BMW M8 Competition Cabrio v kovinski barvi Motegi Red, v stranskem polprofilu, ponoči parkiran pred vilo.

M8

BMW SERIJE 8 CABRIO M

M8BMW SERIJE 8 CABRIO M

BMW M850i xDRIVE CABRIO, BMW M8 CABRIO IN BMW M8 COMPETITION CABRIO

Ekstravagantno močna BMW M8 Cabrio prinašajo še privlačnejšo vožnjo z odprto streho in postavljajo nov standard razkošne vožnje. BMW M850i xDrive Cabrio ima avantgardno zasnovo, visoko raven ekskluzivnosti ter sijajno uravnoteženo udobje, dinamično moč in učinkovito delovanje. Z brezkompromisnim delovanjem in ekskluzivnim okoljem je BMW M8 Cabrio z M xDrive visoko zmogljiv športni avtomobil, ki predstavlja izreden užitek v vožnji z odprto streho. Model BMW M8 Competition Cabrio z M xDrive nudi še zmogljivejše ravnotežje med vsakodnevno vožnjo in vožnjo po navdihu motošporta, edinstvene oblikovne poudarke in razkošno notranjost.

BMW M850i xDrive Cabrio:
poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 9,1
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 207–206

Preberi več

POUDARKI BMW M8 CABRIO IN BMW M8 COMPETITION CABRIO

KLIKNITE ZA VISOKO ZMOGLJIVOST NA PRVI POGLED

BMW M8 Competition Cabrio v kovinski barvi Motegi Red z odprto platneno streho, v sprednjem polprofilu, nočna vožnja po cesti ob obali.

IZJEMNA ZMOGLJIVOST

VISOKOZMOGLJIV 8-VALJNI BENCINSKI MOTOR M TWINPOWER TURBO

Močan 4,4-litrski motor z dvojnim turbinskim polnilnikom v BMW M8 Competition Cabrio prinaša izjemnih 460 kW (625 KM) moči in 750 Nm navora. Križni izpušni kolektor, ki optimizira odzivnost agregata M, je zasnovan podobno kot v dirkalnem motošportu. Dva dvostopenjska turbinska polnilnika na izpušne pline optimizirata izhodno moč, ki zagotavlja izjemno zmogljivost – tako na cesti kot na dirkalni stezi.

BMW M8 Competition Cabrio v kovinski barvi Motegi Red z odprto platneno streho, v zadnjem polprofilu, nočna vožnja po cesti ob obali.

BREZMEJNI UŽITEK VOŽNJE Z ODPRTO STREHO

POGONSKI SKLOP IN PODVOZJE VOZILA BMW M8 CABRIO IN BMW M8 COMPETITION CABRIO

Doživetje vožnje v modelih BMW M8 Cabrio z M xDrive in BMW M8 Competition Cabrio z M xDrive je enostavno čudovito. To je posledica popolnoma uglašenega vzajemnega delovanja komponent visoko razvitega pogonskega sklopa in podvozja, ki s svojo motošportno DNA predstavljajo popoln primer inženirske dovršenosti BMW. Za brezmejni užitek vožnje z odprto streho vsak trenutek.

BMW M8 Competition Cabrio v kovinski barvi Motegi Red z odprto platneno streho, v stranskem polprofilu, parkiran na asfaltu ponoči.

EKSLKUZIVEN VIDEZ – KI SE NE KONČA

ZUNANJOST VOZIL BMW M8 CABRIO IN BMW M8 COMPETITION CABRIO

Velike in idealno stilizirane površine s povsem natančnimi linijami vzpostavljajo nov oblikovalski jezik obeh luksuznih športnih kabrioletov – in poudarjajo elegantno športnost BMW M8 Cabrio in BMW M8 Competition Cabrio. Dinamičen sprednji del, tekoča linija kabrioleta in atletski zadnji del se združijo v močan izraz dinamične zmogljivosti in značilne elegance.

BMW M8 Competition Cabrio, kabina ponoči z M usnjenim volanom in rdečo ambientalno svetlobo.

V NAROČJE RAZKOŠJA

NOTRANJOST VOZIL BMW M8 CABRIO IN BMW M8 COMPETITION CABRIO

Ekskluzivna notranjost poudarja edinstven športni duh modelov M brez sklepanja kompromisov glede razkošja. Od usnjenega volana M in športnih sedežev M z usnjenimi prevlekami »Merino« do natančnih svetlobnih linij na vratih in centralni konzoli in nenazadnje klasičnih rdečih kontrastnih poudarkov M na kontrolnih elementih – vsaka podrobnosti potrjuje izrazit športni značaj tega razkošnega kabrioleta.

Z BMW M8 Cabrio je navdušenje nad vožnjo z odprto streho dobilo povsem nov obraz: zapeljiva kombinacija kabrioleta je odslej prežeta z razkošjem, močjo in eleganco – prvič v zgodovini BMW.
Marcus Syring, vodja oblikovanja BMW M

OBLIKA BMW M8 COMPETITION CABRIO

S KLIKANJEM RAZIŠČITE OBLIKOVALSKE POUDARKE NA ZUNANJOSTI IN V NOTRANJOSTI

Progresivna oblika vozila BMW M8 Competition Cabrio navdušuje s svojimi radikalno dinamičnimi in hkrati izjemno elegantnimi potezami, ki so ob spuščeni strehi videti še daljše. Rezultat je vznemirljivo športen kabriolet, ki zlahka izraža svoj razkošni značaj z vseh vidikov. Najboljši materiali in vrhunska izdelava notranjosti predstavlja popolno sožitje brezkompromisne dinamičnosti in vrhunske ekskluzivnosti.
BMW M8 Competition Cabrio v kovinski barvi Motegi Red z bleščečimi žarometi, s sprednje strani, med nočno vožnjo.
BMW M8 Competition Cabrio v kovinski barvi Motegi Red z odprto platneno streho, z zadnje strani, parkiran ob moškem pod zvezdnatim nebom.
BMW M8 Competition Cabrio v kovinski barvi Motegi Red z odprto platneno streho, v profilu, parkiran pod zvezdnatim nebom.
BMW M8 Competition Cabrio v kovinski barvi Motegi Red z odprto platneno streho, iz ptičje perspektive, ponoči parkiran na asfaltu.
BMW M8 Competition Cabrio v kovinski barvi Motegi Red, povečan posnetek zadnjega dela z zadnjimi LED lučmi in znamko M8 Competition.
BMW M8 Competition Cabrio z odprto platneno streho, notranjost z rdečo ambientalno osvetlitvijo ponoči.
BMW M8 Competition Cabrio z odprto platneno streho pod zvezdnatim nebom, notranjost z M športnimi sedeži v usnju »Merino« in rdečo ambientalno svetlobo.
BMW M8 Competition Cabrio v kovinski barvi Motegi Red z bleščečimi žarometi, s sprednje strani, med nočno vožnjo.

Ozki sprednji žarometi z laserskimi lučmi BMW in značilno M ledvičko z dvojnimi letvicami v črni barvi visok sijaj. Vrhunsko oblikovan sprednji odbijač M z velikimi odprtinami za zrak in okrasno mrežo v obliki satovja. Vsi ti edinstveni elementi v kombinaciji z nizko karoserijo dajejo vtis izjemne dinamičnosti – M8 je vsak trenutek pripravljen pospešiti.

BMW M8 Competition Cabrio v kovinski barvi Motegi Red z odprto platneno streho, z zadnje strani, parkiran ob moškem pod zvezdnatim nebom.

Mišičast zadnji del vozila BMW M8 Competition Cabrio je izraz največje moči. Skladne ramenske linije v kombinaciji z zadnjimi LED lučmi in poudarjenimi blatniki tvorijo kompaktno enoto. Zadnji spojler M izboljša aerodinamičnost visokozmogljivega kabrioleta, zmanjša neželen vzgon in posledično zagotavlja še večjo stabilnost vozila med vožnjo.

BMW M8 Competition Cabrio v kovinski barvi Motegi Red z odprto platneno streho, v profilu, parkiran pod zvezdnatim nebom.

Tekoče linije razkošnega športnega kabrioleta s podaljšanim sprednjim in atletskim zadnjim delom ter kratkimi previsi karoserije elegantno definirajo njena daljša sorazmerja. Dinamični vtis dodatno poudarijo 20'' platišča iz aluminijeve zlitine ter okrasni elementi zračnika Air Breather v črni barvi visok sijaj.

BMW M8 Competition Cabrio v kovinski barvi Motegi Red z odprto platneno streho, iz ptičje perspektive, ponoči parkiran na asfaltu.

Z odprto streho je vozilo BMW M8 Competition Cabrio ob spuščeni strehi videti še daljše in posebej elegantno. Ob zaprti platneni strehi dobi razkošni kabriolet značilno limuzinsko obliko z jasnim značajem. Med potovanjem je streho mogoče samodejno odpreti ali zapreti v le 15 sekundah pri hitrosti do 50 km/h.

BMW M8 Competition Cabrio v kovinski barvi Motegi Red, povečan posnetek zadnjega dela z zadnjimi LED lučmi in znamko M8 Competition.

Atletska oblika zadnjega dela poudari izrazit potencial vozila BMW M8 Competition Cabrio v vseh ekskluzivnih športnih podrobnostih. M difuzor v črni barvi visok sijaj se zliva z značilnim zadnjim odbijačem kot bistven oblikovalski del ob 100-mm dvojnih izpušnih ceveh na vsaki strani.

BMW M8 Competition Cabrio z odprto platneno streho, notranjost z rdečo ambientalno osvetlitvijo ponoči.

Športna in razkošna kabina vozila BMW M8 Competition Cabrio z M specifičnimi instrumenti priča o brezkompromisni osrednji vlogi voznika.

BMW M8 Competition Cabrio z odprto platneno streho pod zvezdnatim nebom, notranjost z M športnimi sedeži v usnju »Merino« in rdečo ambientalno svetlobo.

Notranjost vozila BMW M8 Competition Cabrio je razkošna in nezadržno športna. Ročno šivani M športni sedeži imajo elegantne prevleke iz usnja »Merino« in osvetljen logotip M8 na vzglavnikih ter nudijo popolno bočno podporo z enkratnim udobjem na dolgih potovanjih.

PODROBNOSTI BMW M8 CABRIO IN BMW M8 COMPETITION CABRIO: INFORMACIJE IN TEHNIČNI PODATKI

POUDARKI BMW M850i xDRIVE CABRIO

UČINKOVITA ŠPORTNOST Z ENIM KLIKOM: MOTOR, VOZNA DINAMIKA IN OBLIKA

BMW M850i xDrive Cabrio v kovinski barvi Dravit Grey z odprto platneno streho, v stranskem polprofilu, parkiran pred betonsko zgradbo.

PREPRIČLJIVA MOČ

POGONSKI SKLOP VOZILA BMW M850i xDRIVE CABRIO

S prostornino 4,4 litra, 390 kW (530 KM) moči in 750 Nm navora, mogočni 8-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo v BMW M850i xDrive Cabrio v vsakem trenutku zagotavlja izobilje čiste moči.

BMW M850i xDrive Cabrio v kovinski barvi Dravit Grey z odprto platneno streho, v zadnjem polprofilu, med vožnjo skozi betonsko zgradbo.

PREPOZNAVNO DINAMIČEN

VOZNA DINAMIKA VOZILA BMW M850i xDRIVE CABRIO

BMW M850i xDrive Cabrio združuje izjemno vozno dinamiko z velikim udobjem. Popoln oprijem vozne podlage in optimalno vozno stabilnost zagotavljajo 20'' visoko zmogljive gume, sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive s športnim M diferencialom, prilagodljivo M podvozje in opcijska elektromehanska aktivna stabilizacija bočnega nihanja.

BMW M850i xDrive Cabrio v kovinski barvi Dravit Grey z odprto platneno streho, v sprednjem polprofilu, parkiran na obali.

EKSTRAVAGANTEN VIDEZ

ZUNANJOST VOZILA BMW M850i xDRIVE CABRIO

Zunanjost vozila BMW M850i xDrive Cabrio je navdih s številnimi visokokakovostnimi deli v barvi Cerium Grey ali opcijsko v kromu visokega sijaja, ki razkošnemu športnemu avtomobilu dajejo še posebej eleganten videz.

BMW M850i xDrive Cabrio v kovinski barvi Dravit Grey z odprto platneno streho in usnjenim volanom M.

RAZKOŠNA ŠPORTNOST

NOTRANJOST VOZILA BMW M850i xDRIVE CABRIO

Notranjost vozila BMW M850i Cabrio navduši z najboljšimi materiali in kombinacijo izjemnega udobja ter ekskluzivnega športnega vzdušja.

OBLIKA BMW M850i xDRIVE CABRIO

S KLIKANJEM RAZIŠČITE OBLIKOVALSKE POUDARKE NA ZUNANJOSTI IN V NOTRANJOSTI

Oblika vozila BMW M850i xDrive Cabrio skozi vzajemnost natančnih linij in mogočnih razmerij izraža dinamičnost in eleganco. Ta vtis podpirajo tudi privlačni oblikovni elementi v galvanizirani barvi Cerium Grey, ki je ekskluzivno na voljo za BMW M850i xDrive Cabrio, ali v opcijskem kromu visokega sijaja. Med njimi je na primer okvir in letvice ledvičaste maske, vstavki zračnika Air Breather in končniki izpušnih cevi nepravilne oblike. V notranjosti ekskluzivno oblazinjenje in deli z vsako podrobnostjo zagotavljajo udobno in ekskluzivno okolje ter hkrati ostajajo zvesti športnemu značaju razkošnega športnega kabrioleta.
BMW M850i xDrive Cabrio v kovinski barvi Dravit Grey z odprto platneno streho, v sprednjem polprofilu, parkiran v betonski stavbi.
BMW M850i xDrive Cabrio v kovinski barvi Dravit Grey z odprto platneno streho, iz ptičje perspektive, parkiran v betonski stavbi pred morjem.
BMW M850i xDrive Cabrio v kovinski barvi Dravit Grey z odprto platneno streho, v zadnjem polprofilu, parkiran pred morjem.
BMW M850i xDrive Cabrio v kovinski barvi Dravit Grey z odprto platneno streho, notranjost z usnjenim volanom M in obrobe BMW Individual iz usnja »Merino« v barvi Ivory White.
BMW M850i xDrive Cabrio v kovinski barvi Dravit Grey z odprto platneno streho, notranjost z večfunkcijskimi sedeži z obrobami BMW Individual iz usnja »Merino« v barvi Ivory White.
BMW M850i xDrive Cabrio v kovinski barvi Dravit Grey z odprto platneno streho, v sprednjem polprofilu, parkiran v betonski stavbi.

Z dvojno ledvičasto masko v šestkotnem vzorcu skupaj z ledvičastim okvirjem in letvicami v barvi Cerium Grey ali opcijsko v kromu visokega sijaja dinamični sprednji del vozila BMW M850i xDrive Cabrio že na prvi pogled jasno izraža športne ambicije. Značilen vtis še dodatno podpirajo povsem ravni LED žarometi z laserskimi lučmi BMW in obloge na odprtinah za zrak v črni barvi visok sijaj.

BMW M850i xDrive Cabrio v kovinski barvi Dravit Grey z odprto platneno streho, iz ptičje perspektive, parkiran v betonski stavbi pred morjem.

Zelo podaljšana oblika vozila se zlahka zlije z umetniško oblikovanimi boki vozila BMW M850i xDrive Cabrio, s čimer naredi športen in eleganten vtis. To še dodatno poudarijo izrazite 20'' M platišča iz aluminijeve zlitine kromirani vstavki zračnikov Air Breather z visokim sijajem.

BMW M850i xDrive Cabrio v kovinski barvi Dravit Grey z odprto platneno streho, v zadnjem polprofilu, parkiran pred morjem.

Prepoznaven zadnji del vozila BMW M850i xDrive Cabrio s svojim široko medosno razdaljo in mišičastimi blatniki povsem odraža zmogljivost ekskluzivnega športnega kabrioleta. Ozko oblikovane zadnje LED luči in kromirani končniki izpušnih cevi trapezoidne oblike z visokim sijajem prepričljivo poudarjajo dinamično postavo vozila.

BMW M850i xDrive Cabrio v kovinski barvi Dravit Grey z odprto platneno streho, notranjost z usnjenim volanom M in obrobe BMW Individual iz usnja »Merino« v barvi Ivory White.

Notranjost vozila BMW M850i xDrive Cabrio pritegne z veliko mero dinamičnosti in razkošja. Celotno oblazinjenje z usnjem BMW Individual »Merino« poudarja ekskluzivni značaj vozila, kar velja tudi za usnjen volan M, instrumentno ploščo, obdano z ekskluzivnim usnjem, ter za letve na pragovih vrat z oznako modela ali za notranje okrasne letve iz lesa »Fineline« z bakrenega odtenka z visokim sijajem, kot je prikazan tu.

BMW M850i xDrive Cabrio v kovinski barvi Dravit Grey z odprto platneno streho, notranjost z večfunkcijskimi sedeži z obrobami BMW Individual iz usnja »Merino« v barvi Ivory White.

Ekskluzivna večfunkcijska sedeža za voznika in sovoznika v vozilu BMW M850i xDrive Cabrio z aktivnim prezračevanjem sedeža in ogrevanjem vzglavnika presegajo tudi največja pričakovanja. Sedeža imata prevleke iz najboljšega usnja in ju je mogoče optimalno nastaviti po osebnih potrebah s pomočjo električno nastavljive širine naslonjala, nastavljive ledvene opore in ročno nastavljive globine sedeža. Zagotavljata kombinacijo največjega udobja in odlične bočne podpore v vseh voznih okoliščinah.

BMW M850i xDRIVE CABRIO: MOTOR, OPREMA IN TEHNIČNI PODATKI

PORABA GORIVA IN EMISIJE CO₂.

BMW M850i xDrive Cabrio:
poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 9,1
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 207–206


Preberi več