BMW iX3, G08, 2021, M Carbon Black, stranski pogled
iX3
Shop The Look
Cena73.950,00
Dosegdo 461 km*
Tip gorivaElektričen

THE iX3

BMW iX3, G08, 2021, M Carbon Black, stranski pogled

NOVI BMW iX3.

Cena73.950,00
Dosegdo 461 km*
Tip gorivaElektričen

BMW iX3 je zaradi standardnega paketa M Sport v svoji osveženi zasnovi videti športnejši kot kdajkoli prej. Aerodinamični elementi in modri poudarki izpostavijo električno naravo vozila v smislu njenega polnega učinka. Ali za krajše vožnje ali potovanja na dolge razdalje je BMW iX3 z dosegom do 471 km* in porabo električne energije od 17,6 kWh/100 km* odlična rešitev za prihod na cilj.

 

BMW iX3:
Poraba električne energije v kWh/100 km: 18,0–17,6
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 0

Preberi več

PRIMERJAJTE MODELE BMW iX3.

MODEL IMPRESSIVE.

100-% električni: opcijski model "Impressive" temelji na standardnem modelu "Inspiring" ter še nadalje poudarja ekskluzivni pridih in vozno udobje vašega BMW.
 • 20-palčna M aerodinamična platišča 890 M dvobarvna
 • Sistem za prostorski zvok Harman Kardon z opcijo BMW IconicSounds Electric
 • In še veliko druge dodatne opreme
BMW iX3, G08, 2021, model M Sport, model Impressive, kovinska barva M Carbon Black, tričetrtinski pogled od spredaj

MODEL INSPIRING.

100-% električni: standardni model "Inspiring" vključuje impresiven nabor opreme za povečanje udobja, varnosti in užitka v vožnji, kot so naslednje opcije:
 • Paket M Sports z volanom M, Shadow-Line M z visokim sijajem, M strešne letve in osvetljeni pragi vrat
 • 19- palčna dinamična kolesa 842 Bicolour
 • BMW Live Cockpit Professional z BMW Intelligent Personal Assistant in Connected Charging napravo
 • Predgretje in avtomatska klima z 3-stopenjsko kontrolo
BMW iX3, G08, 2021, model M Sport, model Inspiring, barva Phytonic Blue, tričetrtinski pogled od spredaj
 • MODEL IMPRESSIVE.
 • MODEL INSPIRING.

DOŽIVITE ZUNANJOST BMW iX3 V VIDEOPOSNETKU.

BMW iX3, G08, 2021

POUDARKI NA ZUNANJOSTI BMW iX3.

BMW iX3, G08, 2021, pogled od spredaj

Oblika prednjega dela.

Skoraj popolnoma zaprta ledvička BMW i je osrednji vizualni element impresivnega sprednjega dela. Skupaj z maskama odprtin za dovod zraka v modri barvi BMW i, ki sta razporejeni v obliki črke L, poudarja popolnoma električno naravo novega BMW iX3. Ploščati prilagodljivi LED-žarometi nove zasnove pa dajejo sprednjemu delu BMW iX3 osredotočen videz.
BMW iX3, G08 2021, stranski pogled

Stranski pogled.

Velikodušno zasnovani obrisi okoli blatnikov samozavestno kažejo na 20-palčna aerodinamična platišča 890 M v barvi Jet Black z aluminijastimi poudarki. Bočna reža za zrak v videzu BMW M za sprednjim kolesom optimizira pretok zraka.
BMW iX3, G08, 2021, pogled od zadaj

Oblika zadka.

V kombinaciji z navpično bočno režo za zrak novi enoti zadnjih LED-luči s tridimenzionalnim pokrivnim steklom, inovativno grafiko in vodoravnima smernikoma zagotavljata videz s popolno osredotočenostjo. Vložka difuzorja v modri barvi lepo dopolnjujeta zadek tik nad cesto. Okrasna obloga med njima premijskega videza v barvi Frozen Grey pa premišljeno prispeva k splošnemu učinku.

DOŽIVITE NOTRANJOST BMW iX3 V VIDEOPOSNETKU.

BMW iX3, G08, 2021

POUDARKI V NOTRANJOSTI BMW iX3.

Kokpit, BMW iX3, G08, 2021

Kokpit.

BMW Live Cockpit Professional z navigacijsko funkcijo zajema mrežo visokokakovostnih zaslonov. Sestavljena je iz 12,3-palčnega nadzornega prikazovalnika visoke ločljivosti s funkcijo na dotik in popolnoma digitalne 12,3-palčne instrumentne plošče. BMW Operating System 7 je med drugim mogoče upravljati prek BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW iX3, G08, 2021, panoramska steklena streha

Panoramska steklena streha.

Čudovita svetloba in svež zrak. Ko je zaprta, panoramska steklena streha zagotavlja prijetno in svetlo vzdušje v notranjosti. Električno jo lahko natančno prilagajate svojim potrebam. Rahlo dvignjena ali popolnoma odprta omogoča dotok svežega zraka, pri čemer vgrajeni usmerjevalnik vetra preprečuje neprijetni prepih.

BMW iX3, G08, 2021, športni sedeži

Športni sedeži.

Za visoko raven udobja so v notranjosti BMW iX3 standardno nameščeni športni sedeži iz perforiranega Sensateca drobnozrnate strukture. M usnjen volan, vključno z multifunkcijskimi gumbi in M značko, je zasnovan s tremi kraki. Notranje obloge Aluminium Rhombicle Dark pa prispevajo dodatne športne poudarke.

ORIGINALNA OPREMA BMW ZA BMW iX3.

BMW iX3, G08, 2021, 19-palčna BMW aerodinamična platišča Double-spoke 842 dvobarvna

19-palčna BMW aerodinamična platišča Double-spoke 842 dvobarvna.

19-palčna BMW aerodinamična platišča Double-spoke 842 dvobarvna. Zimski kompleti koles s sistemom za nadzor tlaka v praznovoznih pnevmatikah, velikost platišč je 8 J x 19.
Pojdi na izdelek
BMW iX3, G08, 2021, vsevremenski preprogi BMW spredaj

Vsevremenski preprogi BMW spredaj.

Po meri narejeni, trpežni vsevremenski preprogi BMW varujeta prostor za noge spredaj pred vlago in umazanijo. V črni barvi z vložkom X3 iz nerjavečega jekla.
Pojdi na izdelek
BMW iX3, G08, 2021, zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0.

Zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0.

Lahek, a zelo stabilen zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0 omogoča prevoz dveh običajnih ali električnih koles. Njegova najv. obremenitev je 60 kg in ga je mogoče kompaktno zložiti.
Pojdi na izdelek

BMW iX3 Z 210 kW (286 KM).

BMW iX3, G08, 2021

NAELEKTRENA VOZNA ZMOGLJIVOST NOVEGA BMW iX3.

V BMW iX3 je nameščena tehnologija BMW eDrive pete generacije, ki je dinamičnejša, učinkovitejša in inovativnejša kot kdajkoli prej. V kombinaciji z na novo razvito visokonapetostno baterijo in prilagodljivim podvozjem ta športni terenec zagotavlja naelektreno vozno zmogljivost in pospešek na vsakem metru.

BMW iX3, G08, 2021, prilagodljivo podvozje

Prilagodljivo podvozje.

Večje udobje pri vožnji, večja dinamika. Prilagodljivo podvozje prilagaja značilnosti blažilnikov glede na trenutno vožnjo. Privzete nastavitve COMFORT zagotavljajo izjemno visoko udobje pri vožnji.

BMW iX3, G08, 2021, električna pogonska enota

Električna pogonska enota.

Visoko integrirana pogonska enota združuje elektromotor, menjalnik in močnostno elektroniko v aluminijastem ohišju, s čimer prihrani prostor in maso. Neposredno, spontano izvrševanje zahtev pri pospeševanju zagotavlja značilen užitek v vožnji BMW. Upravljanje brez redkozemeljskih elementov pa pomeni, da je elektromotor še posebej trajnosten.
BMW iX3, G08, sistem za rekuperacijo

Sistem za rekuperacijo.

Sistem za rekuperacijo pretvarja kinetično energijo, sproščeno med upočasnjevanjem in zaviranjem, v električno energijo in z njo napaja visokonapetostno baterijo pogona, s čimer poveča doseg. Prilagodljivost stopnje rekuperacije v štirih fazah omogoča večjo individualizacijo in znatno povečanje udobja.
BMW iX3, G08, 2021, BMW IconicSounds Electric

BMW IconicSounds Electric.

Opcija BMW IconicSounds Electric prinaša zvočne podlage užitka v električni vožnji. Zvoki iz notranjih in zunanjih zvočnikov spremljajo vaše manevre vožnje. Od sproščujočih do intenzivnih tonov se ujemajo z izbranim načinom vožnje. Večplastne kompozicije, posebej skomponirane za modele BMW i, so delo oskarjevca in slovitega skladatelja filmske glasbe Hansa Zimmerja.

ODKRIJTE DOSEGE VOŽNJE BMW iX3.

Raziščite doseg BMW iX3 na dolge razdalje! Uporabite možnosti nastavitve in si oglejte, kako presenetljivo daleč lahko greste, če upoštevate le nekaj dejavnikov.
Izberi model

  ODKRIJTE DOSEGE VOŽNJE BMW iX3.

  Raziščite doseg BMW iX3 na dolge razdalje! Uporabite možnosti nastavitve in si oglejte, kako presenetljivo daleč lahko greste, če upoštevate le nekaj dejavnikov.
  Izberi model
   • Zakaj se dosegi razlikujejo?
   • Podrobno
   • Splošne specifikacije in vrednosti dosega v tem kazalniku
   • Katere predpostavke veljajo za različne nastavitve načinov vožnje?

   DO 471 KM* DOSEGA Z BMW iX3.

   BMW iX3, G08, 2021, M Carbon Black, stranski pogled od spredaj med vožnjo

   Zaradi premišljenega prepletanja učinkovitega koncepta pogonskega sklopa, aerodinamične oblike in zmogljive visokonapetostne baterije BMW iX3 doseže do 471 kilometrov*. Inovativne tehnologije, kot je rekuperacija zavorne energije, pomagajo povečati doseg in zmanjšati porabo električne energije na 18,0 do 17,6 kWh/100 km.

   ČAS POLNJENJA ZA DODATNIH 100 KM DOSEGA.

   Z BMW iX3 in BMW Charging lahko izkoriščate številne prilagojene ponudbe za polnjenje doma, med potjo in na delovnem mestu, pa tudi največjo zmogljivost polnjenja do 150 kW. On nakupu je vozilu priložen standardni pribor za polnjenje, ki ga sestavljajo prilagodljivi hitri polnilnik za polnjenje doma, polnilni kabel za javno polnjenje in kartica BMW Charging.

   Polnjenje doma za 100 km dosega.

   01.37 h – Wallbox (11 kW)

   01.37 h – prilagodljivi hitri polnilnik (11 kW) na industrijski vtičnici

   08.07 h – standardni polnilni kabel ali prilagodljivi hitri polnilnik (2,3 kW) na gospodinjski vtičnici
   Za več informacij o rešitvah polnjenja se obrnite na svojega trgovca z vozili
   BMW iX3, G08, 2021

   Polnjenje med potjo za 100 km dosega.

   00.07 h – visokozmogljiva polnilna postaja (najv. zmogljivost polnjenja vozila)

   00.120 h – hitra polnilna postaja (50 kW)

   01.37 h – polnilna postaja AC (najv. zmogljivost polnjenja vozila)
   Izračunajte pot in doseg

   Izračun upošteva porabo električne energije in zmogljivost polnjenja. Vrednosti se nanašajo na vklop baterije pri 29 do 33 stopinjah Celzija in zunanjo temperaturo z vrednostmi certificiranja, ki izključujejo dodatne električne porabnike, kot so npr. ogrevanje sedežev, zasloni in klimatska naprava. Posamezna poraba električne energije se lahko spreminja, odvisno od na primer sloga vožnje, temperature in zunanjih pogojev, pa tudi od vsakokratno dosegljive zmogljivosti polnjenja, odvisno od na primer napolnjenosti baterije in klimatske naprave v vozilu. Poraba na podlagi najboljšega primera WLTP. Zmogljivost polnjenja temelji na največji možni zmogljivosti polnjenja, odvisno od vrste polnilne postaje in vozila.

   Preberi več

   JAVNO POLNJENJE Z BMW CHARGING: 12 MESECEV BREZ OSNOVNE PRISTOJBINE**.

   BMW iX3, G08, 2021, električni SAV, polnjenje na javni visokozmogljivi polnilni postaji

   Kartica BMW Charging, ki je priložena obsegu dobave, je vaš ključ do stalno rastoče javne polnilne infrastrukture po vsej državi. V okviru tarife Active lahko polnite po posebej ugodnih pogojih po vsej Evropi, prvih 12 mesecev pa ne plačate nobene osnovne pristojbine. Z nakupom novega BMW iX3 boste eno leto upravičeni tudi do brezplačne uporabe paketa IONITY Plus, ki vam omogoča ultrahitro polnjenje na eni od številnih visokozmogljivih polnilnih postaj ponudnika IONITY.

   DIGITALNE STORITVE BMW V BMW iX3.

   BMW iX3, G08, 2021, M Carbon Black, pogled od zadaj na visokozmogljivi polnilni postaji

   Inovativne storitve aplikacije My BMW in BMW Maps s Connected Charging in Connected Navigation pomagajo nadvse učinkovito izkoristiti doseg vašega BMW iX3 ter temu primerno načrtovati poti. Storitve lahko preprosto upravljate, tako da komunicirate s svojim BMW. Vaš BMW Intelligent Personal Assistant vam vedno stoji ob strani in vam omogoča nadzor nad številnimi funkcijami vozila z glasovnimi ukazi.

   TEHNOLOGIJE V BMW iX3.

   Novi BMW iX3 vam zagotavlja širok nabor digitalnih storitev in inteligentnih sistemov za pomoč vozniku. Inovativne tehnologije vse od parkirnega asistenta do osebnega glasovnega asistenta povečujejo udobje in varnost med vožnjo.
   BMW Intelligent Personal Assistant, BMW iX3, G08, 2021, nadzorni prikazovalnik, notranjost

   BMW Intelligent Personal Assistant.

   »Hej, BMW, lačen sem.« Vaš BMW Intelligent Personal Assistant bo našel najbližjo restavracijo in takoj načrtoval pot do tja. A zmore veliko več. Vaš BMW Intelligent Personal Assistant vam bo priskočil na pomoč glede funkcij vozila. In razumljivo pojasnil uporabne lastnosti. Pomaga vam, da boste enostavno in intuitivno upravljali svoj BMW.

   BMW iX3, G08, 2020, Connected Charging, nadzorni prikazovalnik, notranjost

   BMW Maps - Connected Charging.

   Z digitalnimi storitvami Connected Charging učinkovito uporabljate ponudbo svojega modela BMW i, hkrati pa ste ves čas prilagodljivi. Sistem vam pomaga pri iskanju javnih polnilnih postaj in vnaprej posreduje pomembne informacije. Aplikacija vam omogoča tudi pregled ustreznih podatkov o vozilu.

   BMW iX3, G08, 2021, Driving Assistant Professional

   Driving Assistant Professional

   Parkirni asistent pomaga pri parkiranju in manevriranju. S senzorji razdalje, funkcijo zasilnega zaviranja in kamero asistenta pri vzvratni vožnji boste kos tudi najtesnejšim parkirnim mestom. Ali pa preprosto pustite, da vaš BMW parkira namesto vas. Če so parkirna mesta pretesna, lahko asistent za vzvratno vožnjo samodejno sledi zadnjim 50 metrom prevožene poti.

   BMW iX3, G08, 2021, parkirni asistent

   Parkirni asistent.

   Parkirni asistent pomaga pri parkiranju in manevriranju. S senzorji razdalje, funkcijo zasilnega zaviranja in kamero asistenta pri vzvratni vožnji boste kos tudi najtesnejšim parkirnim mestom. Ali pa preprosto pustite, da vaš BMW parkira namesto vas. Če so parkirna mesta pretesna, lahko asistent za vzvratno vožnjo samodejno sledi zadnjim 50 metrom prevožene poti.

   BMW iX3, G08, 2021, aktivna navigacija

   Aktivna navigacija.

   Vodenje z aktivno navigacijo, ki je razširjena funkcija asistenta pri krmiljenju in ohranjanju vozila na voznem pasu lahko predlaga spremembo voznega pasu, kadar je to potrebno, da bi vozilo sledilo navigacijski poti. Sistem prepozna ustrezno vrzel v prometu, ki poteka na sosednjem voznem pasu, nato pa vašo pozornost usmeri na menjavo voznega pasu.
   Platišča in pnevmatike BMW, oznaka EU za pnevmatike, pogled od blizu

   PLATIŠČA IN PNEVMATIKE BMW.

   Naše pnevmatike so povržene strogim postopkom preskušanja, ki zajemajo do 50 različnih meril kakovosti, kar je precej več od predpisanih zahtev enotne uredbe o označevanju pnevmatik, ki velja po vsej Evropi. Tukaj boste našli vse informacije o lastnostih pnevmatik, ki se uporabljajo pri BMW.

   BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW iX3.

   BMW iX3, G08, 2021, M Carbon Black, stranski pogled od spredaj

   Pridite do cilja čim hitreje in prilagodljivo s finančnimi produkti po meri iz BMW Financial Services. Naj gre za financiranje ali lizing, je vsaka naša ponudba individualno prilagojena vašim potrebam in željam. Izvedite več o privlačnih rešitvah financiranja ali ustrezni ponudbi lizinga za svoj novi BMW iX3.

   BMW SERVICE INCLUSIVE ZA BMW iX3.

   BMW iX3, G08, 2021, zaposleni pri BMW Service pozdravi stranko

   #whateverhappens. Vsestransko in brezskrbno potovanje: ta paket vam ponuja 100-% preglednost in preprosto načrtovanje za izbrano obdobje trajanja ali število prevoženih kilometrov.

   • Pregled vozila skladno s specifikacijami BMW
   • Servis mikrofiltra
   • Servis zavorne tekočine

   Poraba električne energije in emisije CO₂ za BMW iX3.

   * Podatki so izračunani skladno z merilnim postopkom WLTP.

   * Ponudba, prilagojena glede na trg, velja za nova vozila, ki jih kupcem dobavijo podružnice in trgovci z vozili BMW v omrežju BMW Charging.

   BMW iX3:
   Poraba električne energije v kWh/100 km (kombinirana): 18,0–17,6
   Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 0

   Uradni podatki o porabi goriva, emisijah CO2, porabi električne energije in električnem dosegu so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom in ustrezajo Uredbi (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Pri dosegu podatki, določeni v skladu z WLTP, upoštevajo kakršno koli dodatno opremo (ki je v tem primeru na voljo na nemškem trgu). Pri vozilih, ki so bila na novo homologirana od 1. januarja 2021, obstajajo le uradni podatki po WLTP. Poleg tega se vrednosti NEDC z Uredbo ES 2022/195 črtajo iz potrdil o skladnosti s 1. januarjem 2023.

    

   Za več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP obiščite www.bmw.si/emisije.

    

   Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije.

    

   Preberi več

   Poraba električne energije in emisije CO₂ za BMW iX3.

   • * Podatki so izračunani skladno z merilnim postopkom WLTP.
    * Ponudba, prilagojena glede na trg, velja za nova vozila, ki jih kupcem dobavijo podružnice in trgovci z vozili BMW v omrežju BMW Charging.

    BMW iX3:
    Poraba električne energije v kWh/100 km (kombinirano): 18,9 – 18,5
    Poraba električne energije v kWh/100 km (kombinirana): 0

    Uradne številke o porabi goriva, emisijah CO₂ in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti WLTP upoštevajo vso dodatno opremo v primeru izmerjenih dosegov. Za novo homologirana vozila od 01. 01. 2021 uradne specifikacije obstajajo samo v skladu z WLTP. Dodatne informacije o merilnih postopkih NEDC in WLTP boste našli na www.bmw.si/emisije.