BMW serije 1, M135i xDrive (F40), kovinska barva Black Sapphire, pogled med vožnjo v mestu
M135i xDrive
Shop The Look
Cena56.800,00
Poraba goriva, kombinirana7,9 – 7,4l/100 km
Tip gorivaBencinDizel

THE 1

BMW M135i xDRIVE.

BMW serije 1, M135i xDrive (F40), kovinska barva Black Sapphire, pogled med vožnjo v mestu
Cena56.800,00
Poraba goriva, kombinirana7,9 – 7,4l/100 km
Tip gorivaBencinDizel
THE 1BMW M135i xDRIVE.

BMW M135i xDrive, ki ponuja večjo zmogljivost, več sloga in več užitka v vožnji, ni tukaj, da bi tekmoval z drugimi, ampak, da postavlja nove standarde. Njegova atletska zunanjost to nazorno dokazuje z značilnimi podrobnostmi, kot so posebna dvojna ledvička M135i xDrive mrežaste zasnove, M zadnji spojler in dve izpušni cevi s 100-mm zaključkoma. BMW M135i xDrive pa določa tempo tudi na cesti: zaradi standardne kombinacije diferenciala M Sport, BMW xDrive, športnega menjalnika Steptronic in krmiljenja M Sport orje ledino v svojem razredu v smislu okretnosti in vožnje skozi ovinek. Ta samozavestni BMW M1, ki ga poganja 4-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo z visoko vrtilno frekvenco, ponuja zmogljivost in vozno dinamiko na povsem novi ravni.

 

BMW M135i xDrive:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7,4 - 7,8
Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 168 - 179

UJEMANJE Z NJEGOVIM MOČNIM ZNAČAJEM.

Športna in napredna oblika novega BMW M135i xDrive je bila ustvarjena, da bi pritegnila občudujoče poglede v rekordnem času. Izredno izrazit sprednji del z velikimi odprtinami za zrak, markantno dvojno ledvičko mrežaste zasnove in nagnjenimi prilagodljivimi LED-žarometi zagotavlja nepozaben prvi vtis. Impresivna 19-palčna platišča iz lahke zlitine skupaj z dinamičnimi obrisi poudarjajo atletski značaj vozila. Na zadku pa prevladuje širok podaljšan zadnji odbijač s svojim vložkom v videzu difuzorja in dvema velikima 100-milimetrskima zaključkoma izpušnih cevi v barvi Cerium Grey. Tudi notranjost BMW M135i xDrive vas bo prevzela v trenutku. Sedeži M Sport, osvetljene okrasne obloge in velika panoramska steklena streha ustvarijo izjemno dinamično in velikodušno premijsko vzdušje.

Preberi več

OBLIKA.

Oprema visoke kakovosti za zunanjost in notranjost BMW M135i xDrive.

BMW M135i xDrive (F40), kovinska barva Black Sapphire, ledvička BMW mrežaste zasnove v barvi Cerium Grey

Ledvička BMW mrežaste zasnove.

Ledvička BMW mrežaste zasnove je v celoti na voljo v barvi Cerium Grey in ima dovršeno izdelano mrežo na notranji strani. Mrežasta struktura, navdihnjena z dirkanjem, daje globino in dodano vrednost sprednjemu delu ter s podrobnostmi določa visokokakovosten in dinamičen poudarek.
BMW M135i xDrive (F40), kovinska barva Black Sapphire, pogled od zadaj s paketom M Aerodynamics

Paket M Aerodynamics.

Paket M Aerodynamics z M posebnim sprednjim odbijačem, zadnjim odbijačem in masko bočnih pragov sporoča čisto dinamiko in krepi športni značaj vozila. Obloge so obarvane v barvi karoserije in vključujejo vložke v črni barvi visokega sijaja.
BMW M135i xDrive (F40), kovinska barva Black Sapphire, pogled od zadaj z M zadnjim spojlerjem

M zadnji spojler.

M zadnji spojler poudarja atletsko silhueto vozila in zmanjšuje neželeno aerodinamično dviganje. S tem ko proizvaja pritisno silo na zadnji premi, pa zagotavlja še večjo stabilnost vožnje.
BMW M135i xDrive (F40), kovinska barva Black Sapphire, pogled od zadaj z zaključkoma izpušnih cevi levo in desno v barvi Cerium Grey

Zaključki izpušnih cevi.

Ekskluzivno za M135i xDrive: poševna zaključka izpušnih cevi na levi in desni v barvi Cerium Grey. Na ta način izpušne cevi s 100-milimetrskim premerom vizualno nadalje krepijo športnost M135i xDrive.
BMW M135i xDrive (F40), notranjost s prednjima sedežema M Sport

Prednja sedeža M Sport.

Prednja sedeža M Sport z integriranima naslonoma za glavo, globokima sedežnima ploskvama, visokimi bočnimi stranicami in blazinami naslonjal nudita vozniku in sovozniku izboljšano oporo, tudi pri hitri vožnji skozi ovinke. Poleg tega lahko sedež prilagodite svoji telesni višini, zahvaljujoč integrirani nastavitvi širine naslonjala.
BMW M135i xDrive (F40), notranjost z M varnostnimi pasovi

M varnostni pasovi.

M varnostni pasovi z napenjalniki in omejevalniki zatezne sile se ponašajo z ekskluzivnimi šivi v klasičnih M barvah ter poudarjajo zelo kakovostno in športno vzdušje v notranjosti vozila.
BMW M135i xDrive (F40), kokpit z M usnjenim volanom

M usnjen volan.

M usnjen volan z multifunkcijskimi gumbi, M značko in integrirano zračno blazino za voznika je zasnovan s tremi kraki. Volanski obroč, oblečen v črno usnje Walknappa s črnimi šivi in izoblikovanima oporama za palec, pa zagotavlja neposreden, športen občutek krmiljenja.
BMW M135i xDrive (F40), notranjost z osvetljenimi notranjimi oblogami Illuminated Boston

Notranje obloge IIlluminated Boston.

Notranje okrasne letve "Illuminated Boston" s poudarkom "Mesh" na armaturni plošči in oblogi na vratih dajejo notranjosti progresivno ozračje z močnim občutkom vrednosti. Lesketajoči se vzorec diskretno osvetljene obloge ustvarja tako privlačno kot tudi prijetno vzdušje v vozilu.
BMW M135i xDrive (F40), kovinska barva M Misano Blue, videoposnetek

VOZNA DINAMIKA.

Funkcije vozne dinamike BMW M135i xDrive.

BMW M135i (F40), 4-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo

Motor BMW M135i xDrive.

Vrhunski športnik, ki zagotavlja čisti užitek v vožnji. 4-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo v BMW M135i xDrive je še posebej zmogljiv, saj je opremljen z novimi bati, večjim turbopolnilnikom, optimizirano napeljavo za posesani zrak, visokozmogljivim sistemom hlajenja in M izpušnim sistemom s krmiljenjem ventilov.
BMW M135i xDrive (F40), športni menjalnik Steptronic

Športni menjalnik Steptronic.

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic ponuja neverjetno športno pretikanje. Ali samodejno ali ročno z uporabo prestavne ročice ali prestavnih vzvodov na volanu – za udobno jadranje ali zelo dinamično vožnjo. V načinu SPORT in s prestavno ročico v levem položaju S/M so vklopi prestav nastavljeni za najboljšo zmogljivost.
BMW M135i xDrive (F40), podvozje M Sport

Podvozje M Sport.

M športno podvozje je spuščeno za približno deset milimetrov. Vključuje krajše vzmeti, bolj togo nastavitev blažilnikov in trše stabilizatorje. Vse to vodi k še neposrednejši zasnovi podvozja, ki omogoča izrazito športni slog vožnje.
BMW M135i xDrive (F40), zavore M Sport

Zavore M Sport.

Zavore M Sport imajo štiribatna nepremična zavorna sedla spredaj in enobatna plavajoča zavorna sedla zadaj v modri barvi ter so opremljene z M oznako. Na voljo imajo velike zavorne kolute, kar zagotavlja izvrstno zmogljivost zaviranja.
BMW M135i xDrive (F40), kovinska barva Black Sapphire s paketom M Performance, tričetrtinski pogled od spredaj

BMW M135i xDRIVE S PAKETOM M PERFORMANCE.

Paket M Performance dodatno krepi športni potencial vozila. Zmanjšanje mase, doseženo z ukrepi na podvozju, v notranjosti in z uporabo 18-palčnim kovanih platišč iz lahke zlitine, zagotavlja največjo zmogljivost pri pospeševanju in znatno poveča vozno dinamiko. Hkrati pa paket M Performance z osupljivimi oblikovnimi elementi v črni barvi, kot so pokrova zunanjih ogledal, ledvička BMW mrežaste zasnove, zaključki izpušnih cevi in zadnji spojler, omogoča, da bo povečana zmogljivost jasno vidna tudi od zunaj.

INOVATIVNE TEHNOLOGIJE.

Povezljivost in digitalne storitve pri BMW M135i xDrive.

Od vašega digitalnega pomočnika BMW Intelligent Personal Assistant prek poljubno programabilnega BMW Live Cockpit Professional do praktične rešitve Remote Software Upgrade: najnovejše tehnologije povezljivosti in inovativne digitalne storitve vam zagotavljajo največjo mero povezljivosti in udobja v BMW M135i xDrive.
BMW M135i xDrive (F40), BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional z navigacijsko funkcijo vključuje zelo kakovostno kompozicijo zaslonov, sestavljeno iz 10,25-palčnega nadzornega prikazovalnika visoke ločljivosti z upravljanjem na dotik in popolnoma digitalne 10,25-palčne instrumentne plošče. Operacijski sistem BMW različice 7 pa lahko upravljate tudi s pomočjo upravljalnika iDrive Touch.
BMW M135i xDrive (F40), BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

»Hej, BMW, lačen sem.« Vaš BMW Intelligent Personal Assistant bo našel najbližjo restavracijo in takoj načrtoval pot do tja. A zmore veliko več. Vaš BMW Intelligent Personal Assistant vam bo priskočil na pomoč glede funkcij vozila. In razumljivo pojasnil uporabne lastnosti. Pomaga vam, da boste enostavno in intuitivno upravljali svoj BMW.

BMW M135i xDrive (F40), Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Da bo vaš BMW ves čas posodobljen. Remote Software Upgrades lahko prenesete prek aplikacije My BMW ali neposredno v vozilu in jih nato namestite.

BMW M135i xDrive(F40), telefonija z brezžičnim polnjenjem

Telefonija z brezžičnim polnjenjem.

Telefonija z brezžičnim polnjenjem mobilnega telefona vključuje brezžično polnilno postajo in dodatni mikrofon za boljšo kakovost glasu pri prostoročnem telefoniranju za voznika in sovoznika. Povezava s strešno anteno izboljša sprejem mobilnega signala. Prek povezave Bluetooth lahko hkrati povežete dva mobilna telefona in avdio predvajalnik. Vključena je tudi tehnična zmogljivost za dostopno točko Wi-Fi.
BMW M135i xDrive (F40), integracija pametnih telefonov

Integracija pametnih telefonov.

Zakaj v svojem BMW ne bi uporabljali funkcij pametnega telefona, če pa ga lahko uporabljate kot običajno? Z integracijo pametnih telefonov vaše vozilo podpira Apple CarPlay in Android Auto s pomočjo brezžične povezave med vašim pametnim telefonom in vozilom. To vam omogoča udobno uporabo znanih funkcij in različnih aplikacij v vozilu.
BMW serije 1, F40, integracija pametnih telefonov

Integracija pametnih telefonov.

Zakaj v svojem BMW ne bi uporabljali funkcij pametnega telefona, če pa ga lahko uporabljate kot običajno? Z integracijo pametnih telefonov vaše vozilo podpira Apple CarPlay in Android Auto s pomočjo brezžične povezave med vašim pametnim telefonom in vozilom. To vam omogoča udobno uporabo znanih funkcij in različnih aplikacij v vozilu.
BMW M135i xDrive (F40), Remote Services

Remote Services.

Kje je moj BMW in ali je zaklenjen? Remote Services vam takoj pokažejo, kje je vaš BMW parkiran in ali je zaklenjen. Upravljajte klimatsko napravo ali pošljite naslednji cilj v svoj BMW iz udobja svojega kavča. Aplikacija My BMW vam omogoča udoben in varen dostop do vašega vozila, ne glede na to, kje ste.

BMW M135i xDrive (F40 MP) Digital Key

BMW Digital Key.

BMW Digital Key spremeni vaš združljivi pametni telefon[1] v čisto pravi avtomobilski ključ. Da bi odklenili vrata, preprosto pridržite pametni telefon poleg kljuke na vratih. Preden zaženete BMW, pa ga odložite v predal za pametni telefon. Poleg tega lahko digitalni ključ pošljete največ petim osebam in na primer tudi omejite največjo hitrost – odlična funkcija za voznike začetnike.

TEHNIČNI PODATKI ZA BMW M135i xDRIVE.

BMW M135i xDrive.

Najv. moč v kW (KM) :

225 (306) 

Pospešek 0 – 100 km/h v s:

4,8

Kombinirana poraba goriva v l/100 km:

7,8–7,4

Kombinirane Emisije CO2 v g/km: 

179–168

BMW Serija 1 F40 tehnični podatki skica

CENE, FINANCIRANJE IN LIZING ZA BMW M135i xDRIVE.

BMW FINANČNE STORITVE ZA BMW SERIJE 1 M135i xDRIVE.

BMW M135i xDrive (F40), kovinska barva M Misano Blue, tričetrtinski pogled od spredaj med parkiranjem z dvema osebama v ospredju

Pridite do cilja čim hitreje in prilagodljivo s finančnimi produkti po meri iz BMW Financial Services. Naj gre za financiranje ali lizing, je vsaka naša ponudba individualno prilagojena vašim potrebam in željam. Izvedite več o privlačnih rešitvah financiranja ali ustrezni ponudbi lizinga za svoj novi BMW M135i xDrive.

STORITVE BMW.

SERVIS IN ASISTENCA ZA BMW M135i xDRIVE.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Vsestransko in brezskrbno potovanje za električna vozila: ta paket vam ponuja 100-% preglednost in možnost udobnega načrtovanja. Sami izberite trajanje ali 4 ali 6 let – ali pa 3 leta, če imate sklenjen lizing. Vsebina servisnega paketa:
  • Pregled vozila
  • Servis mikrofiltra
  • Servis zavorne tekočine
Izvedite več o BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Z inovativnimi Teleservices iz BMW ConnectedDrive vam BMW pomaga, da ohranite trezno glavo: ko je vzdrževanje potrebno ali v primeru okvare, vašem prednostnem servisnem partnerju BMW posredujejo vse ustrezne podatke o vozilu. Servisni partner bo nato stopil z vami v stik, da se dogovorite za termin. Lahko se zanesete na hitro in preprosto storitev, zato vam ni treba razmišljati o vsem. Edina zahteva je, da ste registrirali svoje vozilo na spletnem portalu BMW ConnectedDrive in izbrali servisnega partnerja. Odkrijte, kako lahko storitev BMW Teleservices prinese več udobja v vaše življenje.
Izvedite več o BMW Teleservices
Pomoč na cesti BMW

Pomoč na cesti BMW.

Brezplačna pomoč na cesti BMW je na voljo vsem voznikom BMW 24 ur na dan vse dni v letu. Le en klic, in naši strokovnjaki vam bodo na voljo, bodisi po telefonu bodisi na samem kraju, če je potrebno.
Izvedite več o pomoči na cesti BMW
Zaposleni pri BMW svetuje stranki

ŽELITE OSEBNO SVETOVANJE?

Če imate kakršna koli vprašanja, potrebujete dodatne informacije ali želite posebne ponudbe za BMW M135i xDrive, se obrnite na trgovca z vozili BMW v svoji bližini. Naše strokovno servisno osebje BMW vam bo z veseljem svetovalo po telefonu ali neposredno na kraju samem.

PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2.

BMW M135i xDrive:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7,9 – 7,4
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 178 – 168

Uradne številke o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti WLTP upoštevajo vso dodatno opremo v primeru izmerjenih dosegov. Za novo homologirana vozila od 01. 01. 2021 uradne specifikacije obstajajo samo v skladu z WLTP. Dodatne informacije o merilnih postopkih NEDC in WLTP boste našli na www.bmw.si/emisije.

Preberi več

Poraba goriva in CO2 emisije.

BMW M135i xDrive:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,0–7,4
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 180–167

Uradni podatki o porabi goriva, emisijah CO2, porabi električne energije in električnem dosegu so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom in ustrezajo Uredbi (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Pri dosegu podatki, določeni v skladu z WLTP, upoštevajo kakršno koli dodatno opremo (ki je v tem primeru na voljo na nemškem trgu). Pri vozilih, ki so bila na novo homologirana od 1. januarja 2021, obstajajo le uradni podatki po WLTP. Poleg tega se vrednosti NEDC z Uredbo ES 2022/195 črtajo iz potrdil o skladnosti s 1. januarjem 2023.

Za več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP obiščite www.bmw.si/emisije.

Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije.

 

Preberi več

Poraba goriva in CO2 emisije.

  • BMW M135i xDrive:
    Poraba goriva v l/100 km (kombinirano): 7,8–7,4
    Emisije CO2 v g/km (kombinirano): 179–168

    Uradne številke porabe goriva, emisij CO2, porabe električne energije in električnega dosega so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom in v skladu s spremenjeno Uredbo (EU) 715/2007. Številke WLTP upoštevajo morebitno dodatno opremo v primeru dosegov. Za vozila, ki so bila na novo homologirana od, 01.01.2021, uradne specifikacije obstajajo le v skladu z WLTP. Dodatne informacije o merilnih metodah NEDC in WLTP najdete na www.bmw.si/emisije.