MEHANSKA IN ELEKTRIČNA POPRAVILA BMW.

Imejte korist od ekspertize in kvalitete.

Pri popravilu na mehanski komponenti vozila BMW (npr. zavorne obloge ali koluti) ali elektronskem sistemu, kot je navigacijski sistem, se povpraša strokovnjake. Vaš pooblaščeni servis BMW razpolaga z obsežnim tehnološkim znanjem in izkušnjami ter najmodernejšo opremo, da vaše vozilo BMW ponovno vrne v odlično stanje.
Za popravila na vašem BMW se uporabljajo izključno originalni deli BMW. Ti so optimalno prilagojeni vašemu modelu BMW in izpolnjujejo najvišje standarde s področij kakovosti in funkcionalnosti. Popolnost, ki jo občutite na vsakem kilometru.

Preberi več

MEHANSKA POPRAVILA BMW.

Pri mehanskem popravilu, kot npr. izpuha ali blažilnika, lahko popolnoma zaupate izkušnjam in kompetenci svojega pooblaščenega servisa BMW. Konec koncev nihče ne pozna inovativne tehnike vašega BMW bolje, kot naši visoko usposobljeni servisni specialisti. TI skrbijo za to, da součinkovanje vseh mehanskih delov ponovno deluje brezhibno. Za vsako popravilo obrabljivega dela, kot so recimo zavorne obloge ali koluti, se uporabijo originalni deli BMW, ki so posebej prilagojeni vašemu modelu BMW. Zaradi svoje visoke zanesljivosti in dolge življenjske dobe so originalni deli BMW zelo ekonomični.

ELEKTRIČNA POPRAVILA BMW.

Za električna popravila na vašem vozilu je potrebno posebno strokovno znanje. Zato je vaš pooblaščeni servis BMW prvi naslov za takšna popravila. Ta poskrbi za to, da se med vsemi visokotehnološkimi komponentami vzpostavi brezhiben pretok podatkov in informacij.
Pri popravilu občutljive elektronike vozila, kot je npr. navigacijski sistem BMW ali druga krmilna naprava BMW, naši servisni specialisti BMW analizirajo nastalo napako in jo odpravijo – z obsežno ekspertizo in najmodernejšo opremo.