KAROSERIJSKA DELA IN DELA NA LAKU BMW.

Optimalno popravilo vašega vozila BMW.

BMW poskrbi za popravilo vašega vozila in s tem zagotovi njegovo ohranjanje vrednosti. Bodisi karoserijska dela bodisi dela na laku, servisni specialisti BMW so opremljeni za tovrstna precizna popravila.
S specifičnim strokovnim znanjem in modernimi metodami popravila servisni specialisti izvršijo strokovno popravilo vašega BMW, da se lahko ponovno počutite povsem varno.

Preberi več

KAROSERIJSKA DELA BMW.

Karoserijska dela BMW so zavezana strogim kakovostnim zahtevam BMW in se izvajajo s strani visoko usposobljenih servisnih specialistov BMW. Bodisi rahla bodisi obsežna poškodba na karoseriji – z najmodernejšimi tehnikami popravila je vaše vozilo BMW z uporabo originalnih delov ponovno v takšni kondiciji, da izpolnjuje vse zahteve preizkusnih trčenj BMW.
Odlična kombinacija inovativne tehnike in izvrstne ekspertize omogoča, da je vaše vozilo po odpravi poškodbe na karoseriji ponovno uporabno in vam nudi varnost, ki jo od premium znamke pričakujete.

DELA NA LAKU BMW.

Ko pride do nesreče s poškodbami na laku ali škoda zaradi toče, izkoristite prednosti del na laku BMW, da se vzpostavi prejšnje stanje. Pri tem se uporablja ekološko sprejemljiv lak BMW ColorSystem na vodni osnovi.
Servisni specialisti BMW uporabljajo BMW ColorSystem z dobrim razlogom. Ta inovativni sistem laka nudi raztopino, ki je identična originalnemu lakiranju in s tem na vseh površinah zagotovi prave mojstrovine – in zato se uporablja tudi pri vseh jamstvenih delih. Poleg tega BMW ColorSystem prispeva k okoljski ozaveščenosti, s tem da se zmanjša emisija organskih topil.