BMW serije 6 Gran Turismo, 640i xDrive, G32, 2020, Bernina Grey, moški stoji pred BMW, tričetrtinski pogled od spredaj med mirovanjem
Cena72.000,00
Vrsta motorja in goriva8,8-8,2 l/100 km
Tip gorivaBencinDizel

THE 6

BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO.

Cena72.000,00
Vrsta motorja in goriva8,8-8,2 l/100 km
Tip gorivaBencinDizel
THE 6BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO.

Prefinjen v vseh pogledih: BMW serije 6 Gran Turismo predstavlja elegantno in edinstveno obliko, vsestransko potovalno udobje in samozavestno vozno dinamiko. Prepoznavna zunanjost z novo obliko ledvičke in spremenjeno zasnovo žarometov poudarja individualni videz vozila, zaradi česar se zdi še bolj napreden. Notranjost razkriva razkošen občutek prostornosti, ki je oplemeniten z najbolj kakovostnimi materiali in inovativnimi funkcijami. V kombinaciji z odlično uglašenimi funkcijami vozne dinamike pa se vsako potovanje v BMW serije 6 Gran Turismo prehitro konča.

Preberi več

OBLIKA BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO.

Edinstveno eleganten: oblika zunanjosti BMW serije 6 Gran Turismo navdušuje s svojim dinamičnim videzom in izjemnim značajem. Bolj oglata oblika ledvičke skupaj s spremenjeno zasnovo luči na sprednji strani daje vozilu prepoznaven obraz in popolnoma jasno osredotočenost. Kljub svojim velikodušnim dimenzijam, tekoče linije in močan oblikovalski jezik razkrivajo športno ambicijo BMW serije 6 Gran Turismo, ki se prek kupejevske strešne linije nadaljuje vse do poudarjene širine zadka z zaključkoma izpušnih cevi proste oblike. Elegantna in prostorna notranjost ponuja vrhunsko udobje, s svojimi podrobnostmi visoke kakovosti, kot so usnjen športni volan ali upravljalni elementi črne barve visokega sijaja, pa posreduje tako dinamične kot elegantne poudarke.

Preberi več

PRIVLAČNE OBLIKOVNE ZNAČILNOSTI.

BMW serije 6 Gran Turismo, 640i xDrive, G32, 2020, panoramska steklena streha, notranjost

Panoramska steklena streha.

Ko je panoramska steklena streha odprta, zagotavlja veliko svežega zraka. Zaprta pa pričara svetlo in s svetlobo preplavljeno vzdušje v notranjosti. Odpira in zapira se popolnoma avtomatsko s pritiskom gumba ali ključem vozila. Opremljena pa je z drsno in dvižno funkcijo, senčnim rolojem in usmerjevalnikom zračnega toka.
BMW serije 6 Gran Turismo, 640i xDrive, G32, 2020, zavore M Sport, pogled od blizu na kolo

Zavore M Sport.

Zavore M Sport z večbatnimi zavornimi sedli v temno modri barvi in z M oznako zagotavljajo izjemno zmogljivost zaviranja. Prilagojene so zelo visokemu dinamičnemu potencialu vozila in omogočajo znatno športnejši slog vožnje ter odlično zaviranje na mokrih površinah.
BMW serije 6 Gran Turismo, 640i xDrive, G32, 2020, keramične prevleke za upravljalne elemente, notranjost

Keramične prevleke za upravljalne elemente.

Ekskluzivni keramični elementi za upravljanje, kot so izbirna ročica ter gumbi za temperaturo in glasnost, dajejo posebno visokokakovosten in razkošen videz.

DIGITALNE TEHNOLOGIJE V BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO.

Razvedrilne in poslovne funkcije, digitalne storitve in inteligentni sistemi za pomoč vozniku.

BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, informacijski zaslon, notranjost
BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, Driving Assistant Professional, notranjost

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional omogoča optimalno udobje in varnost pri vožnji v kritičnih ali monotonih prometnih razmerah. Poleg funkcij sistema Driving Assistant vključuje še asistenta za krmiljenje in ohranjanje vozila na voznem pasu z razširjenimi funkcijami, asistenta za zaustavitev v sili in asistenta za ohranjanje voznega pasu z aktivno zaščito pred bočnim trkom.
BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, asistent pri vzvratni vožnji, notranjost

Asistent pri vzvratni vožnji.

Asistent pri vzvratni vožnji si zapomni zadnjih 50 m prevožene poti naprej do hitrosti 35 km/h, da lahko, če je potrebno, ponovi isto pot tudi vzvratno. Ni vam treba sukati volana, le osredotočite se na spremljanje okolice vozila.
BMW serije 6 Gran Turismo, 640i xDrive, G32, 2020, laserske luči BMW, barva Bernina Grey

Laserske luči BMW.

V načinu laserske dolge luči imajo laserske luči BMW domet do 650 m, kar je skoraj dvakrat dlje od običajnih žarometov. Boljša vidljivost v temi znatno poveča varnost. Modri poudarki in napis "BMW Laser" v žarometu pa poudarjajo tehnološke standarde in športnost vozila.
BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, BMW Live Cockpit Professional, notranjost

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional z navigacijsko funkcijo vključuje visokokakovostno zaslonsko omrežje, sestavljeno iz 10,25-palčnega nadzornega zaslona visoke ločljivosti, ki ga je mogoče upravljati na dotik, in popolnoma digitalnega 12,3-palčnega zaslona instrumentov. Operacijski sistem BMW 7 lahko upravljate tudi prek krmilnika na dotik iDrive*.

*Za ta model vozila trenutno ni mogoče ponuditi funkcije na dotik za krmilnik iDrive.

BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, paket Connected Professional, notranjost

Paket Connected Professional.

Čim bolj izkoristite tri digitalne storitve na krovu. Zahvaljujoč BMW Maps s Connected Navigation vam paket Connected Professional pomaga izogniti se zastojem in delom na cesti. Brezhibno lahko uporabljate svoje najljubše aplikacije v svojem BMW z Apple CarPlay® ali Android Auto™. Razpoloženjska in zvočna storitev In-Car Experience pa zagotavlja, da si boste med vožnjo ponovno napolnili baterije.

BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, Remote Software Upgrade, notranjost

Remote Software Upgrade.

Digitalne komponente vašega BMW so posodobljene z Remote Software Upgrade. Nadgradnjo prenesite prek aplikacije My BMW ali neposredno v vozilu z vgrajeno kartico SIM. Ko bo nadgradnja nameščena, lahko aktivirate tudi druge koristne funkcije v svojem BMW.

BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, integracija pametnih telefonov, notranjost

Integracija pametnih telefonov.

Zakaj v svojem BMW ne bi uporabljali funkcij pametnega telefona, če ga lahko uporabljate kot običajno? Z integracijo pametnih telefonov vaše vozilo podpira Apple CarPlay® in Android Auto® s pomočjo brezžične povezave med vašim pametnim telefonom in vozilom. To vam omogoča udobno uporabo znanih funkcij in različnih aplikacij v vozilu.
BMW serije 6 Gran Turismo G32 Digital Key

BMW Digital Key.

BMW Digital Key spremeni vaš združljivi pametni telefon* v čisto pravi avtomobilski ključ. Da bi odklenili vrata, preprosto pridržite pametni telefon poleg kljuke na vratih. Preden zaženete BMW, pa ga odložite v predal za pametni telefon. Poleg tega lahko digitalni ključ pošljete največ petim osebam in na primer tudi omejite največjo hitrost – odlična funkcija za voznike začetnike.

* BMW Digital Key je združljiv samo z izbranimi pametnimi telefoni. Seznam združljivih pametnih telefonov boste našli na bmw.com/digitalkey. Za uporabo BMW Digital Key je potrebna opcija Teleservices.

VOZNA DINAMIKA SERIJE 6 GRAN TURISMO.

Učinkoviti motorji, inteligentni štirikolesni pogon in komfortne tehnologije podvozja na kratko.

Nadvse dinamičen in udoben: BMW serije 6 Gran Turismo združuje odlično uglašene sestavne dele podvozja v napredni tehnologiji. V kombinaciji z učinkovitim 6-valjnim dizelskim motorjem z mirnim tekom ali 6-valjnim bencinskim motorjem z velikim navorom, ki obratuje pri visoki vrtilni frekvenci, to odpravlja morebitne ovire za vaš užitek v vožnji na kratkih ali dolgih potovanjih.
BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, integralno aktivno krmiljenje, tričetrtinski pogled od spredaj med vožnjo

Integralno aktivno krmiljenje.

Integralno aktivno krmiljenje združuje podporo, ki se spreminja glede na kot krmiljenja na sprednji premi, in zadnji kolesi, ki prav tako prispevata h krmiljenju. Pri nižjih hitrostih zagotavlja izpopolnjeno manevriranje in okretnost, s tem da se zadnji kolesni par obrača v nasprotni smeri kot sprednji. Od hitrosti pribl. 60 do 80 km/h pa se zadnji kolesni par obrača v isti smeri kot sprednji, kar izboljša stabilnost vožnje in udobje.
BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, xDrive, pogled od blizu

BMW xDrive.

Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive brezhibno in spremenljivo razporeja pogonski moment med sprednjo in zadnjo premo za dodatni oprijem, vozno dinamiko in varnost v vseh razmerah na cesti. Za še boljšo okretnost pa na primer elektronsko nadzorovana porazdelitev moči izravna prekrmiljenje ali podkrmiljenje v ovinkih.

MODELI BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO.

BMW serije 6 Gran Turismo.

V osnovni različici opreme BMW serije 6 Gran Turismo navdušuje s svojo vsestranskostjo in raznoliko paleto funkcionalnih značilnosti za izboljšanje udobja in varnosti.
 • Prilagodljivi LED-žarometi
 • Usnjen športni volan
 • Avtomatska klimatska naprava z dvopodročnim upravljanjem
 • Samodejno delovanje vrat prtljažnika
 • Nadzor razdalje pri parkiranju (PDC)
BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 620d, 2020, oprema Basic, kovinska barva Mineral White

Luxury Line.

Luxury Line prikazuje elegantno stran vozila. Elegantni oblikovni elementi, izdelani iz kroma visokega sijaja, podarjajo zunanjosti vozila ekskluziven videz. Stilski vtis se nadaljuje tudi v notranjosti. Tukaj prvovrstno usnjeno oblazinjenje in okrasne obloge visoke kakovosti označujejo pravo razkošje.
 • 19-palčna lita alu platišča Multi-spoke 644 Ferric Grey, stružena do sijaja
 • Oblikovni elementi v kromu visokega sijaja
 • Sedeži z oblazinjenjem v usnju Dakota s posebnimi šivi glede na izvedbo in usnjenim obrobnim trakom; na voljo so tudi druga oblazinjenja
 • Notranje obloge iz plemenite vrste lesa Fineline Ridge s poudarki zaključkov Pearl Chrome; na voljo so tudi druge notranje obloge
 • Spremenljiva ambientalna razsvetljava v šestih barvah, vključno s funkcijo Welcome Light Carpet
BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 640d xDrive, 2020, Luxury Line, barva Dravit Grey, tričetrtinski pogled od spredaj

M Sport paket.

Paket M Sport daje vozilu izrazit športni značaj. S športnimi oblikovnimi elementi spredaj in zadaj je vozilo videti še bolj zmogljivo. Dinamični profil pa lepo zaokrožijo ekskluzivno lakiranje, športna M lita alu. platišča in številne podrobnosti v notranjosti.
 • 19-palčna M lita alu platišča Double-spoke 647 M s kombiniranimi pnevmatikami
 • Paket M Aerodynamics s podaljšanim sprednjim odbijačem z odprtinami za zrak, bočnima pragovoma in podaljšanim zadnjim odbijačem z difuzorskim vložkom v kovinski barvi Dark Shadow
 • Športna sprednja sedeža z oblazinjenjem iz črnega usnja Dakota v ekskluzivnem M videzu in z modrimi kontrastnimi šivi; na voljo so tudi druga oblazinjenja
 • M usnjen športni volan z multifunkcijskimi gumbi
 • M notranje obloge Aluminium Rhombicle v barvi Smoke Grey s poudarki zaključkov Pearl Chrome; na voljo so tudi druge notranje obloge
BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 640i xDrive, 2020, paket M Sport, barva Bernina Grey Amber Effect, tričetrtinski pogled od spredaj
 • BMW serije 6 Gran Turismo.
 • Luxury Line.
 • M Sport paket.

ORIGINALNA OPREMA BMW IN BMW M PERFORMANCE PARTS ZA BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO.

Dober in domač občutek.

Deli iz programa BMW M Performance Parts vam omogočajo, da svojemu BMW serije 6 Gran Turismo vtisnete največ pristnega značaja motošporta. Izberite med vizualno izboljšanimi oblikovnimi poudarki na zunanjosti ter nadvse privlačnimi kovanimi platišči in drugimi opcijami iz lahke zlitine. Z originalno dodatno opremo BMW boste svoj BMW prilagodili lastnim predstavam. Vsi izdelki se v smislu kakovosti, oblike in zmogljivosti popolnoma ujemajo z BMW serije 6 Gran Turismo.
BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0, pogled od blizu

Zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0.

Zadnji prtljažnik za kolesa Pro 2.0 znamke BMW je lahek, vendar zelo stabilen z nosilnostjo do 60 kg. Je izjemno enostaven za uporabo in lahko prevaža dve običajni ali električni kolesi (z namestitvijo razširitve pa sprejme tri kolesa). Njegova funkcija nagiba omogoča enostaven dostop do prtljažnika v vsakem trenutku.
Na izdelek
BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, obešalnik BMW črne barve, sistem Travel & Comfort, pogled od blizu

Obešalnik BMW črne barve iz sistema Travel & Comfort.

Obešalnik BMW omogoča obešanje oblačil na hrbtni strani naslonjala. Zahvaljujoč vtični spojki ga je mogoče enostavno in varno pritrditi na ločeno dobavljiv osnovni nosilec ali izbirno razpoložljivo opremo Travel & Comfort. S pomočjo hotelske funkcije (kot standardni obešalnik) pa ga lahko uporabljate tudi zunaj avtomobila.
Na izdelek
BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, etui za brezžično polnjenje, pogled od blizu

Etui za brezžično polnjenje.

Etui za brezžično polnjenje omogoča induktivno polnjenje naprav Apple iPhone™ 5/5s/SE. Inovativni etui za mobilne telefone, ki je združljiv z vsemi certificiranimi polnilniki Qi, služi tudi kot zaščitni ovitek.
Na izdelek
BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, volan M Performance, pogled od blizu

Volan M Performance.

Oprijemljiva dejstva: zahvaljujoč površini oprijema, prevlečeni iz Alcantare, volan M Performance zagotavlja odličen otip in oprijem – za še bolj neposreden in odziven občutek krmiljenja. Njegova značilna oblika in trak iz rdečega usnja na sredini pa poudarjata slog motošporta.
Na izdelek
BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, karbonski pokrov zunanjega ogledala M Performance, pogled od blizu

Karbonski pokrov zunanjega ogledala M Performance.

Izrazita pokrova zunanjih ogledal M Performance prefinjene ročne izdelave iz karbonskih vlaken poudarjata visokotehnološko poreklo vozila. Njuna dinamična oblika pa zagotavlja privlačen premijski videz in prispeva individualni športni pridih.
Na izdelek
BMW serije 6 Gran Turismo, G32, 2020, bočne nalepke M Performance v barvi Frozen Black, pogled od blizu

Bočne nalepke M Performance v barvi Frozen Black.

Športnost izven okvirjev: samolepilna folija M Performance v črni in srebrni matirani barvi daje vozilu zelo individualen in dinamičen videz. Položaj folije nad bočnim pragom lepo poudarja prepoznavne oblikovne značilnosti in sorazmerja vozila.
Na izdelek

TEHNIČNI PODATKI ZA BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO.

BMW 640i xDrive Gran Turismo.

Najv. moč v kW (KM) :

245 (333)

Pospešek 0 – 100 km/h v s:

5,4

Kombinirana poraba goriva v l/100 km:

8,8 – 8,2

Kombinirane emisije CO₂ v g/km:

201 – 187

BMW serije 6 Gran Turismo (G32), tehnični podatki

CENE, FINANCIRANJE IN LIZING ZA BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO.

BMW serije 6 Gran Turismo, 640i xDrive, G32, barva Bernina Grey, moški stoji pred BMW v stranskem pogledu

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO.

Pridite do cilja čim hitreje in prilagodljivo s finančnimi produkti po meri iz BMW Financial Services. Naj gre za financiranje ali lizing, je vsaka naša ponudba individualno prilagojena vašim potrebam in željam. Izvedite več o privlačnih rešitvah financiranja ali ustrezni ponudbi lizinga za BMW serije 6 Gran Turismo.

STORITVE BMW.

SERVIS IN ASISTENCA ZA BMW SERIJE 6 GRAN TURISMO.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Vsestransko in brezskrbno potovanje za električna vozila: ta paket vam ponuja 100-% preglednost in možnost udobnega načrtovanja. Sami izberite trajanje ali 4 ali 6 let – ali pa 3 leta, če imate sklenjen lizing. Vsebina servisnega paketa:
 • Pregled vozila
 • Servis mikrofiltra
 • Servis zavorne tekočine
Več o BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Z inovativnimi Teleservices iz BMW ConnectedDrive vam BMW pomaga, da ohranite trezno glavo: ko je vzdrževanje potrebno ali v primeru okvare, vašem prednostnem servisnem partnerju BMW posredujejo vse ustrezne podatke o vozilu. Servisni partner bo nato stopil z vami v stik, da se dogovorite za termin. Lahko se zanesete na hitro in preprosto storitev, zato vam ni treba razmišljati o vsem. Edina zahteva je, da ste registrirali svoje vozilo na spletnem portalu BMW ConnectedDrive in izbrali servisnega partnerja. Odkrijte, kako lahko storitev BMW Teleservices prinese več udobja v vaše življenje.
Izvedite več o BMW Teleservices
Pomoč na cesti BMW

Pomoč na cesti BMW

Brezplačna pomoč na cesti BMW je na voljo vsem voznikom BMW 24 ur na dan vse dni v letu. Le en klic in naši strokovnjaki vam bodo na voljo, bodisi po telefonu bodisi na samem kraju, če je potrebno.
Izvedite več o BMW pomoči na cesti
Zaposleni pri BMW svetuje stranki

ŽELITE OSEBNO SVETOVANJE?

Če imate kakršna koli vprašanja, potrebujete dodatne informacije ali želite posebne ponudbe za BMW serije 6 Gran Turismo, se obrnite na trgovca z vozili BMW v svoji bližini. Naše strokovno servisno osebje BMW vam bo z veseljem svetovalo po telefonu ali neposredno na kraju samem.

PORABA GORIVA IN EMISIJE CO₂.

BMW 640i xDrive:

Poraba goriva v l/100 km (kombinirano): 8,2 – 8,8
Emisije CO2 v g/km (kombinirano): 187 – 201

Uradni podatki o porabi goriva, emisijah CO2, porabi električne energije in električnem dosegu so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom in ustrezajo Uredbi (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Pri dosegu podatki, določeni v skladu z WLTP, upoštevajo kakršno koli dodatno opremo (ki je v tem primeru na voljo na nemškem trgu). Pri vozilih, ki so bila na novo homologirana od 1. januarja 2021, obstajajo le uradni podatki po WLTP. Poleg tega se vrednosti NEDC z Uredbo ES 2022/195 črtajo iz potrdil o skladnosti s 1. januarjem 2023.


Za več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP obiščite www.bmw.si/emisije.


Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije.

Preberi več

Poraba goriva in emisije СО₂.

 • BMW 640i xDrive:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirano): 8,8–8,2
  Emisije CO2 v g/km (kombinirano): 201–187

  Uradne številke porabe goriva, emisij CO2, porabe električne energije in električnega dosega so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom in v skladu z Uredbo (EU) 715/2007. Številke WLTP upoštevajo morebitno dodatno opremo v primeru dosegov. Za vozila, ki so bila na novo homologirana od, 01.01.2021, uradne specifikacije obstajajo le v skladu z WLTP. Dodatne informacije o merilnih metodah NEDC in WLTP najdete na www.bmw.de/wltp