Raztegnjena silhueta, izraziti koloteki, zaobljeni robovi, okvirji iz kroma – BMW serije 6 Gran Coupé izžareva eleganco, ekskluzivnost in temperament. Kokpit odpira pogled na izbrane materiale: mojstrsko obdelano usnje in ergonomsko optimalno razporejeni prikazi. Najekskluzivnejši elementi opreme iz BMW Individual spremenijo vozilo v unikat. Popolno umetniško delo omogoča prostor petim potnikom na kratkih potovanjih, zahvaljujoč 4+1 konceptu sedenja. Idealen kraj, da se v razvoju moči večkrat nagrajenih motorjev BMW TwinPower Turbo iz družine motorjev BMW EfficientDynamics uživa na vso moč. Obsežni asistenčni sistemi za voznika s kamero nudijo dodatno podporo v vseh voznih razmerah. Rezultat je neomejen užitek v vožnji v prostornem, udobnem okolju.
 

BMW serije 6 Cabrio nudi skrajno mero udobja, dinamike in učinkovitosti na dolgih in kratkih vožnjah. Za to med drugim skrbijo motorji BMW TwinPower Turbo iz družine motorjev BMW EfficientDynamics. Različice opreme, kot Design Pure Experience, Design Pure Excellence ali paket M Sport, po vašem okusu poudarjajo različne vidike BMW serije 6 Cabrio glede na vaše želje. Te so pospremljene z inovacijami iz BMW ConnectedDrive, kot je BMW Head-Up projector ali Driving Assistant Plus. Z razpoložljivimi platišči, kot so 20" lita alu. platišča Multi-spoke 616, pa se določijo športni, elegantni ali ekstravagantni poudarki.

BMW serije 6 Gran Turismo navdušuje s svojo edinstveno estetiko in velikodušno, luksuzno notranjostjo. Njegove suverene vozne lastnosti jamčijo športno dinamiko – in skrajno mero potovalnega udobja na dolgih razdaljah. To vozilo je jasen odraz moderne oblike in užitka do vožnje v prestižnem potovalniku.
 

V BMW serije 6 zagotavljajo izvrstno dinamiko močni 8-valjni bencinski motor v BMW 650i, prav tako pa tudi vrstni 6-valjni bencinski motor v BMW 640i in vrstni 6-valjni dizelski motor v BMW 640d, medtem ko ukrepi BMW EfficientDynamics, kot so neposredno vbrizgavanje goriva, prikazovalnik optimalne izbire prestave in regeneracija zavorne energije, zagotavljajo nizko porabo goriva.
 

Bodisi iščete novo ali rabljeno vozilo BMW serije 6 – tukaj boste našli vse informacije, testna poročila in ponudbe financiranja ter leasinga aktualnih vozil BMW serije 6. In seveda tudi trgovca z vozili BMW za testno vožnjo.

Preberi več