MESTNI IGRALEC.

Novo vozilo BMW serije 2 Active Tourer.

MESTNI IGRALEC.

Novo vozilo BMW serije 2 Active Tourer.

MESTNI IGRALEC.Novo vozilo BMW serije 2 Active Tourer.

Nazivna moč v kW (KM) pri 1/min (220i)

141 (192)/5.000–6.000

Kombinirana poraba goriva v l/100 km (220i)

5,9–5,6(1)

Kombinirane emisije CO2 v g/km (220i)

134–127(1)

Prostornina prtljažnika

468 do 1.510 litrov

Določa utrip mesta: z užitkom. V slogu. Z značajem. Vozilo BMW serije 2 Active Tourer sodi v metropole našega časa. Podobno kot trgi in restavracije ali avenije in križišča. Igrivo in goreče se sooči z mestnimi izzivi in rutinirano opravi z njimi. Bodisi dinamično in agilno po ozkih ulicah ali vsestransko in učinkovito v tesnem časovnem okviru – odlično vozilo za vse z aktivnim življenjskim slogom.

BMW 220i Active Tourer(1):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 5,9–5,6
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 134–127

OGLED ZNAMENITOSTI ZA MIMOIDOČE.

Pozornosti ne vzbudi le na prvi pogled: novo vozilo BMW serije 2 Active Tourer navdušuje iz vsakega zornega kota – in z vsako podrobnostjo. Široki ledvički in velike vstopne odprtine za zrak na sprednjem delu vozila posredujejo njegovo gorečnost, medtem ko LED žarometa lepo poudarjata njegovo močno navzočnost. Dinamična silhueta z vodoravnim zaobljenim robom in izrazito oblikovana bočna pragova pa podarjajo vozilu BMW serije 2 športen in sodoben značaj.

„Zame je vozilo BMW serije 2 Active Tourer najbolj funkcionalni BMW, ki na novo opredeljuje užitek v vožnji.“
Dr. Norbert Reithofer, predsednik nadzornega sveta podjetja BMW AG

VSAK PROSTOR JE TRENDOVSKA SOSESKA.

Ali je v mestu veliko prostora? Nič lažjega, če ste na poti v vozilu BMW serije 2 Active Tourer, ki vam nudi zares veliko prostora in odlično fleksibilnost. Spremenljiv prtljažnik z do 1.510-litrsko zmogljivostjo je stalno v pripravljenosti za nove aktivnosti. Hkrati pa deluje zelo privlačno: velika vrata skrbijo za udobno vstopanje in izstopanje, dodatno razpoložljiva vrata prtljažnika s prostoročnim odpiranjem in zapiranjem pa olajšajo natovarjanje in nudijo največje udobje. Za vse, kar imate na svojem seznamu opravil.

DESKAJTE V MESTU.

Z BMW ConnectedDrive boste na poti vedno sproščeni. Povezane digitalne storitve, aplikacije in inteligentni asistenčni sistemi za voznika iz paketa BMW Personal CoPilot vam nudijo obsežno podporo tako na kratkih kot na dolgih potovanjih. Da boste na svoj cilj vedno prispeli varno in da ne boste ničesar izgubili izpred oči.

Read more

Vse v pregledu.

Barvni BMW Head-Up projektor projicira vse pomembne podatke za vožnjo na projekcijsko steklo v vidnem polju voznika in s tem prepreči daljše odvračanje pozornosti od dogajanja na cesti. Med drugim se prikažejo podatki, kot so navigacijski napotki, Speed Limit Info vklj. s prikazom prepovedi prehitevanja in telefonski ter razvedrilni seznami.
Read more

Na varni razdalji.

Oprema Driving Assistant Plus vam nudi znatno večjo varnost in udobje. Ta vključuje opozorilo pred naletom in opozorilo o zaznanem pešcu z mestno funkcijo zaviranja, opozorilo za zapustitev voznega pasu, asistenta za dolgo luč, Speed Limit Info, asistenta za uravnavanje hitrosti s funkcijo Stop&Go s kamero in asistenta pri zastoju.
Read more

Vse in še več.

Vedno dlje brez omejitev, zahvaljujoč povezljivosti, ki je usmerjena v prihodnost: z BMW ConnectedDrive boste stalno povezani z vsem, kar vam veliko pomeni – za še bolj udobno potovanje. Prepričajte se sami!
Read more

ODVIHRA PROČ OD PROMETNE KONICE.

ODVIHRA PROČ OD PROMETNE KONICE.

Z vozilom BMW serije 2 Active Tourer postane mesto pravo doživetje. Učinkoviti motorji z visokim navorom so pripravljeni na vsak sprint. Prilagodljivo podvozje in številni aerodinamični ukrepi pa ob tem skrbijo za optimalen stik s cesto. Prek stikala za uravnavanje vozne dinamike lahko s pritiskom gumba prehajate med različnimi načini vožnje – od posebej udobnega do izrazito športnega. Za čisto vozno dinamiko, ki vam utira pot skozi mestno džunglo.

Read more

CESTNI DIRKAČ.

Zmogljivost. Moč. Nadzor. Od posebej varčnih 3-valjnih dizelskih motorjev do zelo prožnih 4-valjnih bencinskih motorjev z visokim navorom: vozilo BMW serije 2 Active Tourer odraža svoj športni značaj v vsakem trenutku. Da pa je njegova vožnja še bolj suverena, poskrbi športno prilagojen 7-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko ali inteligentni sistem štirikolesnega pogona xDrive. Za optimalno trakcijo in več užitka v vožnji.

NAELEKTRENO OZRAČJE.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

NAELEKTRENO OZRAČJE.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

OPREMLJEN ZA VSAKO PRILOŽNOST.

Z veliko različne opreme lahko svoje vozilo BMW serije 2 Active Tourer prilagodite po svojih osebnih željah in predstavah. Bodisi dodatna oprema v notranjosti za še več odlagalnega prostora ali stilski dodatki za nekaj čisto posebnega – enostavno izpopolnite že tako popolni videz.

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko spreminja med konfiguracijo.

    (1) Vrednosti veljajo do 15. 04. 2018. Prosimo, da za podrobne informacije o razpoložljivosti povprašate pri svojem trgovcu z vozili BMW.

    Vrednosti za vozila, ki so označena s (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

    Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

    Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.