BMW X1 navdušuje, enako kot njegovi bratski modeli družine X, kot popoln spremljevalec za vse, ki vsak dan iščejo nove izzive. Da gre za polnokrven model X, jasno demonstrirata močno oblikovana karoserija SAV in fleksibilna notranjost. Ekskluzivna notranjost in zunanjost nudita možnost individualizacije po vaših predstavah z dvema oblikovnima različicama, to sta BMW xLine in BMW Sport Line. Značaj BMW X1 se lahko oblikuje s pomočjo široke palete učinkovitih bencinskih in dizelskih motorjev, ki so kombinirani s tehnologijami BMW EfficientDynamics.

BMW X3 je bil kot prva izvedenka SAV nekoč utemeljitelj svojega razreda vozil. Aktualna generacija je ponovno nosilka inovacij v svojem segmentu: s progresivnimi funkcijam, kot sta delno avtomatizirana vožnja in inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive, dviguje BMW X3 užitek v vožnji na novo raven. Pri tem pa navdušuje z markantno, atletsko navzočnostjo, posebej kakovostnim občutkom v notranjosti in močnimi dizelskimi ter bencinskimi motorji BMW TwinPower Turbo. Vedno pripravljen na nove pustolovščine.

BMW X4 izstopa, vedno in povsod. S svojo ekstrovertirano obliko združuje življenjski slog in zmogljivost. Združuje tisto, kar v tem segmentu ni uspelo še nikomur: značilno moč X z estetiko klasičnega kupeja. Z močnimi motorji BMW TwinPower Turbo in osnovno opremo, kot sta spremenljivo športno krmiljenje in nadzor zmogljivosti, kaže BMW X4 svoj izrazit vročekrven značaj.

S tretjo generacijo BMW X5 ponovno presega merila, ki jih je postavil sam – kot izvedenka SAV (Sports Activity Vehicle), ki nudi izvrsten luksuz povsod tam, kjer veljajo najvišji standardi. Za to skrbi cela vrsta inteligentnih tehnologij, ki dvigujejo učinkovitost, dinamiko in udobje na povsem novo raven – tudi pri vožnji po terenu. Najboljše iz dveh svetov, združeno v posebej udobnem in vsekolesno gnanem priključnem hibridu: BMW X5 xDrive40e iPerformance.

Močan in atletski. Navzoč kot model X, a hkrati športno-eleganten kot kupe. BMW X6 presega vse meje. Njegovi močni motorji BMW TwinPower Turbo iz BMW EfficientDynamics združujejo dinamiko in učinkovitost, medtem ko BMW xDrive prenaša moč na cesto. Izjemne izvedbe opreme, kot je Design Pure Extravagance, in plemeniti materiali zaznamujejo vozilo, ki jamči veliko pozornost – in je hkrati presenetljivo funkcionalno.

Bodisi iščete novo ali rabljeno vozilo BMW X – tukaj boste našli vse informacije, testna poročila in ponudbe za financiranje ter leasing aktualnih modelov BMW X. In seveda trgovca z vozili BMW za testno vožnjo.