Cena56.650,00
Tip gorivaBencin

VZNEMIRLJIVOST KOT STRANSKI UČINEK.

BMW M240i Cabrio.

Cena56.650,00
Tip gorivaBencin
VZNEMIRLJIVOST KOT STRANSKI UČINEK.BMW M240i Cabrio.

Po navdihu BMW M, optimiziran za vsakodnevno uporabo. BMW M240i Cabrio presega običajne omejitve pri pospeševanju: vrstni 6-valjni bencinskim motorjem s turbopolnilnikom pospeši vozilo od 0 do 100 km/h v 4,7 sekunde, medtem ko M športno vzmetenje izjemno zmogljivost priredi v navdušujočo vozno izkušnjo. Športen, dih jemajoč in razburljiv na pogled. Ekskluzivne oblikovne funkcionalnosti M Performance zaokrožajo sistematično izpopolnjen videz tega visoko zmogljivega športnika.

BMW M240i Cabrio:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 9.6 / 9.6
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 217.0 / 218.0

Preberi več

DIRKAŠKI UTRIP KOT STANDARD.

Vrstni 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo.

Dobrodošli v nebesih voznih užitkov: s prostornino 3,0 litrov je vrstni 6-valjni bencinski motor M Twin Power Turbo modela BMW M240i vrhunski atlet v razredu Cabrio. Kot skoraj nihče združuje enkratne pospeške z veliko okretnostjo in vsakodnevno uporabnostjo. Vznemirljiv prikaz izjemne zmogljivosti je njegova skrajno spontana odzivnost, velik navor tudi pri nizkem številu vrtljajev in širok razpon uporabnih vrtljajev.

Preberi več

DIRKAŠKI UTRIP KOT STANDARD.

Vrstni 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo.

POGLED, KI POSPEŠI UTRIP.

Zunanjost vozila BMW M240i Cabrio sega onkraj M športnega paketa s številnimi M Performance specifičnimi elementi.Športen sprednji del z izključno LED-žarometi in večje odprtine za zrak izražajo čisto dinamiko. Ta vtis še dodatno poudarijo izrazita 18” M platišča M Double-spoke 436 v barvi Ferric Grey v kombinaciji z M športnimi zavorami in modrimi zavornimi čeljustmi. Zaključki izpušnih cevi v črnem kromu na obeh straneh in oznaka modela v temnem kromu dajejo značilen videz zadnjega dela vozila BMW M240i Cabrio. Aerodinamično optimizirana ohišja ogledal v barvi Ferric Grey skrbijo za privlačen oblikovni element na boku vozila.

MOTOŠPORTNO VZDUŠJE NA PROSTEM.

Visokokakovostni elementi športno poudarijo notranjost vozila BMW M240i Cabrio, ki je povsem usmerjena k vozniku. Primer tega je digitalna oznaka modela in podrobne merilne lestvice na instrumentni plošči. Za M Performance značilni elementi, kot je M usnjen športni volan, M ergonomski sedeži in podložene opore za kolena, nudijo popolno krmiljenje in udobje med vožnjo. Ekskluzivne podrobnosti, npr. letve na pragovih vrat z oznako modela, sijajno zaokrožajo športno in elegantno vzdušje.

VZNEMIRLJIVA ZMOGLJIVOST. NAJVEČJA NATANČNOST.

Koncept vozne dinamike modela BMW 240i Cabrio nudi intenziven vozni užitek z neomejeno vsakodnevno uporabnostjo. Dobro uravnotežene nastavitve vseh komponent zagotavljajo veliko okretnost in natančnost pri upravljanju lastnosti podvozja in krmilnega sistema, ki sta do zadnje podrobnosti optimizirana za največjo zmogljivost. Splošni učinek je večji občutek športnega doživetja za volanom – prav vsak trenutek.

 • Spremenljivo športno krmiljenje
 • M športno podvozje
 • xDrive
 • 8-stopenjski športni menjalnik Steptronic

1 Obvezna kombinacija M notranjih oblog Aluminium Hexagon s črnimi okrasnimi letvami visokega sijaja ter oblazinjenja iz blaga Hexagon in Alcantare v barvi Anthracite

2 Obvezna kombinacija M notranjih oblog iz karbonskih vlaken in oblazinjenja iz črnega usnja Dakota z ekskluzivnimi šivi

3 Obvezna kombinacija M notranjih oblog Aluminium Hexagon s črnimi okrasnimi letvami visokega sijaja in oblazinjenja iz usnja Dakota v barvi Oyster z okrasnimi šivi v barvi Oyster Dark

Preberi več
BMW M240i Cabrio, tehnični podatki

TEHNIČNI PODATKI ZA BMW M240i CABRIO.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

  Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

  Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

  Na porabo goriva, emisije CO2 in emisije onesnaževal zunanjega zraka posameznega osebnega avtomobila poleg njegove učinkovitosti pri porabi goriva vplivajo tudi način vožnje in drugi ne tehnični dejavniki. Vrednosti so določene na podlagi osnovne konfiguracije, ki upošteva izbrano opremo vozila ter določeno velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

  Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html