Vozilo BMW X1 navdušuje, enako kot njegovi bratski modeli družine X, kot popolni spremljevalec za vse, ki vsak dan iščejo nove izzive. Da gre za polnokrvni model X, jasno demonstrirata močno oblikovana karoserija SAV in fleksibilna notranjost. Ekskluzivna notranjost in zunanjost nudita možnost individualizacije po vaših predstavah z dvema oblikovnima različicama, to sta BMW xLine in BMW Sport Line. Značaj vozila BMW X1 se lahko oblikuje s pomočjo široke palete učinkovitih bencinskih in dizelskih motorjev, ki so kombinirani s tehnologijami BMW EfficientDynamics.

Brez primere in že je nepogrešljivo: prvo vozilo BMW X2. Ekstrovertiran model družine BMW X je idealen za vse tiste, ki radi ubirajo nove poti in cenijo agilno dinamiko, zelo natančne vozne lastnosti in prvovrstno povezljivost. Pri vozilu BMW X2 je prvič na voljo tudi paket opreme M Sport X. Ta združuje dinamični značaj paketa M Sport in posebne značilnosti vozila BMW X – absolutno nezamenljiv in s športnimi atributi, ki ne puščajo nobenih odprtih vprašanj. Edino vprašanje, ki se zastavlja: ste pripravljeni za vozilo BMW X2?

Vozilo BMW X3 je bilo kot prva izvedenka SAV nekoč utemeljitelj svojega razreda vozil. Aktualna generacija je ponovno nosilka inovacij v svojem segmentu: s progresivnimi funkcijam, kot sta delno avtomatizirana vožnja in inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive, dviguje vozilo BMW X3 užitek v vožnji na novo raven. Pri tem pa navdušuje z markantno, atletsko navzočnostjo, posebej kakovostnim občutkom v notranjosti in močnimi dizelskimi ter bencinskimi motorji BMW TwinPower Turbo. Vedno pripravljen na nove pustolovščine.

Vozilo BMW X4 izstopa, vedno in povsod. S svojo ekstrovertirano obliko združuje življenjski slog in zmogljivost. Združuje tisto, kar v tem segmentu ni uspelo še nikomur: značilno moč X z estetiko klasičnega kupeja. Z močnimi motorji BMW TwinPower Turbo in osnovno opremo, kot sta spremenljivo športno krmiljenje in nadzor zmogljivosti, kaže vozilo BMW X4 svoj izrazit vročekrvni značaj.

S tretjo generacijo vozilo BMW X5 ponovno presega merila, ki jih je postavilo samo – kot izvedenka SAV (Sports Activity Vehicle), ki nudi izvrsten luksuz povsod tam, kjer veljajo najvišji standardi. Za to skrbi cela vrsta inteligentnih tehnologij, ki dvigujejo učinkovitost, dinamiko in udobje na povsem novo raven – tudi pri vožnji po terenu. Najboljše iz dveh svetov, združeno v posebej udobnem in vsekolesno gnanem priključnem hibridu: BMW X5 xDrive40e iPerformance.

Močno in atletsko. Navzoče kot model X, a hkrati športno-elegantno kot kupe. Vozilo BMW X6 presega vse meje. Njegovi močni motorji BMW TwinPower Turbo iz BMW EfficientDynamics združujejo dinamiko in učinkovitost, medtem ko BMW xDrive prenaša moč na cesto. Izjemne izvedbe opreme, kot je Design Pure Extravagance, in plemeniti materiali zaznamujejo vozilo, ki jamči veliko pozornost – in je hkrati presenetljivo funkcionalno.

Bodisi iščete novo ali rabljeno vozilo BMW X – tukaj boste našli vse informacije, testna poročila in ponudbe za financiranje ter leasing aktualnih modelov BMW X. In seveda trgovca z vozili BMW za testno vožnjo.