Poprodajne storitve podjetja BMW: Moški vstopa v svoj BMW

NA ISTI STRANI CESTE.

Poprodajne storitve za podjetja.

Pot do uspeha je lahko različna. In ta pot ni vedno ravna; navsezadnje se ves poslovni svet vrti hitreje kot kadar koli prej. Največ se zagotovo govori o prihranku časa, nadzorovanju stroškov, organiziranosti in zaupanju. Če se lahko zanesete na partnerja, ki si prizadeva za enake cilje, je to veliko vredno. Odkrijte, kako vam lahko poprodajne storitve podjetja BMW pomagajo na vaši poti k boljšemu poslovanju.

Če imate vprašanja v zvezi s poprodajnimi storitvami za podjetja nas pokličite na spodnjo številko:

01 777 45 40

Preberi več
NA ISTI STRANI CESTE.Poprodajne storitve za podjetja.

PREGLED PREDNOSTI.

Poprodajne storitve za podjetja.

Servis BMW: Moški stoji pred vozilom BMW

PRIHRANEK ČASA.

Ne glede na to, kje ste, lahko s prilagojenimi poprodajnimi storitvami za podjetja BMW vedno ostanete mobilni in uživate v najdragocenejši vrednoti: času.

Poprodajne storitve podjetja BMW: Moški liže sladoled in nadzoruje svoje finance prek pametnega telefona

NADZOR NAD STROŠKI.

Izkoristite popoln nadzor in preglednost nad stroški – z individualnimi rešitvami in storitvijo, popolnoma prilagojeno vam in vašemu podjetju.

Poprodajne storitve podjetja BMW, BMW ConnectedDrive

PROFESIONALNO UPRAVLJANJE.

Odkrijte, kako vam lahko inovativne mobilne rešitve in digitalne storitve, kot je BMW ConnectedDrive, olajšajo vaša vsakodnevna opravila.

Ekskluzivna storitev: Moški spravlja torbo v prtljažnik vozila BMW

EKSKLUZIVNA STORITEV.

Mobilnost na najvišji ravni – to velja za potovanja z vozilom BMW, še posebej pa takrat, ko se zgodi kaj nepričakovanega. Takrat se lahko odzovemo hitro in učinkovito.

Poprodajne storitve podjetja BMW: Moški in ženska sedita v kavarni, v ozadju BMW

BLIŽNJICA DO USPEHA.

Poprodajne storitve za podjetja.

BLIŽNJICA DO USPEHA.

Poprodajne storitve za podjetja.

PRIHRANEK ČASA.

Mobilnost ni služba, ki traja od 9.00 do 17.00.

Zaposleni ljudje hitro izgubijo občutek za čas. Sestanki s strankami, urniki in tudi njihov prosti čas ne bi smeli nikoli čakati. Zato vam in vašemu voznemu parku nudimo najboljši servis in najkrajši čas nedelovanja. S to konkurenčno ponudbo lahko ustvarite zaslužek – in celo uživate v svojem prostem času.
Storitve BMW: Moški zre v daljavo
Hitri servis BMW in zagotovljena razporeditev časa: Moški pred vozilom BMW, ki gleda v kamero

Hitri servis BMW in zagotovljena razporeditev časa.

Nikomur ni všeč, če je njegov avtomobil dolgo časa nevozen. Če želite zagotoviti, da boste vi in vaše vozilo čim prej nazaj na cesti, sta vašim poslovnim strankam ekskluzivno na voljo hitri servis in zagotovljen termin srečanja. Naše posebej usposobljeno servisno osebje zagotavlja, da boste čim prej znova mobilni.
Poprodajne storitev podjetja BMW, partner BMW

Vaš lokalni partner BMW.

Razmišljamo globalno, ko pa se je treba odzvati hitro, pomagamo lokalno: zato imajo servisni partnerji BMW poslovalnice povsod po svetu. To pomeni, da imate v svoji bližini vedno zanesljiv kontakt ne glede na to, kje ste.
Servisni partner BMW: Moški se pogovarja pri mobilnem kiosku s hrano

Znanje in veščine iz enega vira: vse na enem mestu.

Uspeh projekta je zelo odvisen od organizacije. Zato je veliko bolje, če imate na voljo zanesljivega partnerja, ki lahko izpolni vse vaše potrebe. Z vašim servisnim partnerjem BMW ste v najboljših rokah – od rutinskega pregleda do prilagojenih storitev. Tako prihranite stroške, živce in predvsem čas.
Upravljanje storitev: Dve roki, ki držita vrečko čipsa

Najboljše prakse upravljanja servisa.

Univerzalni standardi zmanjšajo možnosti za nesoglasja v vašem poslovnem okolju. Če so »standardi« pri tem še vedno zelo visoki, nič ne ovira učinkovitih in hitrih postopkov. Zato vam nudimo najboljše upravljanje servisa in transparentne standarde servisnih storitev skupine BMW Group.
Storitev BMW Workshop: Moški se naslanja na BMW in je čips

Servis BMW in strokovno znanje in izkušnje iz delavnice.

V poslovnem svetu je zelo pomembno imeti partnerja, ki je 100-odstotno zanesljiv. To se v enaki meri nanaša tudi na vozni park. Vaš partner BMW ima strokovnjake, ki so vam pripravljeni pomagati in izpolnjujejo najvišje standarde. Navsezadnje obstaja ena stvar, na kateri se gradi zaupanje: izvrstno opravljeno delo.

NADZOR NAD STROŠKI.

Ker si za dodaten kilometer ni treba vzeti dodatnega časa.

Najboljši stroški so tisti, ki ne obstajajo. Pravi korak v to smer boste naredili, če boste temeljito preverjali stroške. Poprodajne storitve podjetja BMW zajemajo širok nabor rešitev, posebej prilagojenih vašim poslovnim potrebam.
BMW, nadzor nad stroški: Moški gleda svoj pametni telefon
BMW Service Inclusive: Moški sedi v svojem vozilu BMW in gleda v vzvratno ogledalo

BMW Service Inclusive.

Zniževanje stroškov voznega parka je eden največjih izzivov. S storitvijo BMW Service Inclusive pridobite popolno varnost in preglednost nad stroški. Vsa vključena servisna in vzdrževalna dela so vključena za obdobje po vaši izbiri in po privlačni fiksni ceni. In to velja za vse sodelujoče servisne partnerje po vsem svetu.
Več
Partnerji BMW: Moški podaja sladoled drugemu moškemu

Partnerji BMW.

Če želite biti v poslovnem svetu korak pred drugimi, morate imeti konkurenco ves čas na očeh. Z naši partnerji BMW je to tudi mogoče – priznani strokovnjaki v vaši okolici, ki zagotavljajo največjo kakovost. Tako lahko računate na veliko mero zanesljivosti in mobilno rešitev, ki hkrati zmanjša stroške in poveča vrednost.
Več
Partnerji BMW: Moški podaja sladoled drugemu moškemu

Originalni deli BMW.

Pozorni smo na podrobnosti; samo tako lahko zagotovimo najboljšo zmogljivost, dolgotrajno ohranjanje vrednosti in največjo mogočo varnost. Zato servisna dela in popravila na poslovnih vozilih in avtomobilih iz voznega parka izvajajo izključno servisni partnerji BMW – ob upoštevanju strogih pravil glede kakovosti in s kakovostnimi originalnimi deli BMW.

Več
Originalne storitve in popravila BMW: Moški s pametnim telefonom v roki stoji ob vozilu BMW

Originalne storitve in popravila BMW.

Avtomobili našega podjetja pomenijo dodano vrednost za vaše podjetje. Z originalnimi storitvami in popravili BMW poskrbimo, da tako tudi ostane, tudi če vozilo utrpi poškodbe zaradi nezgode ali toče. S strokovnim znanjem in najbolj sodobnimi načini popravila naši servisni specialisti popravijo vozilo profesionalno, tako da znova izpolnjuje vse zahteve glede varnosti in kakovosti skupine BMW.
Več
Pomoč na cesti BMW: Prodajalec sladoleda maha moškemu v vozilu BMW

Pomoč na cesti BMW.

V poslovnem svetu je dobro vedeti, na koga se lahko obrnete, če se zgodi najhujše. S storitvijo BMW za pomoč v primeru okvare vozila in nezgodno asistenco je strokovnjak vedno oddaljen le en klic stran. Tako lahko ostanete mobilni ne glede na to, kje ste, 24 ur na dan, 365 dni v letu.
Več

PROFESIONALNO UPRAVLJANJE.

Najpomembneje je, da pridete varno na cilj. In navsezadnje je to tudi pogoj za vse ostalo.

Ne glede na to, ali želite obiskati prijatelje, kolege ali stranke: varen prihod na cilj je vedno najpomembnejši. Zato v poprodajnih storitvah podjetja BMW razmišljamo izven klasičnih mobilnih rešitev. Z digitalnimi storitvami, kot je BMW ConnectedDrive, vam olajšamo vaša vsakodnevna opravila. Posledično je vaše delo bolj učinkovito, ciljno usmerjeno in sproščeno.
Poprodajne storitve podjetja BMW: Moški in ženska se pogovarjata. V ozadju vidimo BMW
Podatki voznega parka BMW: Moški in ženska v kavarni. V ozadju vidimo BMW

Podatki voznega parka BMW.

Tako je videti stroškovno učinkovito upravljanje voznega parka: S podatki voznega parka BMW lahko kadar koli dostopate do vseh pomembnih podatkov o vozilih in tako vedno spremljate trenutno stanje vašega voznega parka. Ker želimo zagotoviti največjo varnost podatkov, shranimo vse telemetrična podatke, ki jih je posredoval uporabnik, neposredno v strežnikih BMW.
BMW ConnectedDrive: Ženska in moški sedita za mizo in pijeta kavo. V ozadju avtomobil BMW

BMW ConnectedDrive.

Zahvaljujoč družbi BMW je vaš vozni park hitrejši in bolj učinkoviti, ko je na cesti. S pomočjo aplikacije BMW ConnectedDrive ste v digitalnem svetu tudi vodilni v tej panogi. Digitalne storitve povežejo vas in vaše zaposlene z vozili v zunanjem svetu. Analogno ali digitalno – s pomočjo družbe BMW ohranite najboljše povezave.
Več
Predvidljivo vzdrževanje: Ženska sedi za mizo, v rokah pa drži torbico

Predvidljivo vzdrževanje.

Predstavljajte si, da upravljate vozila, zaradi katerih imate vedno manj dela in ne vedno več. Obvestijo vas, še preden se pojavi okvara, in tako preprečijo neuporabnost vozila. Predvidljivo vzdrževanje je eden najbolj učinkovitih ukrepov za trajno vzdrževanje vašega voznega parka v najboljšem možnem stanju. Za vas to pomeni: zanesljivost, varnost in pomirjenost, ki jih potrebujete, če se želite osredotočiti na vaše poslovanje.
Izračun servisiranja vozila glede na režim uporabe: Ženska pred stavbo

Servisiranje vozila glede na režim uporabe.

Če postanejo poslovna področja bolj dinamična, lahko enako pričakujete tudi od vašega voznega parka. Določeni servisni intervali so stvar preteklosti. Dandanes vozila sama vedo, kdaj je čas za servisni pregled. Vaš BMW vam bo sam povedal, kdaj je čas za servis. Zamenjani bodo le tisti deli, ki jih je treba zamenjati. Tako boste privarčevali nepotrebne stroške in preprečili neuporabnost vozila.
BMW Teleservices: Ženska vstopa v BMW

BMW Teleservices.

Naslednja menjava olja, pregled vozila, nove zavorne ploščice: vse to so servisni termini, o katerih vam ni treba več razmišljati. Zahvaljujoč storitvam BMW Teleservices vaše vozilo samo ve, kdaj potrebuje kateri servis, in nam v skladu z zahtevami posreduje podatke o servisu, ki se nanašajo na vozilo. Če imate v voznem parku veliko vozil, to deluje tudi v večjem obsegu z upravljanjem voznega parka.
Več

EKSKLUZIVNA STORITEV.

Za uspeh je potrebna prava energija. Zaželeno je, da je ta prisotna tudi na štirih kolesih.

Na dolgi rok vas samo hitrost ne popelje do cilja. To vam bo na dolgi rok uspelo s standardi kakovosti in zanesljivo rastjo ter željo po odličnih storitvah. To je ta vodilna sila, ki nas vsak dan spodbuja, da delamo najbolje, kar znamo. V okviru poprodajnih storitev podjetja BMW vam nudimo servis na najvišji ravni – servis, na katerega se lahko zanesete. In ta ni le hiter, ampak prinaša v vašo stresno vsakodnevno rutino tudi sprostitev in varnost.
Servis BMW: Moški s torbo na ramenih stopi pred vrata
Aplikacija My BMW, moški spakira torbo v BMW

Aplikacija My BMW*.

Tudi če trenutno na vidite svojega vozila, imate vse pod nadzorom. Aplikacija My BMW je vaš daljinski upravljalnik, osebni asistent za mobilnost in še veliko več.
Izvedite več
Storitev služnostnega avtomobila BMW: V prtljažniku vozila BMW sta torba in rolka

Storitev služnostnega avtomobila BMW.

V natančno načrtovani vsakodnevni poslovni rutini ni prostora za mirovanje. Lahko se zanesete na nas: medtem ko je vaše vozilo v popravilu, vam bo vaš partner BMW priskrbel služnostno vozilo. To pomeni, da boste spet hitro nazaj na cesti in boste prispeli na naslednji sestanek povsem sproščeni. Lahko pa uživate v zasluženem počitku po delu.
Originalna kolesa BMW: Pogled na človeka pri kolesu vozila BMW

Originalni seti kompletov zimskih in letnih koles BMW.

Varna, zanesljiva in elegantna mobilnost ne bi smela biti odvisna od vremenske napovedi. Če želite poskrbeti, da se boste lahko 365 dni v letu brez skrbi odpravili na kratka in dolga potovanja, dobite pri nas vozila, ki so opremljena z originalnimi seti kompletov zimskih in letnih koles BMW.
Več
Originalne pnevmatike BMW: Moški na rolki

Originalne pnevmatike BMW z oznako zvezde.

Pnevmatike, ki želijo pridobiti zvezdo, morajo opraviti obsežen preskus. Ta vključuje preskušanje veliko več funkcij, kot jih predvideva zakonodaja. Optimiziran kotalni upor pomeni manjšo porabo goriva, kar se nato pozna na bilanci vašega voznega parka. Poleg tega so pnevmatike prilagojene podvozju določenega modela vozila BMW in tako zagotavljajo najboljšo zmogljivost.
Več

* Aplikacija My BMW je združljiva z vsemi modeli BMW, proizvedenimi od leta 2014, v kombinaciji z opcijo ConnectedDrive Services in združljivim pametnim telefonom. Razpoložljivost in funkcije aplikacije My BMW se lahko razlikujejo glede na državo.

Preberi več