BMW X6 M, posebno lakiranje BMW Individual v barvi Urban Green, F96, 2020, SUV, tričetrtinski pogled od spredaj
Cena148.950,00
ZmogljivostDo 625 KM (460 kW)
Tip gorivaBencinDizel

THE X6 M

BMW X6 M, posebno lakiranje BMW Individual v barvi Urban Green, F96, 2020, SUV, tričetrtinski pogled od spredaj

MODELI BMW X6 M.

Cena148.950,00
ZmogljivostDo 625 KM (460 kW)
Tip gorivaBencinDizel
THE X6 MMODELI BMW X6 M.

BMW X6 M Competition, BMW X6 M, BMW X6 M50i in BMW X6 M50d.


Modeli BMW X6 M dokazujejo svojo ekstrovertirano prevlado z izjemno vozno dinamiko, izrazno M-obliko in neprekosljivo okretnostjo. Odkrijte štiri ekstrovertirane športne terenske kupeje: BMW X6 M50i in BMW X6 M50d vas bosta osupnila z edinstveno kombinacijo visoke zmogljivosti, udobja in učinkovitosti. BMW X6 M z M xDrive navdušuje z razkošno notranjostjo in vozno dinamiko, opredeljeno z gensko zasnovo iz sveta motošporta. Adrenalinska vozna izkušnja pa v še zmogljivejšem in vpadljivejšem BMW X6 M Competition z M xDrive dobi dodaten pospešek.

BMW X6 M Competition:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 13,4 – 13,1
Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 305 – 299

BMW X6 M:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 13,4 – 13,1
Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 305 – 299

BMW X6 M50i:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 12,0 – 11,2
Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 275 – 257

BMW X6 M50d:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,3 – 6,9
Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 174 – 181

Preberi več

MODELI BMW X6 M V PRIMERJAVI.

Najpomembnejša dejstva o zmogljivosti na kratko: pogonski sklop, podvozje in najv. moč motorja.

BMW X6 M COMPETITION.

Največja vozna dinamika in ekskluzivnost.
 • Visoko zmogljiv 8-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo
BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, posebno lakiranje BMW Individual v barvi Urban Green, tričetrtinski pogled od spredaj

BMW X6 M.

Vozna dinamika in ekskluzivnost na najvišji ravni.
 • Visoko zmogljiv 8-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo
BMW X6 M, F96, 2020, SUV, tričetrtinski pogled od spredaj

BMW X6 M50i.

Visoka zmogljivost s športnim pridihom.
 • M TwinPower Turbo 8-valjni bencinski motor
BMW X6 M50i, G06, 2018, SUV, kovinska barva Manhattan, tričetrtinski pogled od spredaj

BMW X6 M50d.

Visoka moč in učinkovitost z maksimalno primernostjo za vsakodnevno uporabo.
 • M TwinPower Turbo 6-valjni dizelski motor
 • 8-stopenjski športni menjalnik Steptronic
 • BMW xDrive
 • 294 kW (400 KM), 760 Nm, 0-100 km/h v 5,2 s
BMW X6 M50d, G06, 2018, SUV, kovinska barva Manhattan, tričetrtinski pogled od spredaj
 • BMW X6 M COMPETITION.
 • BMW X6 M.
 • BMW X6 M50i.
 • BMW X6 M50d.

BMW X6 M COMPETITION IN BMW X6 M – FUNKCIJE VISOKE ZMOGLJIVOSTI.

Navdih iz sveta motošporta: pregled tehnologij pogonskega sklopa in podvozja.

Izjemna zmogljivost in dinamika modelov BMW X6 M Competition in BMW X6 M temelji na naboru visoko razvitih tehnologij pogonskega sklopa in podvozja, ki izvirajo iz sveta motošporta. Tako med udobno vožnjo kot pri dirkanju na dirkalni stezi izjemna natančnost in okretnost neprekinjeno skrbita za M značilen občutek vožnje.
BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, visokozmogljiv 8-valjni bencinski motor BMW M TwinPower Turbo

Visokozmogljiv 8-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo.

Najnovejša različica visokozmogljivega 8-valjnega bencinskega motorja M TwinPower Turbo zagotavlja zmogljivost v skladu z najnovejšimi standardi. Enota z visokimi vrtljaji razvije moč 460 kW (625 KM). Dva turbo polnilnika izstopata po zaslugi izpušnega kolektorja med valji in optimalnimi odzivnimi lastnostmi. Motor V8 je zasnovan tudi za ekstremne obremenitve na dirkalni stezi.

BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, M posebno podvozje

M posebno podvozje.

M posebno podvozje z aktivnim M diferencialom je izrazit primer dinamičnega potenciala vozila. Poleg treh načinov vožnje, kot so COMFORT, SPORT in SPORT+, lahko izbirate tudi med tremi različnimi nastavitvami dinamičnega nadzora stabilnosti (DSC), s čimer boste prilagodili stopnjo stabilizacije želenemu slogu vožnje.
BMW X6 M Competition, M xDrive, posebno lakiranje BMW Individual v barvi Urban Green, SUV, F96, 2020, SUV, stranski pogled

M xDrive.

BMW M xDrive z aktivnim M diferencialom zagotavlja najboljši oprijem in vozno dinamiko pri vsakodnevni uporabi, pa tudi na dirkališču. M posebna tehnologija združuje značilno okretnost zadnjega pogona z nadzorom štirikolesnega pogona. Na voljo sta dve različici, 4WD in 4WD Sport.
BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, 8-stopenjski športni menjalnik M Steptronic s funkcijo Drivelogic, notranjost

8-stopenjski športni menjalnik M Steptronic s funkcijo Drivelogic.

8-stopenjski športni menjalnik M Steptronic s funkcijo Drivelogic ponuja številne možnosti pretikanja: od izjemno dinamičnega do nadvse udobnega in tekočega z varčno porabo goriva. S prestavno ročico ali prestavnima vzvodoma na volanu lahko pretikate ročno ali pa vozilo nastavite v samodejni način in pustite, naj menjalnik opravi svoje delo.
BMW X6 M Competition, M Servotronic, F96, 2020, SUV, kokpit

M Servotronic.

M Servotronic zagotavlja optimalno krmilno silo v vseh voznih razmerah, tako da se prilagaja trenutni hitrosti vožnje. Poleg tega zagotavlja neposreden in natančen občutek krmiljenja pri vseh hitrostih. Sistem je posebej prilagojen M vozilom in nudi dve različni krivulji karakterističnega diagrama.
BMW X6 M Competition, zavore M Compound, F96, 2020, SUV, pogled od blizu

Zavore M Compound.

Zaradi posebne mešanice materialov zavore M Compound dosegajo odlične vrednosti pojemka ter so izjemno stabilne in zelo trpežne. Tudi lažje so, kar pozitivno vpliva na okretnost, dinamiko in pospešek. Visokozmogljive M posebne zavore odlikujejo zavorna sedla v kovinski modri barvi z M oznako.
BMW X6 M Competition, izpušni sistem M Sport, posebno lakiranje BMW Individual v barvi Urban Green, F96, 2020, SUV, pogled od zadaj

Izpušni sistem M Sport.

Izpušni sistem M Sport zagotavlja dinamičen zvok, ki ga je mogoče spremeniti s pomočjo integriranega mehanizma izpušnega ventila. S programoma SPORT in SPORT+, ki ju je mogoče izbrati s pomočjo gumbov vozne dinamike, je zvok motorja dodatno poudarjen, medtem ko program, usmerjen v udobje, daje prednost bolj diskretni akustiki motorja.

BMW X6 M COMPETITION – OBLIKOVNE ZNAČILNOSTI.

M posebni oblikovni poudarki na zunanjosti in v notranjosti.

Vrhunski športnik izjemnega značaja. BMW X6 M Competition ne odlikuje le brezkompromisna visoka zmogljivosti, ampak tudi napredno individualno oblikovanje. Prepoznavni M sestavni deli v črni barvi, ki so opcijsko na voljo tudi iz karbonskih vlaken, dopolnjujejo dinamičen videz visokozmogljivega športnega terenskega kupeja, od izrazito oblikovanega podaljšanega sprednjega odbijača do impresivnega zadka. V notranjosti M poudarki, kot sta M multifunkcijska prednja sedeža z osvetljenim logotipom X6 M in popolnoma integriranim naslonom za glavo ali M posebna prestavna ročica, poudarjajo ekskluzivno športnost kokpita, dosledno usmerjenega k vozniku.
BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, posebno lakiranje BMW Individual v barvi Urban Green, tričetrtinski stranski pogled
BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, posebno lakiranje BMW Individual v barvi Urban Green, SUV, M posebna ledvička, zunanjost

M posebna ledvička.

M posebna ledvička s črnimi prečkami podvojene zasnove in črnim okvirjem ima logotip X6 M črne barve in nadalje poudarja okrepljen športni značaj vašega vozila.
BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, posebno lakiranje BMW Individual v barvi Urban Green, M bočne škrge črne barve, zunanjost

M bočne škrge črne barve.

M bočne škrge na sprednjih stenah z integriranim logotipom X6 M so pri X6 M Competition zasnovane v črni barvi.
BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, posebno lakiranje BMW Individual v barvi Urban Green, pokrova zunanjih ogledal M Carbon, zunanjost

Pokrova zunanjih ogledal M Carbon.

Opcijska pokrova zunanjih ogledal M Carbon poudarjata močno in športno obliko vozila.
BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, posebno lakiranje BMW Individual v barvi Urban Green, zadnji spojler M Carbon, zunanjost

Zadnji spojler M Carbon.

Opcijski zadnji spojler M Carbon poudarja močno, športno obliko vozila in občutno zmanjšuje neželeno dviganje na zadnji premi.
BMW X6 M Competition, F96, SUV, BMW, posebno lakiranje BMW Individual v barvi Urban Green, zaključki izpušne cevi v izvedbi Black Chrome, zunanjost

Zaključki izpušne cevi v izvedbi Black Chrome.

Ekskluzivni zaključki izpušne cevi M Competition v izvedbi Black Chrome so na levi in desni strani zadnjega difuzorja ter krepijo izrazit visokozmogljiv značaj vozila.
BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, vstopne letve z napisom "X6 M Competition", pogled od blizu

Vstopne letve z napisom "X6 M Competition".

Takoj, ko vstopite, vas in sopotnika pozdravijo vstopne letve na pragovih vrat z napisom "X6 M Competition". Oznaka na črnih vložkih spredaj na levi in desni strani izžareva premijsko kakovost in ekskluzivnost.
BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, M multifunkcijski sedeži iz usnja Merino, notranjost

M multifunkcijski sedeži.

M multifunkcijska prednja sedeža ekskluzivne oblike z osvetljenim logotipom X6 M na naslonih za glavo odražata atletski videz vozila. Nižja sedežna blazina in visoki bočni stranici poudarjajo školjkasti videz in zagotavljajo odlično bočno oporo. Z obsežnimi možnostmi nastavitev pa je mogoče doseči največje udobje. Črno oblazinjenje v dveh odtenkih iz usnja Merino s kontrastnimi šivi v barvi Midrand Beige je rezervirano izključno za X6 M Competition. Opremo dopolnjujejo izrazite bočne stranice in kolenski blazini na sredinski konzoli iz Alcantare.
BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, kolenske blazine, notranjost, pogled od blizu

Kolenske blazine.

Sredinska konzola v BMW X6 M Competition je opremljena s kolenskima blazinama za voznika in sovoznika, kar zagotavlja dodatno bočno oporo, ki je zlasti dobrodošla med dinamično vožnjo.
BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, M varnostni pasovi, notranjost

M varnostni pasovi.

M varnostni pasovi z napenjalniki in omejevalniki zatezne sile se ponašajo z okrasnimi šivi v klasičnih M barvah ter poudarjajo izjemno kakovostno in športno vzdušje v notranjosti vozila.
BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, M prestavna ročica z Drivelogic, notranjost, sredinska konzola

M prestavna ročica s stikalom Drivelogic.

Nova oblika M prestavne ročice s stikalom Drivelogic in gumbom P zagotavlja odličen občutek v roki in jo je zelo preprosto uporabljati.
BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, M posebna instrumentna plošča, kokpit

M posebna instrumentna plošča.

Popolnoma digitalna M posebna instrumentna plošča vozniku zagotavlja vse pomembne informacije in možnost izbire prikazanih vsebin. Hkrati lahko s funkcijo M View omejite izbor prikazanih informacij na zgolj bistvene in tako med izrazito dinamično vožnjo spremljate le najnujnejše podatke.
BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, M dvojna ledvička, pogled od spredaj
BMW X6 M, F96, 2020, SUV, 21-palčna M lita alu. platišča dvobarvna Orbit Grey, pogled od blizu
BMW X6 M, F96, 2020, SUV, podaljšan zadnji odbijač, pogled od zadaj
BMW X6 M, F96, 2020, SUV, M usnjen volan s kontrastnimi šivi, kokpit
BMW X6 M, F96, 2020, SUV, M multifunkcijski sedeži z logotipom X6 M, notranjost

OBLIKOVNI POUDARKI BMW X6 M.

Od okvirja ogromne M ledvičke, prek M bočnih škrg in pokrovov zunanjih ogledal, pa vse do zaključkov izpušne cevi X6 in M logotipa na zadku – kromirani oblikovni elementi prinašajo športen in eleganten poudarek na zunanjosti BMW X6 M. K izjemnemu vtisu zelo pripomorejo tudi velika 21-palčna platišča iz lahke zlitine dvobarvnega videza Orbit Grey. Ekskluzivni značaj s se nadaljuje tudi v notranjosti. Začenši z vstopno letvijo z osvetljenim logotipom X6 M v brušenem kromu, se notranjost ponaša z ekskluzivnimi podrobnostmi, kot so M usnjen volan s kontrastnimi šivi ali M multifunkcijska prednja sedeža z oblazinjenjem iz premijskega usnja Merino finozrnate strukture. Izjemno vzdušje lepo zaokrožijo visokokakovostne funkcije, kot sta BMW Live Cockpit Professional z 12,3-palčnim nadzornim prikazovalnikom visoke ločljivosti in popolnoma digitalna 12,3-palčna instrumentna plošča.

BMW X6 M50i IN M50d – POUDARKI IZDELKA.

Vozna dinamika in oblikovne značilnosti BMW X6 M50i in BMW X6 M50d.

Poslovite se od povprečja. Z revolucionarnimi pogonskimi tehnologijami, kot so nadvse zmogljivi bencinski in dizelski motorji M TwinPower Turbo, poleg izredno natančnih komponent za izboljšanje vozne dinamike, kot sta prilagodljivo M podvozje Professional in sistem štirikolesnega pogona xDrive, nova modela BMW X6 M50i in M50d ponujata okretnost na najvišji ravni.
BMW X6 M50i, G06, 2018, SUV, moški stoji ob vozilu, tričetrtinski pogled od zadaj
BMW X6 M50i, G06, 2018, SUV, 8-valjni bencinski motor BMW TwinPower Turbo

BMW X6 M50i.

8-valjni bencinski motor  M TwinPower Turbo v BMW X6 M50i združuje dva turbopolnilnika s popolnoma spremenljivim krmiljenjem ventilov Valvetronic in neposredno visokotlačno vbrizgavanje goriva High-Precision Injection. Doseže največjo izhodno moč 390 kW (530 KM) in 750 Nm največjega navora. Oba turbopolnilnika sta kompaktno nameščena med vrstama valjev.

BMW X6 M50d, G06, 2018, SUV, vrstni 6-valjni dizelski motor BMW M TwinPower Turbo

BMW X6 M50d.

Vrstni 6-valjni dizelski motor  M TwinPower Turbo v BMW M50d je izjemen v vseh pogledih. Najsodobnejša tehnologija, kot sta večstopenjsko polnjenje s štirimi turbopolnilniki in sistem skupnega voda z visokotlačnim vbrizgavanjem, zagotavlja impresivno moč v vseh voznih razmerah vse do 760 njutonmetrov.

BMW X6 M50i, G06, 2018, SUV, športni menjalnik Steptronic, kokpit, M usnjen volan

Športni menjalnik Steptronic.

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic s funkcijo Launch Control omogoča športno pretikanje, tako samodejno kot ročno s prestavno ročico ali prestavnima vzvodoma na volanu – za udobno in umirjeno ali dinamično vožnjo. V načinu SPORT in položaju prestavne ročice v levi stezi S/M so vklopi prestav nastavljeni za najboljšo zmogljivost.
BMW X6 M50i in M50d, prilagodljivo M podvozje, G06, 2018, SUV

Prilagodljivo M podvozje

Prilagodljivo M podvozje se lahko kadarkoli električno prilagodi, da ustreza pogojem na cesti in voznim razmeram. S pomočjo stikala za uravnavanje vozne dinamike lahko prav tako prilagodite karakteristike podvozja, kar vam omogoča želeni slog vožnje – od udobnega do izredno športnega z izrazito okretnim obnašanjem vozila.
BMW X6 M Competition, G06, 2018, SUV, prestavna ročica z M značko, notranjost, pogled od blizu

Prestavna ročica z M značko.

Sredinska konzola je opremljena z barvno M značko pred prestavno ročico, kar poudarja športno vzdušje v notranjosti in kaže na prednosti v smislu vozne dinamike tega visokozmogljivega športnika.
BMW X6 M50i, G06, 2018, SUV, izpušni sistem M Sport, zadek

Izpušni sistem M Sport.

Izpušni sistem M Sport* zagotavlja akustiko, ki se lahko prilagodi še intenzivnejšemu zvoku motorja z gumbi za uravnavanje vozne dinamike v programih SPORT in SPORT+, medtem ko daje program, usmerjen k udobju, prednost diskretnejšemu zvoku motorja. * Na voljo samo za BMW X6 M50i.
BMW X6 M50i, inteligentni sistem štirikolesnega pogona xDrive,G06, 2018, SUV

BMW xDrive.

Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive brezhibno in spremenljivo porazdeli pogonski moment med sprednjo in zadnjo premo za največji možni oprijem, vozno dinamiko in varnost v vseh voznih razmerah. Za še boljšo okretnost pa na primer elektronsko nadzorovana porazdelitev moči izravna prekrmiljenje ali podkrmiljenje v ovinkih.
BMW X6 M50i, notranjost s poudarkom na stikalu za uravnavanje vozne dinamike, G06, 2018, SUV

Stikalo za uravnavanje vozne dinamike.

Stikalo za uravnavanje vozne dinamike omogoča vozniku, da izbira med standardnim načinom COMFORT, načinom ECO PRO, usmerjenim k večji učinkovitosti, in načinom SPORT, ki poudari še bolj dinamično vožnjo. Nova interaktivna funkcija Adaptive Mode stalno prilagaja prilagodljivo podvozje, krmilni mehanizem in menjalnik Steptronic, da ustrezajo trenutnim voznim razmeram.
BMW X6 M50i, G06, 2018, SUV, platišče iz lahke zlitine, zunanjost

22-palčna M lita alu. platišča 747 M.

22-palčna M lita alu. platišča v obliki 747 M zagotavljajo čvrste temelje za BMW X6 M50i in M50d. Platišča z V-kraki in M posebnim lakiranjem v barvi Cerium Grey pa lepo zaokrožijo športni videz in avtoriteto obeh športnih terenskih kupejev.
BMW X6 M50i, G06, 2018, SUV, zadnji spojler M Carbon, pogled od blizu

Zadnji spojler M Carbon.

Zadnji spojler M Carbon poudarja močno, športno obliko vozila in občutno zmanjšuje neželeno dviganje na zadnji premi.
BMW X6 M50i, M50d, G06, 2018, SUV, notranjost, M usnjen volan, pogled od blizu

M usnjen volan

M usnjen volan z multifunkcijskimi gumbi, M značko in integrirano zračno blazino za voznika se ponaša s trikrako zasnovo. Volanski obroč, oblečen v črno usnje Walknappa s črnimi šivi in izoblikovanima oporama za palec, pa zagotavlja neposreden, športen občutek krmiljenja.
BMW X6 M50i, M50d, G06, 2018, SUV, pokrova zunanjih ogledal M Carbon, pogled od blizu

Pokrova zunanjih ogledal M Carbon.

Pokrova zunanjih ogledal M Carbon poudarjata močno in športno obliko vozila.

BMW X6 M: SISTEMI ZA POMOČ VOZNIKU IN DIGITALNE TEHNOLOGIJE.

Modeli BMW X6 M ne navdušijo le s svojo visoko zmogljivostjo in videzom, temveč nudijo tudi širok nabor asistenčnih sistemov in inteligentnih funkcij. Inovativne funkcije, kot je ključ z zaslonom BMW, so lep prikaz posebnega udobja, ki ga vozila nudijo, še preden vstopite vanje. Revolucionarni sistemi za pomoč vozniku zagotavljajo podporo med vožnjo vse do zadnjih manevrov med parkiranjem. Z BMW Live Cockpit Professional in M posebnim projektorjem Head-Up bodo v vašem vidnem polju ves čas prikazane vse nepogrešljive informacije, medtem ko vam BMW Intelligent Personal Assistant vedno stoji ob strani z nasveti in drugo pomočjo.
BMW X6 M, F96, 2020, SUV, Driving Assistant Professional, notranjost

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional omogoča optimalno udobje in varnost pri vožnji v kritičnih ali monotonih prometnih razmerah. Poleg funkcij sistema Driving Assistant vključuje še asistenta za krmiljenje in ohranjanje vozila na voznem pasu z razširjenimi funkcijami, asistenta za zaustavitev v sili in asistenta za ohranjanje voznega pasu z aktivno zaščito pred bočnim trkom.
BMW X6 M, F96, 2020, SUV, parkirni asistent Plus, notranjost

Parkirni asistent Plus

Parkirni asistent Plus olajša parkiranje in manevriranje vozila. Med drugim vključuje sistem Surround View, vključno s Top View, Panorama View, Remote View 3D, pa tudi pomoč pri bočnem parkiranju, funkcijo zaviranja v sili aktivnega nadzora razdalje pri parkiranju, parkirnega asistenta z vzdolžnim in prečnim vodenjem ter asistenta za vzvratno vožnjo.
BMW X6 M, F96 2020 SUV, BMW Intelligent Personal Assistant, notranjost

BMW Intelligent Personal Assistant.

Ali ne bi bilo čudovito, če bi bil BMW tudi vaš osebni avtomobilski strokovnjak? Komunicirajte s svojim vozilom prek BMW Intelligent Personal Assistant. Izgovarjajte naravne ukaze za upravljanje številnih funkcij vozila. Asistent lahko pojasni teme o vašem vozilu in vam pomaga, da se še bolje seznanite s svojim BMW.
BMW X6 M, F96, 2020, SUV, M poseben projektor Head-Up, notranjost

M poseben projektor Head-Up.

Polnobarvni projektor BMW Head-Up z M posebnim projektorjem* projicira vse za vožnjo pomembne informacije neposredno v vaše vidno polje, zaradi česar se lahko popolnoma osredotočite na vožnjo. Prikazujejo se informacije, kot so trenutna hitrost in, odvisno od opreme, navigacijski napotki, informacije o omejitvi hitrosti, prikaz prepovedi prehitevanja ter telefonski in razvedrilni seznami. * Na voljo samo pri BMW X6 M Competition in BMW X6 M.
BMW X6 M, F96, 2020, SUV, BMW Live Cockpit Professional, notranjost

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional z navigacijsko funkcijo vključuje dva visokokakovostna zaslona, ​​sestavljena iz 10,25-palčnega nadzornega zaslona visoke ločljivosti, ki ga je mogoče upravljati na dotik, in popolnoma digitalnega 12,3-palčnega zaslona instrumentov. Operacijski sistem BMW 7 je mogoče upravljati tudi preko iDrive Touch Controllerja.

BMW X6 M, F96, 2020, SUV, G06, ključ z zaslonom BMW

Ključ z zaslonom BMW in M logotipom.

Ključ z zaslonom BMW in logotipom M prikazuje različne informacije o stanju vozila in omogoča upravljanje izbranih funkcij s pomočjo vgrajenega zaslona na dotik. Tako se lahko funkcije vozila udobno upravljajo s pomočjo avtomobilskega ključa.
Digital Key BMW X6 M F96 2020 SUV G06

BMW Digital Key.

Digitalni ključ BMW spremeni vaš združljiv pametni telefon* v ključ vozila. Za odklepanje preprosto držite pametni telefon ob kljuki vrat; preden zaženete svoj BMW, ga položite na pladenj za pametni telefon. Poleg tega lahko digitalni ključ pošljete največ petim prijateljem. *BMW Digital Key je združljiv le z izbranimi pametnimi telefoni. Seznam združljivih pametnih telefonov je na voljo na bmw.com/digitalkey. Uporaba digitalnega ključa BMW zahteva opremo Teleservices.

TEHNIČNI PODATKI ZA MODELE BMW X6 M.

BMW X6 M Competition in drugi modeli.

Najv. moč v kW (KM) pri vrt./min:

441 (600) / 6000

Najv. navor (Nm) pri vrt./min:

750 / 1800-5600

Pospešek 0 – 100 km/h v s:

3,9

Poraba goriva (kombinirana) v l/100 km:

13.4–13.1

BMW X6 M Competition, F96, 2020, tehnični podatki, tričetrtinski pogled od zadaj
BMW X6, G06, 2018, SUV, tričetrtinski pogled od spredaj med parkiranjem

THE X6

BMW X6 odlikuje edinstven videz v kombinaciji s športnim in suverenim značajem, ki ga zaznamujejo zmogljiv motor, natančno podvozje in nabor opreme, kot je paket xOffroad.

CENE, FINANCIRANJE IN LIZING ZA MODELE BMW X6 M.

BMW FINANCIAL SERVICES ZA MODELE BMW X6 M.

BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, BMW Financial Services, tričetrtinski pogled od spredaj med mirovanjem

Naj gre za financiranje ali lizing, je vsaka naša ponudba individualno prilagojena vašim potrebam in željam.

BMW SERVICE INCLUSIVE ZA MODELE BMW X6 M.

BMW Service Inclusive, zaposleni pri BMW Service pozdravi stranko

#whateverhappens. Vsestransko in brezskrbno potovanje: ta paket vam ponuja 100-% preglednost in preprosto načrtovanje za izbrano obdobje trajanja ali število prevoženih kilometrov.

 

 • Pregled vozila skladno s specifikacijami BMW
 • Servis mikrofiltra
 • Servis zavorne tekočine
Podpora uporabnikom BMW, zaposleni pri BMW Service se pogovarja s stranko

ŽELITE OSEBNO SVETOVANJE?

Če imate kakršna koli vprašanja, potrebujete dodatne informacije ali želite posebne ponudbe za BMW X6 M, se obrnite na trgovca z vozili BMW v svoji bližini. Naše strokovno servisno osebje BMW vam bo z veseljem svetovalo po telefonu ali neposredno na kraju samem.

Poraba goriva in emisije CO2 za modele BMW X6 M.

BMW X6 M Competition:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 13,3 – 13,1
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 305 – 299

BMW X6 M:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 13,3 – 13,1
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 305 – 299

BMW X6 M50i:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 12,0 – 11,2
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 275 – 256

BMW X6 M50d:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): x,x – x,x
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): xxx – xxx

Uradni podatki o porabi goriva in emisijah CO2 so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. V primeru dosega vrednosti po WLTP upoštevajo vso dodatno opremo. Za novo homologirana vozila od 01. 01. 2021 uradne specifikacije obstajajo samo v skladu z WLTP. Več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP boste našli na www.bmw.si/emisije.

Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 novih osebnih avtomobilov lahko najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je brezplačno na voljo na vseh prodajnih mestih in spletni strani www.bmw.si/emisije

Preberi več

Poraba goriva in emisije CO₂ za modele BMW X6 M.

 • BMW X6 M Competition:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 13,4 – 13,1
  Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 305 – 299

  BMW X6 M:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 13,4 – 13,1
  Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 305 – 299

  BMW X6 M50i:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 12,0 – 11,2
  Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 275 – 257

  BMW X6 M50d:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,3 – 6,9
  Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 174 – 181

  Uradni podatki o porabi goriva in emisijah CO₂ so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. V primeru dosega vrednosti po WLTP upoštevajo vso dodatno opremo. Za novo homologirana vozila od 01. 01. 2021 uradne specifikacije obstajajo samo v skladu z WLTP. Več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP boste našli na www.bmw.si/emisije.

  Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO₂ novih osebnih avtomobilov lahko najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO₂ in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je brezplačno na voljo na vseh prodajnih mestih in spletni strani www.bmw.si/emisije.