Model BMW X1 je idealno vozilo za tiste, ki vozni užitek razumejo skladno z lastnimi potrebami in željami. Vozilo s svojimi merami SAV kaže veliko samozavest in s svojo notranjostjo izjemno prilagodljivost. Z izvedbami BMW xLine in BMW Sport Line nudi dva oblikovalska svetova, s katerima lahko izberete posebno poudarjene elemente na zunanjosti in v notranjosti vozila. Ob kombinaciji ukrepov BMW EfficientDynamics ter učinkovitih bencinskih in dizelskih motorjih BMW TwinPower Turbo se BMW X1 ponaša z izrazito nizko porabo in emisijami vseh svojih različic motorjev.


Vozilo BMW X3 je bilo kot prva izvedenka SAV nekoč utemeljitelj svojega razreda vozil. Sedanja generacija je ponovno nosilka inovacij v svojem segmentu: s progresivnimi funkcijami, kot sta delno avtomatizirana vožnja in inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive, vozilo BMW X3 dviguje užitek v vožnji na novo raven. Pri tem pa navdušuje z markantno, atletsko navzočnostjo, posebej kakovostnim občutkom v notranjosti in dizelskimi ter bencinskimi motorji BMW TwinPower Turbo z močnim navorom. Vedno pripravljen na nove pustolovščine. Odslej izbor razpoložljivih pogonov dopolnjuje tudi priključni hibrid BMW X3 xDrive30e.


Vozilo BMW X4 izstopa, vedno in povsod. S svojo ekstravertirano obliko združuje življenjski slog in zmogljivost ter združuje tisto, kar v tem segmentu ni uspelo še nikomur: značilno moč X z estetiko klasičnega kupeja. Z močnimi motorji BMW TwinPower Turbo in standardno opremo, kot sta spremenljivo športno krmiljenje in nadzor zmogljivosti, vozilo BMW X4 kaže svoj izrazit vročekrvni značaj.
S tretjo generacijo model BMW X5 ponovno presega merila, ki jih je postavil sam – kot izvedba SAV (Sports Activity Vehicle), ki nudi izvrsten luksuz povsod tam, kjer veljajo najvišji standardi. Za to skrbi cela vrsta inteligentnih tehnologij, ki dvigujejo učinkovitost, dinamiko in udobje na povsem novo raven – tudi pri vožnji po terenu. Najboljše iz dveh svetov, združeno v posebej udobnem priključnem hibridu s štirikolesnim pogonom: BMW X5 xDrive40e iPerformance.


Močan in estetski. Navzoč kot model X, a hkrati športno-eleganten kot kupe. Model BMW X6 presega vse meje. Njegovi močni motorji BMW TwinPower Turbo združujejo dinamiko in učinkovitost, medtem ko BMW xDrive prenaša to moč na cesto. Izjemne izvedbe opreme, kot je Design Pure Extravagance, in vrhunski materiali zaznamujejo vozilo, ki jamči veliko pozornost – in je hkrati presenetljivo funkcionalno.


Spomenik svojega razreda: BMW X7 predstavlja novo vrsto avtomobilskega razkošja. S prvovrstno eleganco in izjemno navzočnostjo opredeljuje novo obdobje užitka v vožnji. Z revolucionarno obliko pa že od vsega začetka pušča trajen vtis.


Če iščete novo ali rabljeno vozilo BMW X – tu boste našli vse informacije, testna poročila in ponudbe za financiranje ter finančni zakup aktualnih modelov BMW X – in seveda tudi pooblaščenega prodajalca za testno vožnjo.


Električno in naelektreno: vsaka podrobnost, vsaka značilnost, vse, kar je v zvezi z BMW i3 z eDrive je zasnovano tako, da dopolnjuje živahno mestno življenje. BMW i3, ki ga poganja elektromotor povsem brez emisij, zagotavlja urbano mobilnost tam, kjer jo mestni avtomobil najbolj potrebuje: v mestnih središčih z že veljavnimi omejitvami za nekatera vozila. Z ekološkega vidika BMW i3 navdušuje s svojim osupljivim pospeškom pri nizki hitrosti ali celo z mirovanja – in z visokonapetostno baterijo (litij-ionska visokonapetostna baterija) z vsakodnevnim dosegom do 260 km, ki zajema vse cilje tudi v zaledju metropole. Prav tako pa omogoča udobna potovanja po kopnem brez skrbi o dosegu.

Preberi več