s kakšno strastjo je bil izdelan vsak posamezen avtomobil.

BMW INDIVIDUAL.

Največji luksuz je v tem, da ga definirate sami: svoje vozilo BMW opremite z ekskluzivno opremo iz kolekcije BMW Individual po svojih osebnih predstavah. Fascinantna lakiranja in zelo kakovostna usnjena oblazinjenja čakajo skupaj okrasnimi oblogami iz plemenitih vrst lesa in drugimi ekskluzivnimi možnostmi opreme na to, da individualizirate svoje vozilo BMW in navdahnete svoje čute. Pojdite še naprej in izpolnite svoje sanje o edinstvenem avtomobilu: BMW Individual Manufaktur udejanji vaše želje s stilom in mojstrsko popolnostjo ročnega dela in skupaj z vami ustvari nezamenljiv unikat – za individualen užitek v vožnji in maksimalen odraz vaše osebnosti.

M OPREMA IN PAKETI: ODLIČNA KOMBINACIJA.

M oprema in paketi obsegajo različne komponente, ki so bile precizno usklajene med seboj – od podvozja do oblikovnih elementov, od litih alu. platišč do motorizacije.

BMW DRIVING EXPERIENCE: STRAST PUŠČA SLEDI.

Zbirajte izkušnje zunaj meja zakona o cestnem prometu. Doživite fizikalne zakonitosti v ekstremnih situacija vožnje in vadite varno obvladovanje vozila. Občutite duh klasične avtomobilske dirke na pravem dirkališču – vse to vam nudijo različni programi usposabljanja za voznike, ki med drugim potekajo v avtomobilih BMW M. Na kratko: BMW Driving Experience.

AVTOMOBILI BMW M PERFORMANCE: POWERED BY M.

Avtomobili BMW M Performance nastanejo iz čiste strasti do moči in dinamike. V njihovem razvoju tiči ljubezen do podrobnosti in vse izkušnje inženirjev oddelka BMW M. Rezultat: vozila z izjemnim športnim značajem in edinstveno kombinacijo dinamike, udobja in primernosti za vsak dan.
Z opremo BMW M Performance pride dirkalni šport na cesto: inovativne komponente za nadgradnjo z ekskluzivnim dodatkom „Powered by M“ so bile razvite v tesnem sodelovanju z BMW M GmbH in pomenijo idealno osnovo za še bolj športno oblikovanje vašega vozila BMW.

BMW M V MOTOGPTM.

Najmočnejša črka na svetu v kraljevem razredu MotoGPTM.
Dolgo in uspešno partnerstvo: BMW M je od leta 1999 uradni avtomobil MotoGP in obenem močan ter zanesljiv partner organizatorja prvenstva MotoGP, Dorna Sports. Priprava varnostnih avtomobilov in uradnega voznega parka je v središču skupnega sodelovanja. V tej sezoni obsega vozni park skupno pet modelov BMW M in M Performance. In to pod vodstvom varnostnega avta BMW M4 Coupé Safety Car. Poleg tega je BMW M GmbH v preteklih letih neprestano širil svoje aktivnosti v prvenstvu MotoGP. Od leta 2003 se ob koncu vsake sezone podeli prestižna nagrada BMW M Award za najboljšega dirkača v skupnem seštevku MotoGP. V okviru BMW M MotoGP Experience lahko gostje doživijo nepozaben dirkaški konec tedna, kjer lahko ekskluzivno pokukajo v zakulisje kraljevega razreda, se udeležijo vodenega ogleda boksov z nekdanjim svetovnim prvakom Lorisom Capirossijem in izkusijo taksi vožnjo z aktualnim varnostnim avtom BMW M kot vrhuncem dneva. Več informacij o skupnem sodelovanju z MotoGP najdete na naslednji povezavi:

Najmočnejša črka na svetu v kraljevem razredu MotoGPTM.